Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Svistice píše:
Já takhle posílala pětiletou do školky se dvěma flaskama vína za covidu.Rodiče směli jen k vratům, tak to musela znak out sama.
Presne, taky loni nesl 2 lahve
a zvladl to
a myslim, ze ucitelky mely fakt radost ![]()
@Dana V U dcery by to neprošlo. A ne vždy je alkohol praktický dárek - mě se doma hromadí a jen ho přeposílám.
@Havlova píše:
@Dana V U dcery by to neprošlo. A ne vždy je alkohol praktický dárek - mě se doma hromadí a jen ho přeposílám.
No kazdy to ma jinak. Ja to mam treba takhle s cokoladou
Dávám láhev - ale třeba med, nebo javorový sirup. Už jsem dávala ve škole i lepší salám. Dala bych i olivový olej, ale to bych musela učitelku trochu znát. To jenom pro inspiraci, čím nahradit alkohol a sladkosti.
Dávám malé dárky taková mýdla, nebo svíčky, hrnicek na kafe, teď je toho tolik že si člověk muže přece vybrat..
My máme doma zásobu olivových olejů. Manžel teď dělá nějakou dobu v Itálii. Tak vozí zásoby. Nikdy jsem žádnou lahvinku neposílala, protože u nás je to všude, jak nosit dřevo do lesa. Ale olej by mohl mít úspěch.
Když jsem dělala ve školství, tak jsme největší radost měli, když nám někdo v průběhu roku donesl jídlo ( pizzu nebo nebo ze svatby) nebo třeba lístky do divadla. Další oblíbený byl třeba parfém, ale to dostávaly jiné učitelky ![]()
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.