Poprvé ve školce

99
19.6.23 08:55

Poprvé ve školceee

Dobrý den Jdu si pro radu dcera je poprvé ve školce a nevím jestli se na konci června něco nosí jako ve škole nebo ne a když ano co tak nosíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4385
19.6.23 08:59
@klíč568 píše:
Dobrý den Jdu si pro radu dcera je poprvé ve školce a nevím jestli se na konci června něco nosí jako ve škole nebo ne a když ano co tak nosíte?

My nosili. Buď květinu a nebo doma dělaný dárkový koš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
19.6.23 09:04

@klíč568 Tak případně obdarování ucitelky snad není o tom, zda se něco nosí nebo ne.
Nemáš vlastní hlavu?
Pokud jsem spokojená, nemám problém vyjádřit to nějakou pozornosti a personál vzdělávacích institucí ocenit.
Pokud spokojená nejsem, je mi srdečně jedno, co bude dělat dalších 20 rodičů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3958
19.6.23 09:22

Dcera je taky letos poprvé ve školce a určitě něco učitelkám přinese, jen přemýšlím, co. Možná makronky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
813
19.6.23 09:23

My dali kytku a lahev prosecca. Letos v 1. tride dame ucitelce to same :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
19.6.23 09:36

My nosíme, učitelky jsou fajn, syn o prázdninách chodit nebude, tak mi to přijde slušné se rozloučit stejně jako ve skole :D akorat letos přemýšlím coby, už sem nějak vyčerpala nápady a vzhledem k tomu, ze se tam střídají 4 učitelky a syn by rad něco i paní kucharce, tak úplně nevím coby, aby mě to nestalo milion (mám ještě další dítě ve skole) a zároveň to třeba hned nepodlehlo zkáze, kdyby tam některá ucitelka nebyla a dostalo se to k ni později :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
19.6.23 09:40

Už to tady bylo několikrát. Na tohle má každý jiný názor. Moje děti ve školce i ve škole něco učitelkám, asistentkám, vychovatelkám nesou. Takový univerzální dárek dávají - do menší tašky ananas, Merci nebo Tofife, případně sypaný čaj nebo mini balíček oříšků. Když chtějí dát květinu, tak kupujeme v květináči.
Je mi jedno, jak to mají jiné rodiny. Starám se o své děti. A plním jejich přání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5837
19.6.23 09:57
@klíč568 píše:

Já to mám díkybohu jednoduché. Kreslím celý rok pro školku plakáty, omalovánky, pracovní listy…takže na konec roku dostávají učitelky nějaký osobní, mnou vymyšlený obrázek. Letos děti malovaly i kamínky.
Pokud jde o jiné pozornosti, tak bych na konec roku nenesla nic (pokud by dítě nechtělo)… protože na narozky i svátky nosíme pro děti nějakou tu sladkost a dáváme i učitelkám (Merci nebo něco podobného) na ty narozky i svátky během roku mi to sedí více.

Mám sousedy učitelé (nepijou kafe, sladkosti se snaží nejíst a alkohol taky nechtějí doma) :lol: na konci roku, po cestě domů, zazvoní u mě a rovnou dávají mým dětem co dostali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41983
19.6.23 10:11
@Dana V píše:
My dali kytku a lahev prosecca. Letos v 1. tride dame ucitelce to same :palec:

Prvňák půjde do školy s flaškou? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
19.6.23 10:14
@Dana V píše:
My dali kytku a lahev prosecca. Letos v 1. tride dame ucitelce to same :palec:

To by u nás neprošlo :D ve školce sem taky dávala víno, ale do školy rodiče nemůžou a děti nesmí nosit alkohol :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
19.6.23 10:16
@Havlova píše:

Já takhle posílala pětiletou do školky se dvěma flaskama vína za covidu. :mrgreen: Rodiče směli jen k vratům, tak to musela znak out sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
luccifera
19.6.23 10:17

Planuju bud linecke srdicka nebo pernicky, kytku mozna natrhame… uvidime

• Citovat
  • Upravit
15201
19.6.23 10:40
@klíč568 píše:

Ucitelkam ve školce jsme na konci školního roku dávali víno, nebo čokoládu typu Ferrero, merci.. Ve skole nosi dcera kytku a čokoládu, nemám fantazii vymyslet nějaké speciality.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
19.6.23 10:40

Za sebe říkám, že ty makronky jsou super nápad.
O pololetí jsem dostala ručně dělané čokoládové pralinky. Jak ozdobené kamínky. Krásná ruční práce.
Měla jsem na lince položenou tu krabičku a furt jsem se kochala, jak je to krásné, že má někdo svatou trpělivost, když tohle dokáže vykouzlit. Než to syn snědl :mrgreen: 🙈.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
813
19.6.23 11:16
@Havlova píše:

No proc by nesel? Uz sel loni takhle do skolky se 2 flaskama :nevim: ja jsem zastance toho, ze by se mely davat prakticke darky. A nejakych cokolad a doma rucne delanych pitomosti ucitelka dostane mraky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin