Pořád / :-(

700
20.5.12 10:54

Pořád / :-(

Ahojte děvčátka…potřebovala bych poradit. Ms mám pravidelně 24-26 dnů, teď je to ale už 31 a ta mrška nikde… :dance: dělala jsem si asi 4 testy a furt nega…měla jsem test clearblue, ale na ten jsem nečetla zrovna dobré recenze…ten jsem si dělala dnes ráno a opět /…Může mi to takhle ukazovat pořád nega? Četla jsem, že ano. Navíc me bolí v podbříšku, jako bych MS měla dostat…může to být i příznak těhu??? Napište prosím své zkušenosti…Děkuju… :srdce: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Naima
20.5.12 11:00

Vše je individuální. Může to být těhotenství, může to být zpožděná menstruace, může to být zdravotní problém. Ještě chvíli počkej, protože je relativně brzy, pokud by MS nepřišla a testy byly negativní, obrať se na lékaře.

• Citovat
  • Upravit
13837
20.5.12 11:01

Mně všechny testy vyšly negativně a těhotná jsem byla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
20.5.12 11:02

@micelinka asi malo hcg v moci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
20.5.12 11:05
@kaseny88 píše:
@micelinka asi malo hcg v moci…

Možné to je, nevím, ráno jsem si dělala si 5.těhotenský test, odpo jsem čla k Dr., vzala mi krev a HCG bylo kolem 200.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
20.5.12 11:09

@micelinka hm, ja jsem o tom cetla, ze to nejsme asi jedine…nepanikarim…prijde…neprijde…jen, ze se mi to tak jeste nezpozdilo…pockam jeste tyden, pak se objednam k Dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1561
20.5.12 11:11
Já měla test negativní docela dlouho, dělala jsem si jich hodně a byla jsem hodně zklamaná, ale ms jsem měla pak jen jeden den, tak jsem šla k dr, ta mi vzala krev a těhotná jsem byla. Asi pak tak po týdnu už se čárky objevily.
@kaseny88 píše:
Ahojte děvčátka…potřebovala bych poradit. Ms mám pravidelně 24-26 dnů, teď je to ale už 31 a ta mrška nikde… :dance: dělala jsem si asi 4 testy a furt nega…měla jsem test clearblue, ale na ten jsem nečetla zrovna dobré recenze…ten jsem si dělala dnes ráno a opět /…Může mi to takhle ukazovat pořád nega? Četla jsem, že ano. Navíc me bolí v podbříšku, jako bych MS měla dostat…může to být i příznak těhu??? Napište prosím své zkušenosti…Děkuju… :srdce: :*
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1561
20.5.12 11:12
Jo a taky mě bolelo v podbříšku jako při klasické ms.
@kaseny88 píše:
Ahojte děvčátka…potřebovala bych poradit. Ms mám pravidelně 24-26 dnů, teď je to ale už 31 a ta mrška nikde… :dance: dělala jsem si asi 4 testy a furt nega…měla jsem test clearblue, ale na ten jsem nečetla zrovna dobré recenze…ten jsem si dělala dnes ráno a opět /…Může mi to takhle ukazovat pořád nega? Četla jsem, že ano. Navíc me bolí v podbříšku, jako bych MS měla dostat…může to být i příznak těhu??? Napište prosím své zkušenosti…Děkuju… :srdce: :*
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
20.5.12 11:13

@RadkaOR taky bych byla nejradeji, kdyby se mi uz objevily //… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1561
20.5.12 11:16
No já byla porád jako na trní, ale když pak byla ta ms tak jsem to vzdala, ale bylo mi divné, že tak krátká. Cce to asi tak ještě dva tři dny počkat a pak snad uvidíš víc, ale prodávají digi testy asi za 160 kč a na nich je to prý vidět hned, tak nevím.
@kaseny88 píše:
@RadkaOR taky bych byla nejradeji, kdyby se mi uz objevily //… 8)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
21.5.12 20:47
@RadkaOR píše:
No já byla porád jako na trní, ale když pak byla ta ms tak jsem to vzdala, ale bylo mi divné, že tak krátká. Cce to asi tak ještě dva tři dny počkat a pak snad uvidíš víc, ale prodávají digi testy asi za 160 kč a na nich je to prý vidět hned, tak nevím.

to je uz jedno…dnes jsem to dostala :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1561
22.5.12 11:49
Tak to je škoda, no tak snad to výjde už co nevidět.
@kaseny88 píše:
to je uz jedno…dnes jsem to dostala :zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí