Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lexter no je to nájem děleno 3 takže spis nájem ale za jidlo nevyžáduje…
@sobik22 píše:
@Perníček22 no prave máme společný vchod takže ví kdo dosel nebo kdy odešel.. co se tyče jídla jak jsem psala zkratka neexistuje žádná domluvila už jsem to zkoušela několikrát s bez úspěchu, samozřejmě mě nemůže nutit nebo mě hlavu neutrhne ale pak zbytečně je po celém baráku dusno, v čem se zrovna nejlíp nežije, a poslední dobou to dusno už je opravdu ve velkém…
Občas člověk musí vydržet to dusno, aby se něco zlepšilo, avšak jsou i chvíle, kdy to změnit nejde i když se snažíš sebevíc. Nicméně já bych to ještě zkusila. Ona tchyně si nakonec zvykne, pořád „nasupěna“ nebude…ale chápu že je to nepříjemné…holt omezit kontakt na minimum „ahoj a ahoj“ a zkusit vydržet…otázkou však zůstává co chlap…
Nejhorší je, za mám obavy, že nakonec budeš stát před rozhodnutím buď zůstat s partnerem a toto trpět a nebo s prckem odejít, ale otázkou je zda hudec máte kam a zda bys to finančně dala
podle toho co píšeš spíše ne. Máš recht že za 14 000Kc bys jste nájem možná i sehnali (podle toho kde bydlite). Ale základ je, že musí chtít i chlap, což bude asi kámen úrazu…obávám se, že dokud nebude prdolka větší a ty nebudeš kit aspoň trochu nasetreno, jsi v pasti…
@sobik22 píše:
@KKK85 asi nemám pak na to se dívat jak ona chodí a je nasrana proste když je doma dusno tak moc dobre se nežije.. no ptát se musim pokaždé když někdo dojde protože pak je ovšem zase problém.. dokonce mi i zakázala sem vodit sestřenici, protože ji prej nema rada.. a pokud bych si prej na tom trvala tak by chtěla 200,– na noc jako nocleharnu.. my máme patro volne průchozí takže ona kdykoliv dojde a musí se zeptat třeba jestli přítel má do prace výprany, a tak chodí za den třeba i 5×, říkám zkoušela jsem to po dobrém ale to taky neslo…
Tak to by na mě nebylo…aby se mě tchýně ptala, zda mám vyprano a chtěla za nic, když u mě někdo přespí…
A nájem 14000 no dobrý…bych tam nebyla ani jednu noc… Proč jsi do takové vztahu probíhá šla?
@Anais Brno no mě se přímo nepta ptá se přímo jeho…. No ze začátku bylo vše v pohodě než začalo tohle dusno a ja myslela ze to nějak zvládneme, jak už jsem psala snažila jsem se s ni vic vycházet.. hold každý děláme chyby kdybych vedela co by bylo tak do takového vztahu bych nikdy nesla.. ![]()
A přítel na to má jaký názor? Je spokojený doma s matinkou a to ze ty si nešťastná ho nezajímá? Nebo se snaží to nějak řešit? Asi bych si s nim sedla a zkusila si s nim domluvit pravidla, tak aby on pochopil jak se citis a když už tam mate zit, aby to vyhovovalo všem. Hlavně se musíte sladit vy dva, pak bych mati postavila před hotovou věc, takhle nebo odchazime. Ale prvně se musíte dohodnout vy a byt za jedno, jinak ho ona hned zlomí. Platis najem jak za byt v Brně tak bys snad měla mít nějaký pravomoci.
@NelkaK když jsem mu říkala ze se tu necítím šťastná tak byl zklamaný, navrhovala jsem společné bydlení jenže rikal ze tady je pro nej domov a ze tu má citový pouto.. a jeho mamka by to neutahla.. po pravdě ono je asi těžké se s někým domlouvat když má každý den popitý..
Navrhovala jsem spoustu věci jenže se to nikdy vlastně ani neřešilo…a už nějak nemám sílu na to vše proto jsem se obrátila i sem..
@sobik22 píše:
@NelkaK když jsem mu říkala ze se tu necítím šťastná tak byl zklamaný, navrhovala jsem společné bydlení jenže rikal ze tady je pro nej domov a ze tu má citový pouto.. a jeho mamka by to neutahla.. po pravdě ono je asi těžké se s někým domlouvat když má každý den popitý..
Navrhovala jsem spoustu věci jenže se to nikdy vlastně ani neřešilo…a už nějak nemám sílu na to vše proto jsem se obrátila i sem..
On ještě chlasta?
![]()
Matinka si tam může vzít nájemníky.
Nic a nikoho nemáš, tak buď musíš držet pusu a krok než budeš schopná jít do práce nebo ti ještě zbývá azylak.
@sobik22 píše:
@KKK85 asi nemám pak na to se dívat jak ona chodí a je nasrana proste když je doma dusno tak moc dobre se nežije.. no ptát se musim pokaždé když někdo dojde protože pak je ovšem zase problém.. dokonce mi i zakázala sem vodit sestřenici, protože ji prej nema rada.. a pokud bych si prej na tom trvala tak by chtěla 200,– na noc jako nocleharnu.. my máme patro volne průchozí takže ona kdykoliv dojde a musí se zeptat třeba jestli přítel má do prace výprany, a tak chodí za den třeba i 5×, říkám zkoušela jsem to po dobrém ale to taky neslo…
Bych se sebrala a šla pryč.. já se mám ráda. Budu svoji tchýni nohy líbat ty jooo… člověk si neváži toho co má. Mám zlatou tchýni. ctí naše soukromí..nestará se do nás. Ač ona žije fakt jinak než my… skromně, obyčejně.. my jinak… Ale tolerujeme se, máme se rádi… ty joo 200 za noc sestřenice… já tu měla v létě mamku, a dvě neteře… na 14 dní… k tomu naše dvě děti… ticho tu nebylo, energié spotřeba… nikdy neřekla ani bee, ani ona ani tchán…
@Anais Brno píše:
Tak to by na mě nebylo…aby se mě tchýně ptala, zda mám vyprano a chtěla za nic, když u mě někdo přespí…
A nájem 14000 no dobrý…bych tam nebyla ani jednu noc… Proč jsi do takové vztahu probíhá šla?
14tis platí oni? ty joo my máme dvougenerační dům.. a nejsou ani náklady měsíční 14tis.. a to počítáme fakt vše.. elektřinu, vodu, plyn, internet, dan, pojistku, uhlí, hovnocuc, komíníka, plynaře… náklady celkem necelých 12tis.. platíme 7tis my, zbytek tchání…
Prostě vezmu dítě, najdu si třeba garsonku nebo půjdu k rodičům a nazdar. Přítel buď prozře nebo nebo ne.
Co je jí po tom, jestli on má vypraný? Vařila bych sama, ať je dusno (stejně tam je, tak co).
Vůbec nechápu, v co pořád doufáš. Ne, nezlepší se to, jestli myslíš tohle.
Pokud barák neutáhne, tak smůla. Maximálně bych (přítel) se s ní domluvila, že zůstanete, budete platit nájem, ale taky budete bydlet jako dvě oddělené jednotky a ona vám nebude kecat do ničeho. Od jídla, přes návštěvy, po praní.
Prej musím se ptát, jestli může přijít návštěva
.
Jo a můžeš klidně toho mamánka požádat na alimenty pro sebe a dítě. To ti taky pomůže, když bys od něj odešla.
@sobik22 píše:
@KKK85 14tis platíme my jí.. protože inkaso je cca 21tisic
Co to je za šílené hausnumero???
A je to opravdu inkaso?? Nějak si mi ta cifra nezdá?
@sobik22 píše:
@KKK85 14tis platíme my jí.. protože inkaso je cca 21tisic
kromě inkasa tchýně platí ještě pojištění domu a daně, to není jen inkaso, a co internet a tv vysílání to platí kdo?
platíte teda dost, takže bych chtěla, aby mi nikdo nekecal do návštěv a tak,
ale na jídlo bych k ní chodila, ušetříte tím