poprvé

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
300
21.7.07 08:54

Ahojky,laparku mám za sebou,jeden vejco.nepruchodný a nějaký srusty. Tak prý všechno profoukaly,promazaly a stejně to bylo na prt :nevim: Mimísko ne a ne přijít,tak uvidíme jak si s tím poradí v ARTU. :nevim: Budu Ti držet ve čtvrtek palečky :D a neboj,mimi bude :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
364
22.7.07 13:50

Jsem po 1 IVF

Ahoj,
jsem po 1IVF, ale cekám do pá 27.7. na test.Doufám, že nevadí, že jsem se přifařila. :oops: Všichny co se odhodlali tak mají můj obdiv.Je to dost dlouhá a docela nepříjemná cesta, ale když to jinak nejde.Myslím, že se to dá. My jsme si pak z toho dělali srandu. Manžel mi píchá injekce do břicha a do zadku a já mu říkám " moje sestřička".Držím všem palce a myslím, že NEJDULEZITEJSI JE - BÝT na to DVA!!! 8) :D Petas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
22.7.07 18:45

Vítám Tě Petas :srdce: Vubec nevadí že jsi se přidala!!!!!!!!! Ja pujdu na IVF asi tak za 14 dní,pro termín jsem si měla jet ve středu ale MS jsem dostala o týden dřív,tak musím hned ráno naklusat k Mudr. Držím hrozně moc palečky aby v pátek byly // :D Určitě je lepší když jsou dva,děláme si doma z toho docela už srandu.Miláčkovi pořád předhazuju že se nemuže dočkat až si udělá dobře a at hned nevylézá z kabinky,aby si sestřičky nemyslely že mu to taky doma trvá jenom chvilinku :lol: Bereme to prostě s humorem :dance: A jak se ted cítíš? Bolí Tě něco? říkali Ti doktoři co mužeš a co ne? Promin že se tak vyptávám ale ráda bych věděla co mě čeká :nevim: Díky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2241
23.7.07 09:33

Ahoj holky, Peto vítám tě a při testování ti přeji //!!!!!!!!!!!! V pátek jsme byli v caru, domluvit se na IVF. Tak ted musíme oba na krev a pak až dostanu MS, mám druhý den cyklu přijít pro rozpis léků! Nevím jak dlohou se ty hormonál.injekce píchají......? Taky jsme dostali spoustu papírů k podepsání, že jsme byli seznámeni a že souhlasíme........atd. atd..... :roll: Petas a jak se teď cítíš? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
23.7.07 10:27

Ahojky berušky :srdce:
Ted jsem se vrátila z ARTU,dostala jsem o týden dřív MS tak jsem letěla.Dneska jsem si píchla první včelku,v pátek jedu na krev a ultrazvuk. :? Vypadá to že za 14 dní budu mít po přenosu :nevim:
Jde to nějak rychle!!!!!!!
Morganko dostala jsem 14 injekcí :-( ale míchaj se do sebe,mám je akorát do pátku a pak asi dostanu ještě,nechala jsem tam 3500kč.Den před přenosem dostanu něco jiného a nějakou konskou dávku :evil:
Peto jak je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2241
23.7.07 10:49

Weerko, tak to teda byla rychlost!!!!!!!!!! To čučim! Budu držet palečky!!!!! Já musím počkat až do další MS, takže tak nějak ten 15. den cyklu odeberou vajíčka :? ? Moc ti přeji, ať je jich hodně!!!!!!! a ty injekce si pícháš sama?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
23.7.07 15:38

Včelky si píchám sama do břicha,docela to jde.Sestřička mi to ukázala,nic na tom není 8O .Počítám že kolem toho 15 dne mi vemou ty vajíčka,nechaj si je tam asi dva dny a pak mi je vrátí.Tak jsem to aspon pochopila.Vajíčka berou pod narkozou,musím na předoperační vyšetření. Budu Ti podávat čerstvé informace :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
364
23.7.07 18:57

Ahoj holky,
děkuji za krasné přivítání. :lol: Nám trval celý proces IVF asi 2 měsíce.
První měsíc jsem brala Minulet ( antikoncepce) - potřebovali zastavit vajíčka v bodě 0. Pak jsme začali se stimulací Diphereline inj. 27dní,Puregon inj. 12dní,potom Pregnyl inj. na vyvolání ovulace 1× . Potom odběr vajíček v narkóze ( mimichodem mi nedělali žádné předoperační vyšetření - to jsem byla dost v šoku, ale přežila jsem).Odběr trval asi 30 min. a pak jsem tam ležela na kapačce 2 hod. a pak šup domů.To bylo 7.7.07 v sobotu.Odebrali mi 40 vajíček - to je velice moc (docela mě bolelo břicho a měla jsem ho oteklé).Z toho mělo správnou velikost 24, ale oplodnilo se jich 18.Ty se něchaly kult.Ve čt 12.7. ve 12:00 hod. jsme si pro ně jeli. Všeho všudy zbyly jen 2!!! Pak se nás ptali kolik jich chceme zavést, dali jsme 2. V pá 27.7. máme test. Tak jsem zvědavá. :roll: :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
23.7.07 19:14

Petasku tolik vajíček? 8O To je síla!!!!!!!!!!!! Já myslela že jich tolik snad ani není :nevim:
Já si dneska začala píchat GONAL do pátku a pak nevím,to asi uvidí dr.na ultrazvuku.Budeš se testovat v pátek sama? A kolikátej den po transféru?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
364
23.7.07 19:36

Jsem 11 den po transferu. :dance: Ještě beru Estrofem tbl. 3×1,Acidum folicum 1× a Agolutin inj. 1×. Po transferu mi dali na 10 dní Fraxiparine Inj. asi kvůli tomu břichu. Jinak piju fenylkový čaj, protože mě Estrofem nadýmá ( NESKUTEČNĚ) a mám návaly horka. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
364
23.7.07 19:39

Ještě k těhot. testu : dali mi test, který se dělá z moči doma, ale stejně musím k Dr. na krev. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
23.7.07 19:40

Kočičko vydrž :P
V pátek na všechno zapomeneš :lol:
protože nebudeš radostí vědět co dělat až najdeš// :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2241
23.7.07 19:43

Petas, to taky čučim, tolik vajíček? 8O Tak nás koukej v pátek potěšit dvěma tlustejma // na testíku! :-) budu na tebe myslet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
364
23.7.07 19:54

Moc Vám děkuji!!! Mám z toho dobrou náladu. :-) Budu Vás dál rada informovat. :-) Možná zase zítra? :-) Mažu do sprchy a chrnět :-) DRŽÍM VŠEM HROZNĚ PALCE !!! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
23.7.07 19:56

Nemáš zač děkovat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Určitě dej zítra o sobě vědět :P
Dobrou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí