Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Leni-moc ti dekuju za podporu,jak vidim tak jsme na tom asi byly podobne.Ja byla na prvni revizi 5.5.09 a po 14dnech na kontrole u gyn.mi rekla ze jsou tam rezidua a musim na revizi znovu.V nemocnici mi rekli ze to rezidua nejsou ze je to jen krev,pichli mi injekci a za tyden na kontrolu.Tam mi rekli ze to teda rezidua jsou,pichli mi to sondou ze to snad vytece,dalsi injekce,za dva dny na kontrolu,nic se nezmenilo tak dalsi den hned na sal.Tam mi zjistili ze uz byly rezidua v rozkladu,tak mi museli pichat antibiotika.Sileny zazitek!!!Po tydnu jsem zacala krvacet jako pri menzes,tak jsem letela k doktorce cela vyplasena co se zase deje,tak me uklidnila nejdrive ze to na menzes vypada,ze to je od prvni revize uz 5tyden tak se to muze stat,na to mi rekla ze mam na levem vajecniku cystu zrejme z tech rezidui co ve me byly tak dlouho a taky ze se ji nelibi sliznice.Po tydnu jsem mela prijit na kontrolu,doktorka uz me uklidnovala uz mezi dverma i sestricka a kdyz mi po vysetreni rekla ze je vse v poradku,ze s menzes odesla cysta i sliznice byla cista tak jsem ji snad 10krat rekla dekuji nez jsem z ordinace odesla.Otehotnet se mame snazit az po pul roce rikala ze s temy problemy co kolem toho byly tak nemame nic riskovat.Radeji ji poslechnu nez tohle podstoupit znovu!Mam hrozny strach z dasliho tehu ale ty Vase prispevky se stastnym koncem mi silene pomahaji a povzbuzuji k tomu se nevzdavat a verit ze to priste dobre dopadne!!!Kyselinu listovou si koupit teda ve velkem a ten caj piju uz mesic,coz mi tady taky poradila jedna moc hodna pani.Ale moc ti dekuju,jsem rada ze si mi napsala,opravdu mi to pomohlo zase me to posunulo o kousek dal a zase o neco vice verit ze priste uz budu drzet mimiska v naruci!!!Dekuju dekuju dekuju,mej se hezky papa
Anonymni-ahoj.Ani nevim jak mam zacit,abych pro tebe nasla alespon par slov ktere by tvou bolest alespon trosicku zmirnily.Mrzi me to a vim ze to cekani je nejhorsi.Kdyz ti napisu ze cas vse zahoji bude to mozna znit krute,ale kdyz jsem tady psala poprve byla jsem na tom hodne spatne,stejne jako ty.Dneska jsem 6tydnu po prvnim zakroku a neni den aby mi neukapla slza kdyz si vzpomenu na to co se stalo,ale uz je to o neco lepsi a pomalu uz se snazim pripravovat psychycky na dalsi snazeni.Musis byt hodne silna a verit ze priste to bude v poradku.Klidne napis kdykoliv,pomuze ti to.Jsou tady moc fajn lidicky kteri te podpori a vi moc dobre co prozivas!Hlavne to nedrz v sobe a dostan to ze sebe!Kdyz se ti bude chtit plakat tak plac,ulevi se ti!Drzim ti palecky!
Budu rada kdyz jeste napises.
Moc děkuji, pomohlo mi sem napsat -moci A budu Ti držet palečky aby to vyšlo a bylo vše o.k mi . A bude uvidíš. Až když se nám tohle stalo jsem zjistila kolik lidí kolem mne je na tom stejně. Ale nad vodou mne drží, že všichni mají krásné zdravé děti. Odměny za to trápení.
Držím palečky papa
Ahoj dnes jsem 17.den po zákroku a doktor pořád říkal že v děloze vidí krev. Dnes jsem šla k jinýmu a ten řekl že to není krev, že jde o dutinku která je normální. Taky už mám krásnej folikul- tedy ovuluji a můžu čekat za 10 dnů menzes. Krásně se vše zhojilo a tak mi řekl že nemusíme čekat 3 měsíce, ale po 1. MS to máme zkusit. Hned mě objednal na konec září ať přijdu na UZ jestli jsem těhulka a dá mi něco na udržení. Čekali jsme 1. a nedopadlo to, ale věříme že teď už to vyjde- musí!!!!!! Držím palce a určitě všechny brzo otěhotníme, ale hlavně donosíme zdravé děti. Moc se těším na porodní bolesti- budu šťastná ženská ![]()
Anonymni-ja taky pevne doufam ze to vyjde.Urcite si to zaslouzime po tom vsem cim jsme musely projit.Taky ti drzim palecky at mas brzy dve carky a zdraveho mimiska v naruci.Preju ti moc a moc stesticka.Ja se muzu snazit az za dalsi tri mesice tak snad se zadari.Tento mesic uz si mam nakoupit vytaminky calibrum kyselinu listovou a pujdu si pro ultragestan.Mam to brat tri mesice pred snazenim a uz jen budu pocitat dny kdy muzeme zacit.Doufam ze se brzy zadari!!!Mej se hezky a opatruj se papa anonymko.
Ahoj Goldenko musim rict ze ti teda zavidim ze muzete tak brzy zacit se snazenim ale hrozne moc ti preji at ti to vyjde,urcite ti to vyjde.Brzy se zadari a vse dopadne dobre!!!Mimiska se dockame my to opravdu dokazeme.Nedame se.Chce to hodne sil a jsou to nervicky ale povede se nam to.Ja musim jeste cekat.Muzeme zacit az za pul roku ale tri mesice uz mam za sebou,ted zacnu brat vytaminky calibrum,kyselinu listovou a ultragestan a po trech mesicich uzivani muzeme zacit.Jsem uz ted nedockava.Snad se nam zadari brzy a taky vse dopadne mnohem lepe nez naposledy.Goldenko dej urcite vedet pokud bude neco noveho.Drzim ti palecky.Mej se moc hezky a opatruj se.papa
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.