Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@werajsik píše:
Co to je za šílené hausnumero???![]()
A je to opravdu inkaso?? Nějak si mi ta cifra nezdá?
proč ne? je to dvougenerační dům, my tak také bydlíme a platíme inkaso 17000,–-, dále pojištění domu, daň z nemovitosti, internet, tv vysílání, popelnice - takže reálně je to daleko víc než 17000
@stinga píše:
proč ne? je to dvougenerační dům, my tak také bydlíme a platíme inkaso 17000,–-, dále pojištění domu, daň z nemovitosti, internet, tv vysílání, popelnice - to jsou nyní běžné ceny
My máme taky dvougenerační…plyn, elektřina, voda, uhlí, daň, pojistka, net, kominik 2× racne, plynar 2× ročně, hovnocuc vícekrát za rok… Toť vše dokupy 12tisic.
A jinak k tématu. CO nejdřív to půjde, jdi do práce a utíkej od toho mamánka a jeho mamahotelu co nejdál. Z tohohle „boje“ nikdy nemůžeš vyjít jako vítěz, ale vždy jen jako poražená. Teď záleží na tom, jestli poražená, ale psychicky relativně v normě, nebo poražená a ještě psychicky naprosto v háji. Být tebou beru tu první možnost.
No řekla bych, že to bude gradovat. Tvůj přítel s tím nic neudělá, protože jako reakce na to nejsem šťastná je ZKLAMÁNÍ. Z čeho je zklamanej?! To byla jediná reakce?
Jak máte patro volně průchozí? Tam nemáte dveře?
@stinga píše:
proč ne? je to dvougenerační dům, my tak také bydlíme a platíme inkaso 17000,–-, dále pojištění domu, daň z nemovitosti, internet, tv vysílání, popelnice - takže reálně je to daleko víc než píše: Více
Tý jo, to jsou numera..
My tedy nemáme dvougenerační dům, zato máme tzv. Baťovský půldomek, kde ty náklady např. na vytápění jsou taky vysoké, a teď po všelijakém zdražení jako 4-členná rodina platíme inkaso (čistě inkaso) 8000. Ještě loni to bylo 5000 a to jsme ty zálohy měli nastavené tak, aby nám hodně vraceli. Tak proto mě to překvapilo.
![]()
@sobik22 píše:
@NelkaK když jsem mu říkala ze se tu necítím šťastná tak byl zklamaný, navrhovala jsem společné bydlení jenže rikal ze tady je pro nej domov a ze tu má citový pouto.. a jeho mamka by to neutahla.. po pravdě ono je asi těžké se s někým domlouvat když má každý den popitý..
Navrhovala jsem spoustu věci jenže se to nikdy vlastně ani neřešilo…a už nějak nemám sílu na to vše proto jsem se obrátila i sem..
Pokud to mamka neutahne tak bude asi muset jinam, přece nemůže žít v baraku který si nemůže dovolit
Ty mu dej nůž na krk, soukromí a tvá pravidla nebo odchod. S nim nebo bez nej. Tady to půjde jen od desíti k pěti a ve finále bude všechno tvá vina a ještě se o ni budeš muset v budoucnu starat a stejně nebudeš dost dobra. Pro nej ani pro ni. Fakt něco udělej nebo se zblázníš.