Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, jsem prvni mesic po vysazeni HA, posledni MS byla 21. - 25.4, takze dnes jsem 28 DC, cekam na MS, docela napjate , jelikoz se bojim ze se mi po vysazeni rozhazi cyklus, nebo aby vubec MS prisla..no a uz snad 5 dni mam jen nejakej bezbarvej vytok, neni ho moc, ale zanechava bile stopy..na to,ze jsem 28DC necitim ani zadnou bolest, nebo tlak v podbrisku, ze by MS mela prijit..
Holky, jak jste to mely prosim po vysazeni HA? Brala jsem to 10 let
Dekuju ![]()
Dle mě může chvilku trvat než se cyklus upraví. Hormony jsou potvůrky.
Taky čekám na MS. Ale já zase skončila s dlouhodobým kojením. Kojila jsem přes 2 roky. Sice jsem měla při kojení už pravidelnou MS, ale teď jsem první měsíc bez kojení a taky mám spoždění.
omluva za anonym. M.
já měla první MS až po vyvolávačce 64 DC, tak trpělivě čekej ![]()
Ahoj, já jsem ho měla běžně pořád. Ale před ovulací byl řidčí, tekutější ale pár dní po ovulaci zhoustnul, skrémovatěl a bylo ho dost. Ale myslím, že pokud tě to nesvědí, a nejsou v něm hrudky, jako u tvarohu, nezapáchá, neměl by to být problém:)
@Lo Já měla první ms po vysazení 47 DC, ale pak sama přišla. Antibaby jsem brala víc jak 9 let. Byla bych trpělivá ![]()
@Lo A to si myslím, že jsem na tom ještě dobře. Ale ted jsem začala druhý měsíc užívat Gynex a tak doufám, že se bude zkracovat. Doufám, že se dostanu alespon pod 40 DC, dnes jsem 26 DC.