Poprvé ve školce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
813
19.6.23 11:20
@Svistice píše:
Já takhle posílala pětiletou do školky se dvěma flaskama vína za covidu. :mrgreen: Rodiče směli jen k vratům, tak to musela znak out sama.

Presne, taky loni nesl 2 lahve :D a zvladl to :lol: a myslim, ze ucitelky mely fakt radost :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42233
19.6.23 11:32

@Dana V U dcery by to neprošlo. A ne vždy je alkohol praktický dárek - mě se doma hromadí a jen ho přeposílám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
813
19.6.23 12:18
@Havlova píše:
@Dana V U dcery by to neprošlo. A ne vždy je alkohol praktický dárek - mě se doma hromadí a jen ho přeposílám.

No kazdy to ma jinak. Ja to mam treba takhle s cokoladou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
797
19.6.23 19:47

Dávám láhev - ale třeba med, nebo javorový sirup. Už jsem dávala ve škole i lepší salám. Dala bych i olivový olej, ale to bych musela učitelku trochu znát. To jenom pro inspiraci, čím nahradit alkohol a sladkosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1381
19.6.23 19:49

Dávám malé dárky taková mýdla, nebo svíčky, hrnicek na kafe, teď je toho tolik že si člověk muže přece vybrat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
19.6.23 20:11

My máme doma zásobu olivových olejů. Manžel teď dělá nějakou dobu v Itálii. Tak vozí zásoby. Nikdy jsem žádnou lahvinku neposílala, protože u nás je to všude, jak nosit dřevo do lesa. Ale olej by mohl mít úspěch.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2589
19.6.23 20:26

Když jsem dělala ve školství, tak jsme největší radost měli, když nám někdo v průběhu roku donesl jídlo ( pizzu nebo nebo ze svatby) nebo třeba lístky do divadla. Další oblíbený byl třeba parfém, ale to dostávaly jiné učitelky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin