Popraskané paty

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11514
19.6.13 18:09

Tak mě nepomáhala ani pemza, ani krémy a že jsem jich měla. Jediné co mi zabralo, je pravidelná pedikůra a jednou týdně na noc namazat, hodně dobrý je med, dát do pytlíků, ponožky a tak dvě hoďky nesundat. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25178
19.6.13 18:53

@Jasněnkaa Tak na porodním sále je klimatizace, tak pocení je asi to poslední :) Ale díky, taky se těším…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5342
19.6.13 19:02

@avm3 jezis koukam, ze uz to mas za par…o vikendu je uplnek tak mas sanci, ze v pondeli budes mit mimi :dance: Teda pokud ti to driv nevyvolaji, hodne stesti preju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25178
19.6.13 19:29

@Lemuska Spíš před pár :) Porodní cesty mám absolutně nepřipravené, tak uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
15.8.13 07:32

Holky, co rychle zabere na už popraskané paty do krve :think:? Nikdy jsem tím netrpěla, až teď v těhu - jsem 29tt :roll: :roll:. Mám na jedné patě prasklinu dlouhou asi cca 2cm a bolí to jako :cert: :cert: - tak jak se toho zbavit, co nejdříve?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
15.8.13 07:34

Já mám teda hrozně dobrou zkušenost s krémem od school, repair cosi přímo na popraskané paty, namazat na noc hodně a dát bavlněný ponožky a klidně mazat i přes den, fakt se to zlepšilo hrozně moc, ale neměla jsem to teda tolik.
A pak je prý výborné to samé od neutrogeny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
15.8.13 07:38

Také mi pomohl ten od shooll :palec: přímo na popraskané paty.
Ale´možná bych ani neváhala zajít za doktorkou a na kožní :think: Může tam být třeba i nějaká příčina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
15.8.13 07:45

@SarkaLo strasne te lituji, mne se rozpraskaly paty hned po porodu. Dnes lituji, ze jsem nesla za doktorem. Holkami uvedene kremy vyzkousene nemam, zkousela jsem jen ruzne levnejsi znacky z DM s vyssim obsahem Urey, mesickovou vazelinu, ale take to nebylo o zadne uleve, ale dlouhem osetreni.
Nejvetsi ulevu prinasi zamazat jeleni luj primo do praskliny, hodne. Take stahnout naplasti, aby to nepraskalo dal a aby min bolelo chodit. ¨Drzim palce, mne se to ale zlepsilo vic jak rok po porodu, jako kdyz se uplne srovnaly hormony.
Ju, a obvodacka mi radila krem z drogerie Oazalin, pry nejlepsi na paty, ale nesehnala jsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
951
15.8.13 07:53

Mela jsem lekarskou vazelinu z lekarny a zatahlo se to :palec: Ja s patama bojuji denne. Kazdy vecer pemza ci skrabka + krem.. Mivala jsem i tvrda kuri oka a to si kupuju dobre boty. No bez te denodenni pece bych ty paty mela jako praclovek :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16077
15.8.13 08:06

Vazelína je super i na suché paty, mám po ní paty jak miminko :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14679
15.8.13 08:25

Mě pomohl krém od garnier na popraskané paty, měla jsem jednu oškliviu prasklinu až do krve, a do týdne byla ´pryč…jen jsem každý den mazala.

Mažu stále, a paty mám jak dětskou prdýlku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
15.8.13 08:31

Holky, díky. Zkusím tu vazelínu a pak se uvidí. Já jen doufám, že to nebude horší a horší. Nikdy jsem to neměla, až teď v těhu. A navíc ještě chodím do práce, takže dojít sem je fakt mazec :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3552
15.8.13 08:42

Do druheho dne neutrogena (zlepseni), a urcite nechodit bosa :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1291
15.8.13 09:16

Taky doporucuju neutrgenu. Mam doma jak neutrogenu tak mesickovou vazelinu a na oboji nedam dopustit. Vazelina je perfektni na vecerni peci, ale pres den davam neutrogenu, protoze se lip vsakne a neumastis si boty, obleceni a nepotis se, to je po vazeline nebo hydratacnich kremech v lete problem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11821
15.8.13 09:17

Mne hodne pomaha masticka z lekarny Kerasal. Je volne prodejna a ani neni draha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí