Ponožky do balerín - ťapky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2249
15.6.16 23:53

Ponožky do balerín - ťapky

Ahoj holky, prosím poraďte. Jsem fakt naštvaná. Potřebuju do balerínek takové ty ťapky. Že tři páry od Bellindy za 25 Kč nestojí za nic (i když to bylo lákavé! :mrgreen: ), to mě zas až tak nepřekvapilo. Ale koupila jsem si dnes v Takku dva páry za 120 Kč a taky na prd :cert: Ještě na nich píšou, že je to nějaký „patentovaný střih“. Jsou normálně číslovaný jako ponožky, žádná univerzální velikost, ale jsou strašně nízký a krátký, takže nedrží na patě ani omylem. Ještě takhle vyzkouším pár značek a zahučím v tom, co bych dala pomalu za nový boty :? Nemáte někdo ozkoušený nějaký, který fakt drží?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35735
15.6.16 23:58

Já mám takový se silikonovou páskou na patě, ale značku nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
584
16.6.16 00:24

Zkoušela jsem ledacos ale snad žádný mi pořádně nedržely :,( :,( :,(..mam teda narusek nad patou, takže to tomu možná nepomohlo.. :think:…teď už jsem si zvykla na boso:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.6.16 04:50

Vmísím se s dotazem-holky, jak to udělat, aby z balerín nesmrděly nohy? Jak v nich mám silonové ponožky, tak po pár měsících je to problém a boty můžu vyhodit. Existují ponožky, ve kterých se noha tolik nezapaří? Používala jsem i Driclor, také bez většího efektu.

• Citovat
  • Upravit
9935
16.6.16 06:21

@Martinik Mně vyhovují ťapky od Evony (http://www.labakan-shop.cz/…cerna-telova) jsou teda bez velikosti, ale mně s nohou 38/39 jsou naprosto skvěle a hlavně mi vyhovuje že jsou, jak bych to řekla, hodně vykrojené - nejsou vidět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
16.6.16 06:23
@Anonymní píše:
Vmísím se s dotazem-holky, jak to udělat, aby z balerín nesmrděly nohy? Jak v nich mám silonové ponožky, tak po pár měsících je to problém a boty můžu vyhodit. Existují ponožky, ve kterých se noha tolik nezapaří? Používala jsem i Driclor, také bez většího efektu.

Jedině bavlněné ponožky :nevim: což není do balerín asi to pravé :? A nebo zkus něco proti pocení nohou, moje mamka má také problémy s pocením nohou a hodně si chválí od Oriflame krém proti pocení, přesný název ti teď neřeknu, musela bych zjistit, ale mám pocit, že oriflame dělá jen jeden druh

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
16.6.16 07:00

@Kotatko03 Je i sprej na ty nohy - Oriflame.
Taky používám.
Plus dost pomůže, když jsou ty baleríny celokožené.

S ťapkama neporadím, ještě mi neseděly žádné :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
16.6.16 07:03
@Pipet píše:
@Kotatko03 Je i sprej na ty nohy - Oriflame.
Taky používám.
Plus dost pomůže, když jsou ty baleríny celokožené.S ťapkama neporadím, ještě mi neseděly žádné :roll: :mrgreen:

Já teda osobně nepoužívám, naštěstí se mi nohy nepotí, ale moje mamka si ho vychvaluje :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
16.6.16 07:08
@Anonymní píše:

tak ze silonek nohy smrdí pekelně:-) co spreje? V DM prodávají jejich desinfekční (dá se použít na všecko, od záchodovýho prkýnka po boty) - nebělí, je na nějaké alkoholové bázi:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40384
16.6.16 07:34

Já kupuju tapky do balerín v Tesku, mají tam slabší i silnější, pěkně drží, jsou fajn.
Baleríny kupuju celokožené, ted mám od Bati a noha se mi nepotí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
16.6.16 07:50

Humanic
Cenu nevim
Ne silo novy, ale z ponozkoviny

Příspěvek upraven 16.06.16 v 13:25

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
16.6.16 08:29

Tak já je mám z New Yorkeru a drží perfektně, mají na patě silikonový proužek :pankac: Dvoje stály něco přes stovku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
16.6.16 09:03
@Anonymní píše:

Právě v Takku jsem viděla i bambusové ťapky. Ale jestli je to taky ten super patentovaný střih, tak nevím, jestli by to byl dobrý kup :mrgreen: A v déemku mají ťapky tenké bavlněné, ale s těma nevím, jestli se do balerín vejdeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
16.6.16 09:04

Holky, díky moc! :kytka: Zkusím asi ten New Yorker, ten mám nejblíž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
16.6.16 09:06
@Martinik píše:
Holky, díky moc! :kytka: Zkusím asi ten New Yorker, ten mám nejblíž.

Tady je měly u pokladny, jedny jsou světlé, druhé tmavé :kytka: Jednou jsem si je obula obráceně a lezly mi každých 20m dolu, tak bacha :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák