Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Pokud mu věříš, že ten otec je opravdu otec, tak by mi asi postačilo si na něj vzít kontakt, popř. znát typ auta a SPZ, ve kterém pojedou. Jinak bych ho poučila proti okradení na koncertě, ale asi bude mít svou hlavu a stejně neposlechne.
Já se v jeho věku válela ožralá po fesťákách, máma zakázala, ale nemohla mě hlídat 24/7.
@Ewule0712 píše: Více
Tak asi poveze i své vlastní dítě a nepojede jako magor ne? Hledáš problémy tam kde nejsou ![]()
Mne jen napadlo, zda je to fakt otec. Aby sis nepsala s nejakym jejich kamosem.
Ja bych asi chtela videohovor ![]()
Jo a syna si prohlidnout, az bude odjizdet. Kdybys ho davala do patrani, co mel na sobe.
@Tarena Já bych ho rovnou vyfotila. A nafotila oblečení co má sebou.
Možná by se hodilo nějaké připojištění do ciziny, kdyby náhodou…
Moje dcera byla za velmi podobných podmínek se spolužačkami na koncertě ve Frankfurtu. Vezl je tatínek jedné z nich (jeho jsem před tím neznala, na třídní schůzky chodí maminka). Přespali dvě noci. Všechno proběhlo úplně v klidu.
Chtěla bych mluvit s otcem. Syn může překládat. Na co chtějí jet?
Asi hodne zalezi o jakou kapelu se jedna. Ja bych mela treba obavy z moznych vytrznosti. Ale predpokladam ze v Nemecku budou mit bezpecnosti kontroly lepsi nez u nas.
Me treba prekvapilo, ze na dny NATO nam byla z batohu odebrana i vidlicka, ale na koncerte zahranicni kapely nebyly vubec zadne kontroly, kazdy si mohl dovnitr donest cokoliv chtel ![]()
V teto situaci bych stejne stare dceri dovolila, nechala bych na tu dobu sdilet polohu, dala instrukce co delat v pripade problemu.
@Černá Madonna píše: Více
ani nemusí nikdo nic vyvádět, stačí bl. bě sklouznout ze schodů, nebo někam vylézat po nábytku a tak
@Ani123200 píše: Více
no asi tak, už moje matka ve svém mládí, řekla své matce, že jde na „čaják“ jak se tomu tehdy říkalo, do vedlejší části souměstí - asi 4 km, ve skutečnosti byla stopem asi 42 km na úplně jiném čajáku
@stinga píše: Více
Tak jasně, ale to všechno bez problému, zvládnou i ti nejmenší, kde to kolikrát může být opravdu dost vážné…
Ale teď jsem měla na mysli spíš přímo tu omladinu, kde jsou většinou, zase úplně jiná rizika.
Příspěvek upraven 04.06.26 v 22:17
@Černá Madonna píše: Více
no já vím, ale prostě přizabít se i omladina může klidně při cestě do školy, když blbě stoupne na schodišti, nemusí nic vyvádět
@stinga píše: Více
No však já to nijak nevyvracím…
Stát se může úplně cokoliv kdykoliv a komukoliv.
Bohužel…