Výměna OP, určení o otcovství po porodu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
292
14.8.18 19:10

Maminky,moc prosim o radu. 29.9.mam termin porodu a potrebuji si vyridit zmenu trvaleho bydliste. Znamena to tedy,ze budu mesic cekat na novou obcanku. Mam dva dotazy-co kdyza porodim drive,obcanka jeste nebude,budu muset pak veskere papiry zarizovat znovu (zadost o rodicovsky prispevek,rodny list ditete,a popripade jeste neco? Otcovstvi uz mame vyrizene,budu muset zajit nahlasit novou adresu na matriku a kolik se popripade plati? Moc dekuji za rady :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
14.8.18 19:51

tp je hned, občanka do 30 dnů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
14.8.18 19:59

Dekuji za reakci,ale to vim. Ptala jsem se na neco jineho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101684
14.8.18 21:38
@Elisaaa píše:
Dekuji za reakci,ale to vim. Ptala jsem se na neco jineho.

A na co ses tedy ptala? Platnou op mas furt, tak nejak nechapu v cem hledas ten problem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
15.8.18 13:31

Nechápu hned tu aroganci, v ničem problém nehledá, jen se ptám, jestli muže nastat nějaký problém, když do porodnice pojedu bez nové občanky co se následného papirovani tyče a zda musím jít na matriku nahlásit změnu adresy. Myslím,ze jsem to napsala jasné,takže za reakci děkuji,ale příště ušetříte čas,když nebudete reagovat vůbec pokud Vaše reakce nebude odpovědí na dotaz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9793
15.8.18 13:44

@Elisaaa Z hlediska prohlášení o určení otcovství nic znovu řešit nemusíš a ani z hlediska dalších věcí to není problém. Dokud nebudeš mít novou občanku, budeš dokládat současnou + doklad o změně bydliště.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
15.8.18 13:59

Moc děkuji za odpověď :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie