Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Hledám někoho,kdo má před sebou první IVF a chtěl by si povídat o všem co s tím souvisí ![]()
Ahojky, vítám tě. Já mám před 1. IVF. A ty taky nebo už jsi po? ![]()
Ahojky,jsem před! kolem prvního srpna bych na to měla jít. ve středu se to dozvím. Jezdím do Budějovic,kam Ty?
Já jsem z Prahy
Já ještě nevím, kdy přesně, ale tenhle pátek se jdeme domluvit na termínu. A už ti dělali nějaká vyšetření, krev atd…? A dělali ti taky nějaké inseminace? Já mám jednu neúspěšnou za sebou ![]()
Byla jsem na laparoskopii,mám nepruchodný jeden vejcovod,jinak nic.Krev braly mě i mému mazlíčkovi vše v pořádku,genetika také.Nevím kde je problém
Jedno dítě už mám,16 dceru a při ní bylo vše O.K A ted prostě nic ![]()
aha, tak to asi bude tím vejcovodem. my máme špatný spermiogram
mě žádná vyšetření nedělali, zatím. já ještě žádné děti nemám
jsme to tak dlouho oddalovali, až to dopadlo takhle
ale zadaří se a tobě určitě taky! držím palečky
Ted jsem se vrátila z práce
ty lidi jsou bezedný!!! Dělám servírku a už mi to leze na nervy. Určitě se to podaří nám oběma a těm stovkám dalším taky
Určitě dej vědět termín,budu držet palečky
Já ted začala pít nějaký zázračný čajíček z bylinek.Chytám se každé rady
Tak papa jdu ![]()
Tak to ti věřim, v těhle vedrech každej utíká někam do hospůdky na pivko!
Dám vědět a ty určitě taky! Ještě mi prosím písni jaký bylinky to piješ, díky ![]()
Ahojky Morganko,tak jsem vyhajaná
Tan čajík co piju jsem si objednala na www.caj-kava.cz jmenuje se GRAVOZEN PLODNOST.Snad to nikdo nebude brát jako reklamu
Po objednání jsem ho měla za tři dny doma. Bylinky mi moc nechutnaj ale tady ten se dá pít. Zrovínka ho mám na stole.V pátek na Tebe budu myslet
a držím palce ![]()
díky už si píšu a objednám. Taky si zajdu do lékárny a koupím kyselinu listovou, to je taky dobrá věc. Psala jsi, že se ve středu dozvíš, kdy pujdete na IVF? Tak kdy? Ať můžu držet pořádně palečky! ![]()
Já myslela příští týden,promin
Jak ted pořád lítám do práce a vracím se až k ránu,tak mám v těch dnech a týdnech hroznej zmatek
Vidíš,pro tu kyselinu si zajdu taky.Už jsem na ní myslela ale pak mi to nějak vypadlo z hlavy ![]()
Ahojky Morganko
tak jak si dopadla? Myslím na Tě kudy chodím
![]()
ahojky, jdu tam až odpol! pak jedeme na chaloupku, tak pisnu az v neděli večer! jsem zvědavá na kdy mě objednají! uvidíme! Já na tebe budu myslet příští týden
Mám dostat MS, tak mi je zas tak nějak všelijak! určitě to taky znáš....... ![]()
JéJe,znám
Někdy je to na neschopenku. Tak dej v neděli vědět,budu držet palečky
užij si víkend
![]()