poprvé

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
364
1.8.07 17:20

Ahoj Weerko,
zítra už je čtvrtek a držím moooooc palce :lol: .Dej potom vědět :-) Budu se těšit. :lol: Zatím pa Petas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2241
2.8.07 09:18

No jo, naše Weerka už teď někde snáší vajíčka :D
Petas a co ty? Jak se cítíš? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
2.8.07 11:52

AHOJKY BERUŠKY MOJE!!!!!!!!!!
Tak jsem v pořádku doma,měla jsem pět dobrých folíku,tak nám ted dělají v CARU mimísky a pravděpodobně v neděli si pro ně pojedem.
Děkuji za držení palečku.
Petasku jak se cítíš? Je všechno v pořádku?
Morganko a Ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2241
2.8.07 11:59

:srdce: tak to jsi šikulka!!!!!!!!!! huráááááááá, od neděle už budeš těhulka! takže ted budeš hezky odpočívat, vid? a jak to probíhalo, dělají nějakou slaboučkou narkózu, ne? budu fakt držet palečky, at se oplodní všechny!!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
2.8.07 12:07

Morganko narkozu dávají ale opravdu slaboučkou,to je pohoda ale potom docela bolí bříško a tak dva dny budu špinit ale to se dá všechno vydržet.Zítra v pul jedenácté budu volat do laborky a tam mi řeknou kolik a v jaké kvalitě se folíky oplodnily.Tak jen co položím sluchátko dám vědět.Je zajímavé že nemám tak nějak vubec strach.P"rostě to nechávám na osudu.Mooooooooooooooooooooooooooooooooc děkuji za to že jste a že mi držíte palce.PAPA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2241
2.8.07 12:09

To je dobře, že to necháváš na osudu a moc se na to neupínáš. dopadne to dobře, na sto pro! Utíkej hajat!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
2.8.07 17:44

Tak jsem se vyhajala ale nic moc!!!
Břicho bolí jako blázen,už jsem si vzala i prášek.
Doktor říkal že to břicho bolet muže.
Jsem zvědavá kolik Folíčku zustane,chtěla bych nějaké zamrazit abych nemusela všechno podstupovat znovu.Necháme se překvapit,do zítřka to vydržím.
Jdu zase hajinkat,papa a zítra dám vědět.
A děkuju moooooooooooooccccccccccc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
364
2.8.07 19:14

Ahoj holky,
jsem ráda, že je o Vás slyšet. WEERKO SUPER :dance: Dobře, že to máš za sebou. Držím Ti palce ať jsou všechny oplodněný.Neboj, bříško bude bolet každý den míň. :D

Jinak, já se mám celkem OK. Pobolívá mě podbřišek ( jako na MS), ale asi je to normálka. Prsa už bolí míň. Tak doufám, že to bude OK. V pá 10.8.07 jedeme na první ultrazvuk - dám vědět :-) Mám říct, že manžílek ( Jary kuly) se má taky dobře. Čuči mi totiž do dis. fóra - je dost zvědavej … CO TY BABY POŘAD DĚLAJÍ … :pocitac:

Morganko, můžu se zeptat v jakým jsi stádiu ????

JINAK ZATÍM PA :lol: :lol: :lol: DRŽÍM PALCE VŠEM !!! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
2.8.07 19:27

Petasku pozdravuj manžu,ten muj je zvědavej taky ale nestíhá číst hahahahaha,tak má smulu:Papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
3.8.07 11:21

Ahoky kočičky,
z pěti vajíček se oplodnily tři a z toho dvě jsou použitelný,dr.říkala že se muže to třetí ještě vzpamatovat nebo naopak se mužou ty dvě zbláznit a už se dál nevyvíjet.Jsem z toho na rozpacích.
Noc byla hrozná,břicho bolelo ale ted už to vypadá dobře.
Tak zatím papapa :-( :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
5.8.07 20:33

Ahojky kotátka,
je mi tak nějak všelijak.
Dvě embrijka mi přenesly do pokojíčku ale nějak se jim nechtělo :cry:
Prý se nevyvíjely jak by se měly,dostaly mimíska moje dvojku,prý je známkují jako ve škole.Ale zase na druhou stránku,to špatná známka není žejo :?:
Ted musím 14 dní čekat a pak se uvidí.Bude to asi hrozné čekání ale nedá se nic dělat.Miláček mě obletuje jako blázen,já ho prostě miluju!!!!! :P :P
Byla tam se mnou paní která měla už pátý přenos,hruza!

Petulko jak se máš??

Morganko jaký byl víkend?

MÁM VÁS RÁDA!!!!!!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
5.8.07 20:36

MORGANKO minuly jsme se o pět minut na Chetu :! :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2241
5.8.07 21:16

Tak WEERU, to je super, že aspoň ty dvě!!!! Budu držet palce, ať se pořádně uchytí a vyjde to!!!!!! Dvojka je super známka, tak neblázni! Musí to vyjít!!!!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
209
6.8.07 07:40

Ahoj Holky,

taky na to jdu, ale az v zari.

Mám za sebou 5 IUI.

Celkem se těším, měli jsme tedkom od května pauzu, a řeknu vám, že po půl roce non stop IUI mi to fakt bodlo.

Je to celkem nepříjemné, ty hormony. Za to se mi zdá, že mám ted díky nim pohodovější menstruaci, i když už je samozřejmě neberu.

Jinak vám přeju hodně štěstí, at vám to určitě vyjde!!! Já myslím, že i na poprvé to může vyjít..spíš to IUI bylo takové nic moc..vlastně neznám moc lidí, kterým by to vyšlo, za to invitro vyjde snad každému, pokud je žena jakž takž v pořádku.

Mějte se,

Delfínek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2241
6.8.07 08:59

Ahoj Delfinku, tak to asi půjdeme nějak nastejno! Já taky začátkem září. Věřím, že tohle dopadne dobře, ty inseminace jsou skoro na nic. Musí to vyjít!!!!!!
Weerko, jak ti je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital