Kratší MS a pobolívání podbřišku

689
5.6.11 19:11

Poraďte prosím!

Ahoj holky,
prosím poraďte. Snažím se otěhotnět. Před 8 dny mi skončila MS - normálně mi trvá 7-8 dní,teď jsem jí měla jen 5 dní a byla slabší než mívám. Už asi 5-6 dní mě pobolívá podbřišek a včera a dnes jsem maličko špinila. nevíte čím to může být? Myslíte že můžu být těhotná? Nebo je to spíš nějaký problém? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4880
5.6.11 19:13
AnnaP píše:
Ahoj holky,
prosím poraďte. Snažím se otěhotnět. Před 8 dny mi skončila MS - normálně mi trvá 7-8 dní,teď jsem jí měla jen 5 dní a byla slabší než mívám. Už asi 5-6 dní mě pobolívá podbřišek a včera a dnes jsem maličko špinila. nevíte čím to může být? Myslíte že můžu být těhotná? Nebo je to spíš nějaký problém? Díky

To ti řekně jedině test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
5.6.11 19:14
Sumaya píše:
AnnaP píše:
Ahoj holky,
prosím poraďte. Snažím se otěhotnět. Před 8 dny mi skončila MS - normálně mi trvá 7-8 dní,teď jsem jí měla jen 5 dní a byla slabší než mívám. Už asi 5-6 dní mě pobolívá podbřišek a včera a dnes jsem maličko špinila. nevíte čím to může být? Myslíte že můžu být těhotná? Nebo je to spíš nějaký problém? Díky
To ti řekně jedině test.

jenže dnes ho doma nemám-koupím až zítra-zatím se ptám na radu… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
5.6.11 19:15

Težko říct, Je hodně holek co MS normálně mělo, nebo mělo slabší a byly těhu. Takže že si těhotná tam procento je. Ale zase bych se na to moc neupínala. Já měla někdy přes léto MS slabší jak v zimě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
5.6.11 19:16
AnnaP píše:
Sumaya píše:
AnnaP píše:
Ahoj holky,
To ti řekně jedině test.
jenže dnes ho doma nemám-koupím až zítra-zatím se ptám na radu… :-)

Ajo :-) Tak možné to je, uvidíš zítra :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
5.6.11 19:19

Ani se moc neupínám na to že bych byla těhotná, ale spíš mám taky strach jestli to není nějaký problém vevnitř. Takže mě i trochu utěšuje že by to mohlo být těhotenství - samozřejmě by to bylo i superrr!!! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6064
5.6.11 20:10

Souhlasím s Verushou mám to také tak..vydrž to do zítra a testni a kdyby nic, zkus gynekologa, ten jediný tě stoprocentně uklidní :palec: držím palečky, ať je vše v pořádku :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
880
5.6.11 20:46

já myslím že mohla, já to měla zrovna tak, asi 4 dny slabounká ms pak pozitivní těhu test, pak slabounké špinění, dle dr. zahnizdování. Vše dopadlo bezproblémů, už je Emi 7 měsíců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6926
5.6.11 20:56
marketa612 píše:
já myslím že mohla, já to měla zrovna tak, asi 4 dny slabounká ms pak pozitivní těhu test, pak slabounké špinění, dle dr. zahnizdování. Vše dopadlo bezproblémů, už je Emi 7 měsíců.

Heled a ne nejdřív špinění a až pak pozitivní TT? Poněvádž test je pozitivní až po zahnízdění…
(Ale hlavně, že z toho bylo miminko :-) ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
5.6.11 21:06

já měla poprve zpozdeni 19dní a dostala jsem to, stejne jak pises - slabe a bolest v podbrisku, test negativni, podruhe jsem to uz nedostala, cekala jsem 14dní a pak už byl pozitivni, sla jsem hned druhy den na gyndu, prcek jeste nebyl videt(to byl ctvrtek) tak mi rekla at prijdu v pondeli a uz tam byl :-D nespolehej se na to, psychika dela svoje, spoustu veci si vsugerujes..tak to bylo aspon i u me..o mimi jsme se snazili od srpna a otehotnela jsem v lednu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
880
5.6.11 21:06

no já v tom co sem měla mít ms sem ji jakoby měla, ale slabou od úterý do pátku v neděli byl pozitivní test. V pondělí sem se objednala k dr. na další středu tzn asi za 10 dní, a od soboty sem slabounce špinila. Byla sem 6tt a dr říkala něco o tom uhnizďování (je to víc jak rok tak nevím přesně) a že to někdy bývá a nic to není, a taky to nic špatnýho nebylo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí