Poraďte neobvyklé jméno pro kluka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4181
11.5.12 22:18

Ja si teda rikam, pri tehle diskusich, ze vubec nechapu, jak nekdo muze vybirat jmeno stylem „poradte mi nejake jmeno“. Prece vim, co se mi tak zhruba libi, ne ? Kazdy se snad nekdy nad tim uz driv zamýšlel, nebo ne ? Napr libi se mi jmena z okruhu Tonik, Honzik, Franta apod., tak nejaky doma vybereme, max se zminim pred kamoskou nebo mamou apod., ale vybirat jmena bez jakehokoliv upresneni, to nechapu, co ma takova diskuse za smysl. Zacnou chodit odpovedi Matyas, Benedikt, Pepa, Mirek, kazdej pes jina ves, a zakladatelka si z toho jako neco vybere - bingo to je ono, to se nam libi ? :roll: To nenarazim tady na tuhle konkretni zakladatelku (ktera chudak prispela k nemalemu veseli), ale na vsechny diskuse tohoto typu. Nechapu. Deti jsem pojmenovala podle sveho, resp. sveho a manzelova nazoru a vyberu.
Ale to jen tak na okraj, zase se clovek pobavi :)
Kdybyste vedeli, co znam z hrist ja … Armanda, Cedrika, manzel zazil Jermaina (cti Žerména)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1304
11.5.12 22:18
@RyBANA píše:
Já nevím, já je neznám :lol: Ale jak jsem otevřená všem zvláštnostem, musím říct, že i toto je na mě moc :mrgreen:
:mrgreen:že bychom Jetřichem stanovili hraniční mez ?? Ale no táák odvaž se ..takovej Jetík …ha ? 8) :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
11.5.12 22:19
@Izzz píše:
Máme jednoho Jana a říká se mu Janek, to se mi děsně líbí…a Magdalenu jsem řešila, protože se mi líbí oslovení Majdo. A nina se mi líbí moc (ale čteno Nina)…snad si ale prosadim Emu (mám jí vybranou asi 10let).

Kamoška má odjakživa co ji znám vybranou Emu a Matěje a je šíleně nasratá, že je to teď in :lol:

Tak že prý změní Emu za Zoe..a poslední týden tady čtu samou Zoe…ta bude mít radost :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
11.5.12 22:21

@nakukovatelka

Já si myslím, že doufají, že natrefí na něco co je vůbec nenapadlo a jak to přečtou tak s řeknou ty vole to je dobrý…tak jsem to totiž měla já..teda u holky, u kluka jsem měla jasno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
11.5.12 22:22

@nakukovatelka nahodou-muezou prave poradit jemno-ktere treba eznas-mas lidi-co jsou prave otevreni- a chteji enco co je fakt prasti do nosu-jako treba svagrovka vzala seznam zvlastnich jemn a Damian ji vystrelil do oci a dali ho.my jeli podle kalendare-ale kdyby uz tenrkat mela hanychova kryspina- a ja to cetla v novinach-bojovala bych za nej

• Citovat
  • Upravit
14015
11.5.12 22:25

Jestli mám napsat vážně, tak mně by se k tomu příjmení líbil např. Teodor nebo Lubomír (obojí považuju za pěkná jména).
A nevážně má např. jedna moje kamarádka tatínka jménem Ilon. V republice je samojediný, takže jestli to městečko není zrovna Ostrava, tak by to prošlo 8) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
11.5.12 22:25

Jsem to měla třeba právě se jmény z našeho kalendáře..na tu holku..já furt hledala nějaký Sabinky a Sárky z dob kdy jsem měla panenky (mimochodem jsem byla přesvědčená, že budu mít holku, potažmo i manžela..Sabinu Klímovou - teď si klepu na čelo že) a až tady jsem zjistila že se mi vlastně hrozně líbí Klára a Šárka 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
11.5.12 22:27
@RyBANA píše:
@nakukovatelkaJá si myslím, že doufají, že natrefí na něco co je vůbec nenapadlo a jak to přečtou tak s řeknou ty vole to je dobrý…tak jsem to totiž měla já..teda u holky, u kluka jsem měla jasno :mrgreen:
Že by tě inspirovala Meda Mládková? :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
monrom
11.5.12 22:31

Myslím, že k příjmení Karel se žádné neobvyklé jméno nehodí… :( Doporučuji obyčejné „Jan Karel“.

• Citovat
  • Upravit
20296
11.5.12 22:35
@Gina108 píše: Že by tě inspirovala Meda Mládková? :D

:mrgreen: ale ta na emimino nechodí ne? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1452
11.5.12 22:37

CHarles Karel :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Metamorphosis
11.5.12 22:40
@RyBANA píše:
No…četlas tu diskuzi vedle? Když pes může být Hanička, Eliška a Franta…

Tak dáme syna Alíka.. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
20296
11.5.12 22:41
@burgundy píše:
CHarles Karel :pankac:
:lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1586
11.5.12 22:41
@monrom píše:
Myslím, že k příjmení Karel se žádné neobvyklé jméno nehodí… :( Doporučuji obyčejné „Jan Karel“.

Proč by se nehodilo, když rodiče uletí, vždycky může jméno vydávat za příjmení… Já vím, že to je blbý, ale memůžu si pomoci, ale v souvislosti neobvyklé jméno a příjmení Karel, senemůžu zbavit ehm… neobvyklého staročeského jména Chrudoš :oops: , ale je mi jasné, že to by byla pomsta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707
11.5.12 22:42

Prokop, Xaver,Oskar :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie