Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky,
prosím poraďte. Snažím se otěhotnět. Před 8 dny mi skončila MS - normálně mi trvá 7-8 dní,teď jsem jí měla jen 5 dní a byla slabší než mívám. Už asi 5-6 dní mě pobolívá podbřišek a včera a dnes jsem maličko špinila. nevíte čím to může být? Myslíte že můžu být těhotná? Nebo je to spíš nějaký problém? Díky
AnnaP píše:
Ahoj holky,
prosím poraďte. Snažím se otěhotnět. Před 8 dny mi skončila MS - normálně mi trvá 7-8 dní,teď jsem jí měla jen 5 dní a byla slabší než mívám. Už asi 5-6 dní mě pobolívá podbřišek a včera a dnes jsem maličko špinila. nevíte čím to může být? Myslíte že můžu být těhotná? Nebo je to spíš nějaký problém? Díky
To ti řekně jedině test.
Sumaya píše:AnnaP píše:To ti řekně jedině test.
Ahoj holky,
jenže dnes ho doma nemám-koupím až zítra-zatím se ptám na radu… ![]()
Težko říct, Je hodně holek co MS normálně mělo, nebo mělo slabší a byly těhu. Takže že si těhotná tam procento je. Ale zase bych se na to moc neupínala. Já měla někdy přes léto MS slabší jak v zimě.
AnnaP píše:Sumaya píše:jenže dnes ho doma nemám-koupím až zítra-zatím se ptám na radu…AnnaP píše:To ti řekně jedině test.
Ahoj holky,
Ajo
Tak možné to je, uvidíš zítra ![]()
Ani se moc neupínám na to že bych byla těhotná, ale spíš mám taky strach jestli to není nějaký problém vevnitř. Takže mě i trochu utěšuje že by to mohlo být těhotenství - samozřejmě by to bylo i superrr!!! ![]()
Souhlasím s Verushou mám to také tak..vydrž to do zítra a testni a kdyby nic, zkus gynekologa, ten jediný tě stoprocentně uklidní
držím palečky, ať je vše v pořádku ![]()
já myslím že mohla, já to měla zrovna tak, asi 4 dny slabounká ms pak pozitivní těhu test, pak slabounké špinění, dle dr. zahnizdování. Vše dopadlo bezproblémů, už je Emi 7 měsíců.
marketa612 píše:
já myslím že mohla, já to měla zrovna tak, asi 4 dny slabounká ms pak pozitivní těhu test, pak slabounké špinění, dle dr. zahnizdování. Vše dopadlo bezproblémů, už je Emi 7 měsíců.
Heled a ne nejdřív špinění a až pak pozitivní TT? Poněvádž test je pozitivní až po zahnízdění…
(Ale hlavně, že z toho bylo miminko
).
já měla poprve zpozdeni 19dní a dostala jsem to, stejne jak pises - slabe a bolest v podbrisku, test negativni, podruhe jsem to uz nedostala, cekala jsem 14dní a pak už byl pozitivni, sla jsem hned druhy den na gyndu, prcek jeste nebyl videt(to byl ctvrtek) tak mi rekla at prijdu v pondeli a uz tam byl
nespolehej se na to, psychika dela svoje, spoustu veci si vsugerujes..tak to bylo aspon i u me..o mimi jsme se snazili od srpna a otehotnela jsem v lednu…
no já v tom co sem měla mít ms sem ji jakoby měla, ale slabou od úterý do pátku v neděli byl pozitivní test. V pondělí sem se objednala k dr. na další středu tzn asi za 10 dní, a od soboty sem slabounce špinila. Byla sem 6tt a dr říkala něco o tom uhnizďování (je to víc jak rok tak nevím přesně) a že to někdy bývá a nic to není, a taky to nic špatnýho nebylo ![]()