Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ty potřebuješ ubytování, tak asi nic ![]()
Nebo si najdi jiné bydlení, když se to nedá vydržet ![]()
On je tam doma, kdyz se ti to nelíbí jdi taky na ubytovnu
bych byla rada, ze me tam bracha nechal, taky ti muze říct at si jdes, kdyz se ti nelibi jeho pravidla.
@Anonymní píše:
Jsem v období, kdy mi je vážně špatně, zvracim několikrát za den, jediné, co snesu na sobě je košile, když je to oblečení upnutější, je mi ještě hůř. Přechodně do porodu bydlím u bráchy (náš byt se předělává, manžel tam pomáhá a navíc ještě jezdí do práce skoro 100 km (kde často bývá na ubytovně, po porodu půjde do místa bydliště). Byt je 1+1, takže soukromí nic moc.
Ale abych se dostala k věci: každý den tu je bráchův kamarád, který i občas přespí. Pořád pařej na netu, sem tam pivo a ten puch![]()
![]()
Když je poprosím, ať jdou jinam, tak prý nemají kam, že si jich nemám všímat (s hlavou v belíku nebo míse). On je ten kluk z Asyloveho domu.
Co mám dělat? Nedá se to vydržet.
Ta jestli tomu dobře rozumím, ty bydlíš u bráchy a kladeš mu podmínky soužití? Hustý! Buď ráda, že nebydlíš na ulici nebo v rozkopaném bytě, kdy jste tak šikovní a naplánovali rekonstrukci na poslední chvíli.
@Anonymní píše:
Jsem v období, kdy mi je vážně špatně, zvracim několikrát za den, jediné, co snesu na sobě je košile, když je to oblečení upnutější, je mi ještě hůř. Přechodně do porodu bydlím u bráchy (náš byt se předělává, manžel tam pomáhá a navíc ještě jezdí do práce skoro 100 km (kde často bývá na ubytovně, po porodu půjde do místa bydliště). Byt je 1+1, takže soukromí nic moc.
Ale abych se dostala k věci: každý den tu je bráchův kamarád, který i občas přespí. Pořád pařej na netu, sem tam pivo a ten puch![]()
![]()
Když je poprosím, ať jdou jinam, tak prý nemají kam, že si jich nemám všímat (s hlavou v belíku nebo míse). On je ten kluk z Asyloveho domu.
Vrat se domů.. Uvědom si, že ze jsi tam host ty ![]()
Ale zase na druhou stranu když pořád bleje, tak on by taky mohl mít soudnost.
On se mi nabídl, že když přestavujeme, tak ať jdu k němu, že to tam budu mít pohodlnější. Ať nejsem v tom prachu. Že tam stejně chodí jen přespat. Ale teď tu jsou celé dny, pijou, pařej a kouřej a pouštějí nahlas rock, a nikomu nevadí, že mi je zle.
@Aduš8 No bráchův kamarád je tam taky na návštěvě takže by neškodila oboustranná domluva.
A na jak dlouho ta rekonstrukce ještě je? Proč jste si nesehnali nějaký dočasný pronájem, nebo hotel? A manžel je na ubytovně kde přesně, nemohla bys tam být s ním?
@Kriss Tina No ono co je moc to je moc. Paní se nedivím že jí to vadí.
@PetyMimi to by mohl, ale ona má rodiče, tchánovce. To že zvrací je blbý, ale on je doma a nevíme, jak dlouho tam už je a ještě bude a omezovat se třeba půl roku? Ono taky se rekonstrukce může protáhnout a ona tam být nasáčkocaná i s miminem a brácha co? Bude žít v celibátu a dělat jí tatínka?
@Švédka87 tak ja bych taky nebyla nadsena, z vlastního bych je vyhodila, ale kdyz je na navsteve, tak si moc podminky klast nemuze no.
@Anonymní píše:
On se mi nabídl, že když přestavujeme, tak ať jdu k němu, že to tam budu mít pohodlnější. Ať nejsem v tom prachu. Že tam stejně chodí jen přespat. Ale teď tu jsou celé dny, pijou, pařej a kouřej a pouštějí nahlas rock, a nikomu nevadí, že mi je zle.
Takže ve svém bytě bys být mohla? Tak se vrať tam. Budeš tam mít větší soukromí a klid, i když je tam teď nepořádek. ![]()

Ale abych se dostala k věci: každý den tu je bráchův kamarád, který i občas přespí. Pořád pařej na netu, sem tam pivo a ten puch