Poradíte dodavatele do sekáčového oblečení pro děti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20
29.1.14 12:44

O skupine lisy z Anglie uz tady toho bylo napsano hodne. Ja beru od spravkyne dobra vila, mela jsem ted 2 baliky po sobe, vzdy krasne veci. Zkuste se na ni obratit a zeptat se. Ona sama urcite bere primo z Anglie. Za zeptani nic nedate.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
20.11.14 11:26

Dobrý den, jakou mate zkušenost s eutexem? objednavala jsem ted stoho eshopu a už přes dva týdny čekam na balík a nic, tak už mám celkem strach :( díky za odpověd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
21.11.14 18:57

@mmilacek Eutex mi nic neříká, ale po dlouhém pátrání jsem narazila na velkoobchod GUGULAND a za mě obrovská spokojenost. Kdyby to nevyšlo, koukněte. Osobně beru převážně cream, ale v nabídce mají i lisy, tepláky, bundy, dospělé. Na první pytel jsem se byla po špatných zkušenostech podívat osobně, paní s tím neměla žádný problém a myslím, že za kvalitu tohoto zboží ručí vrácením peněz. Ukázka z mého posledního pytle, max. spokojenost, věci buď nové nebo v TOP stavu, žádné žmolíky, flíčky, nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
21.11.14 18:59

Je jich hodně, stačí zadat do vyhledávače a vyjedou obchody :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14662
21.11.14 18:59
@mmilacek píše:
Dobrý den, jakou mate zkušenost s eutexem? objednavala jsem ted stoho eshopu a už přes dva týdny čekam na balík a nic, tak už mám celkem strach :( díky za odpověd

Ne náhodou Autex?
Tak když jsi objednala a nedošlo, tak tam zavolej.
Všude jsou kontakty:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
21.11.14 19:00

Souhlasím s Radanou a také mimimax má hezké oblečení za hezké peníze :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat