Poradíte dodavatele do sekáčového oblečení pro děti?
- Fotoalbum (4)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
O skupine lisy z Anglie uz tady toho bylo napsano hodne. Ja beru od spravkyne dobra vila, mela jsem ted 2 baliky po sobe, vzdy krasne veci. Zkuste se na ni obratit a zeptat se. Ona sama urcite bere primo z Anglie. Za zeptani nic nedate.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den, jakou mate zkušenost s eutexem? objednavala jsem ted stoho eshopu a už přes dva týdny čekam na balík a nic, tak už mám celkem strach
díky za odpověd
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mmilacek Eutex mi nic neříká, ale po dlouhém pátrání jsem narazila na velkoobchod GUGULAND a za mě obrovská spokojenost. Kdyby to nevyšlo, koukněte. Osobně beru převážně cream, ale v nabídce mají i lisy, tepláky, bundy, dospělé. Na první pytel jsem se byla po špatných zkušenostech podívat osobně, paní s tím neměla žádný problém a myslím, že za kvalitu tohoto zboží ručí vrácením peněz. Ukázka z mého posledního pytle, max. spokojenost, věci buď nové nebo v TOP stavu, žádné žmolíky, flíčky, nic.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je jich hodně, stačí zadat do vyhledávače a vyjedou obchody ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mmilacek píše:
Dobrý den, jakou mate zkušenost s eutexem? objednavala jsem ted stoho eshopu a už přes dva týdny čekam na balík a nic, tak už mám celkem strachdíky za odpověd
Ne náhodou Autex?
Tak když jsi objednala a nedošlo, tak tam zavolej.
Všude jsou kontakty:-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Souhlasím s Radanou a také mimimax má hezké oblečení za hezké peníze ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit