Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojte děvčátka…potřebovala bych poradit. Ms mám pravidelně 24-26 dnů, teď je to ale už 31 a ta mrška nikde…
dělala jsem si asi 4 testy a furt nega…měla jsem test clearblue, ale na ten jsem nečetla zrovna dobré recenze…ten jsem si dělala dnes ráno a opět /…Může mi to takhle ukazovat pořád nega? Četla jsem, že ano. Navíc me bolí v podbříšku, jako bych MS měla dostat…může to být i příznak těhu??? Napište prosím své zkušenosti…Děkuju…
![]()
Vše je individuální. Může to být těhotenství, může to být zpožděná menstruace, může to být zdravotní problém. Ještě chvíli počkej, protože je relativně brzy, pokud by MS nepřišla a testy byly negativní, obrať se na lékaře.
@kaseny88 píše:
@micelinka asi malo hcg v moci…
Možné to je, nevím, ráno jsem si dělala si 5.těhotenský test, odpo jsem čla k Dr., vzala mi krev a HCG bylo kolem 200.
@micelinka hm, ja jsem o tom cetla, ze to nejsme asi jedine…nepanikarim…prijde…neprijde…jen, ze se mi to tak jeste nezpozdilo…pockam jeste tyden, pak se objednam k Dr.
@kaseny88 píše:
Ahojte děvčátka…potřebovala bych poradit. Ms mám pravidelně 24-26 dnů, teď je to ale už 31 a ta mrška nikde…dělala jsem si asi 4 testy a furt nega…měla jsem test clearblue, ale na ten jsem nečetla zrovna dobré recenze…ten jsem si dělala dnes ráno a opět /…Může mi to takhle ukazovat pořád nega? Četla jsem, že ano. Navíc me bolí v podbříšku, jako bych MS měla dostat…může to být i příznak těhu??? Napište prosím své zkušenosti…Děkuju…
![]()
@kaseny88 píše:
Ahojte děvčátka…potřebovala bych poradit. Ms mám pravidelně 24-26 dnů, teď je to ale už 31 a ta mrška nikde…dělala jsem si asi 4 testy a furt nega…měla jsem test clearblue, ale na ten jsem nečetla zrovna dobré recenze…ten jsem si dělala dnes ráno a opět /…Může mi to takhle ukazovat pořád nega? Četla jsem, že ano. Navíc me bolí v podbříšku, jako bych MS měla dostat…může to být i příznak těhu??? Napište prosím své zkušenosti…Děkuju…
![]()
@RadkaOR taky bych byla nejradeji, kdyby se mi uz objevily //… ![]()
@kaseny88 píše:
@RadkaOR taky bych byla nejradeji, kdyby se mi uz objevily //…
@RadkaOR píše:
No já byla porád jako na trní, ale když pak byla ta ms tak jsem to vzdala, ale bylo mi divné, že tak krátká. Cce to asi tak ještě dva tři dny počkat a pak snad uvidíš víc, ale prodávají digi testy asi za 160 kč a na nich je to prý vidět hned, tak nevím.
to je uz jedno…dnes jsem to dostala ![]()
@kaseny88 píše:
to je uz jedno…dnes jsem to dostala