Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Ahoj,
zakládám malý jazykový koutek: sháním silonkové ponožky do lodiček, takové jen ty nizoučké, které nejsou v lodičce vidět. Ideálně tedy bez špičky, ale to nevím, jestli není sci fi a zda se vůbec vyrábí. Každopádně uvítala bych oboje - se špičkou i bez spičky do peep toe lodiček.
Hledám hledám a nic nemůžu najít. Moje mamka totiž těm malým silonovým ponožkám říkala šlapky a když zadám šlapky do lodiček, překvapivě výsledky nejsou to, co hledám
. Nevíte, jak se to oficiálně nazývá?
Děkuji!
@ana11 tak to jsou ťapky ![]()
http://www.elite-cz.cz/…ment-27.html
@danyk ťapky! No to jsem ťapka, že mě to nenapadlo!
Děkuju
@mial mají tam ty s „ustřiženou špičkou“?
@ana11 píše:
@danyk ťapky! No to jsem ťapka, že mě to nenapadlo!Děkuju@mial mají tam ty s „ustřiženou špičkou“?
Myslím, že ano. Ale určitě jsem tam viděla ty s dírou pro palec a ostatní prsty.
@mial píše:
Myslím, že ano. Ale určitě jsem tam viděla ty s dírou pro palec a ostatní prsty.
Děkuju! Tak to je moc dobrá zpráva. Do Rossmanu nechodím, ale nějak to zařídím. Ještě jednou děkuju za tip!
@ana11 ponožky teď budou mít tuším i tchibu příští týden, i ty s tou dírou, koukala jsem včera na nabídku
Kdysi jsem je viděla i v CA, ale byly s plnou špičkou a krajkovými okraji. Známá to nosila do lodiček a vypadalo to velice zajímavě - hezky žensky. ![]()
Holky, moc děkuju.
Mám asi troje lodičky s volnou špičkou a nějak se mně to nedobře nosí na holou nohu, tak snad seženu! ![]()
A jak fungují ty, co mají díru pro prsty?
já co mám ťapky, tak je mám našponované na chodidle. kdyby tam byla díra pro prsty tak se mi shrnou a pak nevidím rozdíl v tom je mít a jít na boso ![]()
@princeznaII píše:
A jak fungují ty, co mají díru pro prsty?
já co mám ťapky, tak je mám našponované na chodidle. kdyby tam byla díra pro prsty tak se mi shrnou a pak nevidím rozdíl v tom je mít a jít na boso
Ty jsou do bot bez špičky, já měla jen s dírou pro palec a s zvlášť s dírou pro ostatní prsty, takže se to zaseklo mezi palcem a nic neklouzalo. Ale myslím, že to ten těsný lem snad udrží
Jsem moc nepomohla co ![]()
@mial ale jo pomohla
jsem simyslela, že tomá prostě ušmiklou špičku - jednu velkou díru na všechny prsty
takhle s tím spojem to dává smysl