Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj holky, prosím poraďte. Jsem fakt naštvaná. Potřebuju do balerínek takové ty ťapky. Že tři páry od Bellindy za 25 Kč nestojí za nic (i když to bylo lákavé!
), to mě zas až tak nepřekvapilo. Ale koupila jsem si dnes v Takku dva páry za 120 Kč a taky na prd
Ještě na nich píšou, že je to nějaký „patentovaný střih“. Jsou normálně číslovaný jako ponožky, žádná univerzální velikost, ale jsou strašně nízký a krátký, takže nedrží na patě ani omylem. Ještě takhle vyzkouším pár značek a zahučím v tom, co bych dala pomalu za nový boty
Nemáte někdo ozkoušený nějaký, který fakt drží?
Já mám takový se silikonovou páskou na patě, ale značku nevím…
Zkoušela jsem ledacos ale snad žádný mi pořádně nedržely
..mam teda narusek nad patou, takže to tomu možná nepomohlo..
…teď už jsem si zvykla na boso:-)
Vmísím se s dotazem-holky, jak to udělat, aby z balerín nesmrděly nohy? Jak v nich mám silonové ponožky, tak po pár měsících je to problém a boty můžu vyhodit. Existují ponožky, ve kterých se noha tolik nezapaří? Používala jsem i Driclor, také bez většího efektu.
@Martinik Mně vyhovují ťapky od Evony (http://www.labakan-shop.cz/…cerna-telova) jsou teda bez velikosti, ale mně s nohou 38/39 jsou naprosto skvěle a hlavně mi vyhovuje že jsou, jak bych to řekla, hodně vykrojené - nejsou vidět
@Anonymní píše:
Vmísím se s dotazem-holky, jak to udělat, aby z balerín nesmrděly nohy? Jak v nich mám silonové ponožky, tak po pár měsících je to problém a boty můžu vyhodit. Existují ponožky, ve kterých se noha tolik nezapaří? Používala jsem i Driclor, také bez většího efektu.
Jedině bavlněné ponožky
což není do balerín asi to pravé
A nebo zkus něco proti pocení nohou, moje mamka má také problémy s pocením nohou a hodně si chválí od Oriflame krém proti pocení, přesný název ti teď neřeknu, musela bych zjistit, ale mám pocit, že oriflame dělá jen jeden druh
@Kotatko03 Je i sprej na ty nohy - Oriflame.
Taky používám.
Plus dost pomůže, když jsou ty baleríny celokožené.
S ťapkama neporadím, ještě mi neseděly žádné
![]()
@Pipet píše:
@Kotatko03 Je i sprej na ty nohy - Oriflame.
Taky používám.
Plus dost pomůže, když jsou ty baleríny celokožené.S ťapkama neporadím, ještě mi neseděly žádné![]()
Já teda osobně nepoužívám, naštěstí se mi nohy nepotí, ale moje mamka si ho vychvaluje ![]()
@Anonymní píše:
tak ze silonek nohy smrdí pekelně:-) co spreje? V DM prodávají jejich desinfekční (dá se použít na všecko, od záchodovýho prkýnka po boty) - nebělí, je na nějaké alkoholové bázi:-)
Já kupuju tapky do balerín v Tesku, mají tam slabší i silnější, pěkně drží, jsou fajn.
Baleríny kupuju celokožené, ted mám od Bati a noha se mi nepotí ![]()
Humanic
Cenu nevim
Ne silo novy, ale z ponozkoviny
Příspěvek upraven 16.06.16 v 13:25
Tak já je mám z New Yorkeru a drží perfektně, mají na patě silikonový proužek
Dvoje stály něco přes stovku.
@Anonymní píše:
Právě v Takku jsem viděla i bambusové ťapky. Ale jestli je to taky ten super patentovaný střih, tak nevím, jestli by to byl dobrý kup
A v déemku mají ťapky tenké bavlněné, ale s těma nevím, jestli se do balerín vejdeš.
Holky, díky moc!
Zkusím asi ten New Yorker, ten mám nejblíž.
@Martinik píše:
Holky, díky moc!Zkusím asi ten New Yorker, ten mám nejblíž.
Tady je měly u pokladny, jedny jsou světlé, druhé tmavé
Jednou jsem si je obula obráceně a lezly mi každých 20m dolu, tak bacha ![]()