Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já teda nevím, nikdo mi na břicho v těhotenství nesahal. A když, tak se slušně zeptal. Ale to se mi stalo asi dvakrát za celou dobu a vždycky to byl někdo z bližší rodiny ![]()
Ja bych oplatila stejne - ty mas pekny spicek a sahla bych mu na bricho. Pokud se tedy nechces ohradit a rict lidem, at ti na bricho nesahaj. Me na bricho sahal jen manzel a deti. Ani mama mi na bricho nikdy sama od sebe nesahla. Bohuzel ale od kamaradek jsem slychala, ze lidi maji tendenci hladit „miminko“.
@luci.no no ale úplně ![]()
Jako jdu po ulici a přijde za mnou ženská, kterou jsem naposledy viděla před 20 lety, kdy pracovala s tátou, ruce natažený, nalepí mi je na břicho a volá aaaa, to je nádhera
![]()
@Anonymní píše:
@luci.no no ale úplně
Jako jdu po ulici a přijde za mnou ženská, kterou jsem naposledy viděla před 20 lety, kdy pracovala s tátou, ruce natažený, nalepí mi je na břicho a volá aaaa, to je nádhera![]()
![]()
![]()
@Anonymní píše:
Pořád mi někdo sahá na břicho. Vždycky, je, ty ses zakulatila… A šáh.
A zkuste říct, že vám to vadí. Kdyby to byla jen rodina či kamarádi. Ale jako známý rodičů…
Tak jsi dospělá, svéprávná a umíš mluvit ne?
@Anonymní píše:
@luci.no no ale úplně
Jako jdu po ulici a přijde za mnou ženská, kterou jsem naposledy viděla před 20 lety, kdy pracovala s tátou, ruce natažený, nalepí mi je na břicho a volá aaaa, to je nádhera![]()
![]()
![]()
i teď? v době koronaviru? tak ty lidi nějak zaraž, ne, nenechej si všechno líbit - mně se to teda nikdy nestalo, jen tady o tom čtu, ani matka mi na břicho nikdy nesáhla ![]()
@Kolarkaa píše:
Tak jsi dospělá, svéprávná a umíš mluvit ne?
já to také nechápu ![]()
Vymez vlastní hranice, je ti to nepříjemné, naznač nebo rovnou řekni, že si to nepřeješ.
@Anonymní píše:
@luci.no no ale úplně
![]()
![]()
Já vím, že to není sranda a štve tě to, ale… Tohle mě vážně pobavilo ![]()
@lleennttiillkkaa @Jolka86 @stinga
Jak už jsem psala, reakce: nejsi divná, vždyť je to normální, tak si chci sáhnout. Jsi přecitlivělá, bla, bla, bla, štítíš se…
Pořád mi někdo sahá na břicho. Vždycky, je, ty ses zakulatila… A šáh.

A zkuste říct, že vám to vadí. Kdyby to byla jen rodina či kamarádi. Ale jako známý rodičů…