Graf a ovulace

8283
2.6.11 19:30

graf

ahoj prosím vás koukli by jste mi někdo na graf a řekli mi k tomu něco? já myslela že po ovulaci by se měla teplota držet spíš nahoře a mě hned klesá… co to znamená? http://www.fertilityfriend.com/home/356c13

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
69005
2.6.11 19:57

Navzdory tomu, co FF tvrdí, mi spíš připadá, že se o ovulaci nejednalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
2.6.11 20:06

Podle mě teda ovulace ještě nebyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16245
2.6.11 20:22

:nevim: ja nevidim ze by FF vyznacil ovulaci? :nevim: :nevim:
ale jinak taky myslim ze jeste nebyla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69005
2.6.11 20:32

Nojo, teď už v tom grafu není - ale byla, fakt, jasně červená čára :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
2.6.11 20:43

jj byla ale jakmile jsem smazala hlen tak červená čárka zmizela… no myslím, že tento cyklus ani ovulka už nestihne dorazit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69005
2.6.11 20:45

To nikdy nevíš :wink:
Ona může být občas i dost posunutá, většinou se pak o to protáhne i celý cyklus…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
2.6.11 20:47

to bych asi byla hodně překvapená, co se člověk všechno nedoví jenom kvůli teplotě že? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16245
2.6.11 20:50
zanetka2712 píše:
jj byla ale jakmile jsem smazala hlen tak červená čárka zmizela… no myslím, že tento cyklus ani ovulka už nestihne dorazit

on ten FF je zajimavy ze bere opravdu hodne v potaz ten hlen. Ja treba nemivam temer nikdy zadny hlen tak ho moc nesleduji a nezapisuji.
Vetsinou mam na FF jen carkovanou carku. Jakmile bych kolem te vyznacene ovulace dala hlen, tak se z ni stane cervena cara.. (tak jak jsme to udelala minuly cyklus)
Tady je muj graf. Ale myslim si ze 17DC byla ovulka…
 http://www.fertilityfriend.com/home/33ca51

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
2.6.11 20:53

já měřím poprvé tak jsem z toho fakt celá hin :lol: říští cyklus budu třeba chytřejší, poto mám tak blbé otázky, aspon si myslím:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Romario
2.6.11 20:54
I když nevypíšeš žádný hleník, FF ti ovu vyznačí přerušovanou červenou čárkou, u tebe ještě ovu nebyla :pankac:
zanetka2712 píše:
  • Citovat
  • Upravit
69005
2.6.11 20:55

On pro plnou čáru vyžaduje minimálně dva údaje - sebejasnější graf jen z teploty mu stačí jen na čárkovanou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
2.6.11 20:55

holky možná další blbá otázka… četla jsem, že je lepší když žena po sexu leží aspon 15 minut nebo ještě lepší je dát nohy nahoru… jak to praktikujete vy? teda pokud mi to vůbec někdo napíše :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16245
2.6.11 20:56
ugluk píše:
On pro plnou čáru vyžaduje minimálně dva údaje - sebejasnější graf jen z teploty mu stačí jen na čárkovanou…

No ale ja temer zadny hled nemivam :think: :think: i kdyz kolem ovulace mivam trosicku ale to nestoji ani za rec. Ale womanzone me to krasne vyznacuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16245
2.6.11 20:58
zanetka2712 píše:
holky možná další blbá otázka… četla jsem, že je lepší když žena po sexu leží aspon 15 minut nebo ještě lepší je dát nohy nahoru… jak to praktikujete vy? teda pokud mi to vůbec někdo napíše :oops:

Ja se snazim po :hug: :hug: lezet ason 30min nekdy i hodinku kdyz mam cas. Nekdy opru nozky o zed ale moc casto ne, nevydrzim dele nez par minut.
Nejlepsi pro me je se :hug: :hug: tesne pred spanim a pak usnout. Protoze po tuleni mam nutkani jit na wc a tak to zaspim. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí