Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
No konečně
http://www.prozeny.cz/…lku-patri-fg
Ráda si občas ponožky vezmu (do hezkých sandálů silonkové, do sportovních normální), protož sandály pak daleko méně dřou a méně se špiní nohy.
Nicméněna toto léto jsem si koupila módní variantu vietnamek, takže smůla ![]()
Jojo, taky si občas ponožky s sebou beru a když se ochladí (hlavně večer), tak je bezostyšně na nohy do sandálů obouvám
(obzvlášť se mi líbí ponožky delší, které si u kotníků pěkně nakrabatí
)
Přece nebudu kvůli nějakému pochybnému módnímu trendu mrznout ![]()
Já nikdy nepochopila proč nemají ponožky v sandálech být, letos jsem to zkusila dvakrát a už měsíc si léčím odřený nohy, a to mám sandály zachozený
Žádný módní výstřelek, zdravotní se širokým podložením pásků.
Jo a když jsme kdysi do žabek nosila prstový ponožky tak na mne taky nikdo nekoukal jak na vola ![]()
maxik píše:
Než toto, radši budu out.
Souhlas!
Ponožky v sandálech mi připadají hrůzné!
Sandály se nosí v létě, aby noha větrala!Když si chci vzít ponožky, tak si vezmu kecky!
Podle některých reakcí je vidět, že jste nebyli nikdy nuceni vyrazit ráno v 5 z domu, kdy je zima a pak ve stejné obuvi strávit celý den. To je pak lahoda kolem 10 shodit ponožky a večer kolem 18 do nich zase vklouznout. Proti ponožkám v sandálech vůbec nic nemám, v teniskách by bylo horko a na boso zima tak co.
Aspera píše:
Podle některých reakcí je vidět, že jste nebyli nikdy nuceni vyrazit ráno v 5 z domu, kdy je zima a pak ve stejné obuvi strávit celý den. To je pak lahoda kolem 10 shodit ponožky a večer kolem 18 do nich zase vklouznout. Proti ponožkám v sandálech vůbec nic nemám, v teniskách by bylo horko a na boso zima tak co.
sice nechodím v 5 hodin ráno, ale jsem celý den v místnosti, kde je to i v tomto počasí na mikinu, starý barák, je tam zima a nikdy bych si do sandálu ponožky nevzala, mně to příjde příšerný, takže ponožky jen do botasek, ale když se to někomu líbí, tak ať si v tom chodí, jeho věc
Aspera píše:
Nejsem si jistá, že některá z vyfocených dam šla v 5 ráno do práce ![]()
Aby nedošlo k mýlce-fusky v chladu do sandálů SEMO TAMO nosím, ale kreace z článku jsou přímo úděsné ![]()
Do sandálů si ponožky neberu, ať je to in nebo nikoli, nelíbí se mi a pokud vyrážím v létě z domu v 5, nevzala bych si je i tak.
mě to taky připadá
,ale záleží k jak je sladěnej komplet,ale třeba bílý ponožky do černejch sandálů vytažený až do někam ![]()
vždyt to vypadá hrozně..ještě tka u malý dětí to beru ale u dospělých to je děsný
Do sandálů si ponožky nikdy nevezmu.
Mmch, klidně v těch 5 ráno půjdu naboso v sandálech, s tím nemám problém a dělám to dost často.