Poraďte nejlepší myčku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3336
17.11.13 12:29

@kozisek Soira dole trochu taky naznačila… Krom toho - od týhle značky měli naši např. ledničku, a teda že by to byl kauf, to se říct nedá… Já jí prostě nevěřím, no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3270
17.11.13 13:19
@hedabedna píše:
Samostatně stojící
cena? no čím mín tím líp :mrgreen:
koukám hodně oblíbená na heuréce je tato Beko DFN 6632

mám ji :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: asi rok a super.Myje normálně, spotřeba malá a hlavně ji skoro neslyším. Jo a má krátký 30 minutový program.Myju na něj většinou a asi jen 2× do týdne ECCO program. O cca 1000kč dražší Beko má i šuplík na příbory. Dost jsem o ní uvažovala, ale zvykla jsem si na košík. V té 6632 je posuvný a je to taky fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3270
17.11.13 13:21
@Soira píše:
Ještě doporučuju jít se na ty myčky v reálu podívat, já se hrozila, jakmile jsem shlédla tu beko…to ani pračka z 90 tých let nebyla tak nemotorně prostorově řešena

A v čem je prosímtě jiná :nevim: my jsme se byli po myčkách taky koukat a kromě Bosch která měla ty koše takové pevnější jsem teda neviděla rozdíl :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3270
17.11.13 13:22
@Bobi.verunka píše:
@hedabedna nechci do toho nějak kecat, ale do Beka jako značky bych nešla ani kdyby mi někdo ještě zaplatil… :nevim:

Proč? máš špatné zkušenosti? Nebo že je to „neznámá“značka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
17.11.13 13:33

My máme Baumatic, nevím teda typ, ale myje dobře a nemůžu si ztěžovat.
Teda vlastně jo, můžu a to akorát na to, že máme velké talíře, které musím dávat jen nahoru, dolů mi nevlezou. :? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3270
17.11.13 13:46

@lovesmile nejde přizvednout horní koš? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
17.11.13 13:51
@jitkabokule píše:
@lovesmile nejde přizvednout horní koš? :mrgreen:

Tak teď jsem se dívala, ale myslím, že nejde. A i kdyby šel, tak by mi pak zase nevlezly nahoru. :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4923
17.11.13 14:11

@jitkabokule strašně velká neforemná myslím volně stojící taková jako domácí skříňka či jak to nazvat, soused tak s bekem vyplavil 3× souseda, kamarádce odešla po měsíci prostě se nezapla a fertig, reklamace berou jak na běžícím páse a neremcaj, myčka je spotřební zboží ale první myčky úpřed 20-30 ti lety co dnes stále v některých domácnostech jedou, s těmi dnešními se takto za dalších 20-30 let nestekáš. pojedou max 5-8 let…když teda pojedou, neposerou se, nevytopí zbytek kuchyně a tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4923
17.11.13 14:12

@Saricat tento typ je asi fakt pase, já mám F 884000VIP sice cenovka úpůně jinde, ale nelituju, je skvělá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1939
17.11.13 14:13

Já doporučuju jakoukoliv myčku od Bosh. V rodině máme celkem 4 Bosh a každému bezproblémově funguje každý den již několik let. Mým rodičům dokonce vydržela 15let, kdyby se nestěhovali do nového a neměli novou, určitě ji používají ještě dnes. Navíc v testech ji ani netestovali z důvodů prokazatelné bezporuchovosti :palec: Navíc moje Bosh umyje i zaschlý hrnec, neoplachuji předm nic a nádobí mám krásně čisté, teta má jakousi no name myčku a má to tak akorát na skleničky a talířky, hrnce drhne v ruce, to samé příbory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1939
17.11.13 14:17
@Bobi.verunka píše:
@hedabedna nechci do toho nějak kecat, ale do Beka jako značky bych nešla ani kdyby mi někdo ještě zaplatil… :nevim:

No Beko znám jen pračku, babička si ji pořídila na chalupu, kde pere občas a i při tak nízkém provozu několikrát do měsíce se pračka Beko vytentila po 3letech. Mít ji doma, odvařím ji asi za půl roku…takže Beko nebrat. Zde opět platí „nejsme tak bohatí, abychom kupovali levné věci“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3950
17.11.13 14:22

Ahoj no mi máme siemens na co jsme koukali byla hlavně spotřeba vody máme 6 L a 60 myčku, samozřejmě hlučnost pouštím obvykle večer když jdem spát za mě šuplík to je bomba věc kdysi jsem měla aristonku s košíkem a na prd, příbory věčně špinavé v tom košíku se to pořádně nikdy neumylo a nikomu se to nechtělo ani pořádně skládat, jo a programy u nás jede nejvíce to eko právě kvůli těm 6 L vody umyje to parádně pak 70 stupňový na hodně špinavé nádobí to jede u nás nejvíce a pak rychlo program 40 to je jen tak po snídani atd.

Beko a spol nebrat je to nekvalitní brzo se to rozsype.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3950
17.11.13 14:24

Ono je jedno jestli bosh nebo siemens je to jedna firma a krome značky na dvěřích spotřebiče od sebe nerozeznáte :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
490
17.11.13 14:25

http://www.mall.cz/…esit-dsg-573 My mame tuto a naprosta spokojenost. Jsme zatim 3 ale ta sirka 45 cm nam staci. Musim rict ze myje opravdu tise, nizka spotreba vody, odlozeny start myti, proste vsechno co potrebuju tak tato mycka ma. A cenove je taky v pohode :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3950
17.11.13 14:34
@KaataH píše:
http://www.mall.cz/…esit-dsg-573 My mame tuto a naprosta spokojenost. Jsme zatim 3 ale ta sirka 45 cm nam staci. Musim rict ze myje opravdu tise, nizka spotreba vody, odlozeny start myti, proste vsechno co potrebuju tak tato mycka ma. A cenove je taky v pohode :)

nechci rýpat ale spotřebu vody na to že je to 45 má šílenou schválně dohledám tu naši ta má cca o polovinu menší spotřebu a je větší :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí