Syn 16,5 let chce jet na koncert za hranice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
588
4.6.26 18:20

Pokud mu věříš, že ten otec je opravdu otec, tak by mi asi postačilo si na něj vzít kontakt, popř. znát typ auta a SPZ, ve kterém pojedou. Jinak bych ho poučila proti okradení na koncertě, ale asi bude mít svou hlavu a stejně neposlechne.
Já se v jeho věku válela ožralá po fesťákách, máma zakázala, ale nemohla mě hlídat 24/7.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1843
4.6.26 18:20
@Ewule0712 píše: Více

Tak asi poveze i své vlastní dítě a nepojede jako magor ne? Hledáš problémy tam kde nejsou :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10915
4.6.26 18:29

Mne jen napadlo, zda je to fakt otec. Aby sis nepsala s nejakym jejich kamosem.
Ja bych asi chtela videohovor :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10915
4.6.26 18:30

Jo a syna si prohlidnout, az bude odjizdet. Kdybys ho davala do patrani, co mel na sobe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3436
4.6.26 18:54

@Tarena Já bych ho rovnou vyfotila. A nafotila oblečení co má sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.6.26 19:25

Možná by se hodilo nějaké připojištění do ciziny, kdyby náhodou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4952
4.6.26 19:28

Moje dcera byla za velmi podobných podmínek se spolužačkami na koncertě ve Frankfurtu. Vezl je tatínek jedné z nich (jeho jsem před tím neznala, na třídní schůzky chodí maminka). Přespali dvě noci. Všechno proběhlo úplně v klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2014
4.6.26 20:30

Chtěla bych mluvit s otcem. Syn může překládat. Na co chtějí jet?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1838
4.6.26 20:37

Asi hodne zalezi o jakou kapelu se jedna. Ja bych mela treba obavy z moznych vytrznosti. Ale predpokladam ze v Nemecku budou mit bezpecnosti kontroly lepsi nez u nas.
Me treba prekvapilo, ze na dny NATO nam byla z batohu odebrana i vidlicka, ale na koncerte zahranicni kapely nebyly vubec zadne kontroly, kazdy si mohl dovnitr donest cokoliv chtel :nevim:
V teto situaci bych stejne stare dceri dovolila, nechala bych na tu dobu sdilet polohu, dala instrukce co delat v pripade problemu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77384
4.6.26 21:45
@Černá Madonna píše: Více

ani nemusí nikdo nic vyvádět, stačí bl. bě sklouznout ze schodů, nebo někam vylézat po nábytku a tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77384
4.6.26 21:48
@Ani123200 píše: Více

no asi tak, už moje matka ve svém mládí, řekla své matce, že jde na „čaják“ jak se tomu tehdy říkalo, do vedlejší části souměstí - asi 4 km, ve skutečnosti byla stopem asi 42 km na úplně jiném čajáku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16304
4.6.26 21:56
@stinga píše: Více

Tak jasně, ale to všechno bez problému, zvládnou i ti nejmenší, kde to kolikrát může být opravdu dost vážné…
Ale teď jsem měla na mysli spíš přímo tu omladinu, kde jsou většinou, zase úplně jiná rizika.

Příspěvek upraven 04.06.26 v 22:17

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77384
4.6.26 22:12
@Černá Madonna píše: Více

no já vím, ale prostě přizabít se i omladina může klidně při cestě do školy, když blbě stoupne na schodišti, nemusí nic vyvádět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16304
4.6.26 22:22
@stinga píše: Více

No však já to nijak nevyvracím…
Stát se může úplně cokoliv kdykoliv a komukoliv.
Bohužel…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3641
4.6.26 22:44

@Kočkorožka Doja Cat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...