Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahojky,čeká nás nákup deky a polštáře pro prcka do velké postele,tak se chci zeptat,jaké deky máte? Ráda bych nějakou,aby se pod ní prcek nepotil a taky když vyperu polštář,aby se mi v něm neudělaly takový ty hroudy.
Díky ![]()
Ahoj, nám se osvědčila sada z Intersparu. Přiznám se, že název teď nevím, ale bylo to s aloe vera. Polštář i přikrývka jsou moc příjemné, prikrývka je slabší, moc příjemná. Prací, min. na 60 st., peru skoro každý měsíc, suším v sušičce a vypadá pořád stejně ![]()
Ty s aloe vera jsou prý dobrý.My tu Interspar nemáme…tak se chci zeptat,to byla nějaká akce nebo to mají v nabídce pořád?A jak vyšla cenově?
@lennny já myslím, že ji mají v Intersparu pořád, ale občas bývá akce… My tu sadu kupovali tak do tisícovky. Přesně nevím, už je to dost dlouho zpět ![]()
já kupovala ted malýmu do velké postele z aloe vera ve Vesně. Byla v akci za 799 kč, ale je to jen deka bez polštáře.
My máme z Makra, myslím, že je to značka Tamington House, nebo tak nějak a spokojenost. Máme tedy jen deky, polštáře máme z Ikei, já línou pěnu kusovou, přítel tu kuličkovanou.
Malý má zatím dětské, z akce v Jysku a taky pohoda.
Mame Klinmam family , peru a susim v susicce a nijak se nezmenily.
My máme soupravu z Dity Tábor, kolekce Outlast. Maximální spokojenost.