Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahoj prosím vás koukli by jste mi někdo na graf a řekli mi k tomu něco? já myslela že po ovulaci by se měla teplota držet spíš nahoře a mě hned klesá… co to znamená? http://www.fertilityfriend.com/home/356c13
Navzdory tomu, co FF tvrdí, mi spíš připadá, že se o ovulaci nejednalo.
ja nevidim ze by FF vyznacil ovulaci?
![]()
ale jinak taky myslim ze jeste nebyla…
Nojo, teď už v tom grafu není - ale byla, fakt, jasně červená čára ![]()
jj byla ale jakmile jsem smazala hlen tak červená čárka zmizela… no myslím, že tento cyklus ani ovulka už nestihne dorazit
To nikdy nevíš ![]()
Ona může být občas i dost posunutá, většinou se pak o to protáhne i celý cyklus…
to bych asi byla hodně překvapená, co se člověk všechno nedoví jenom kvůli teplotě že? ![]()
zanetka2712 píše:
jj byla ale jakmile jsem smazala hlen tak červená čárka zmizela… no myslím, že tento cyklus ani ovulka už nestihne dorazit
on ten FF je zajimavy ze bere opravdu hodne v potaz ten hlen. Ja treba nemivam temer nikdy zadny hlen tak ho moc nesleduji a nezapisuji.
Vetsinou mam na FF jen carkovanou carku. Jakmile bych kolem te vyznacene ovulace dala hlen, tak se z ni stane cervena cara.. (tak jak jsme to udelala minuly cyklus)
Tady je muj graf. Ale myslim si ze 17DC byla ovulka…
http://www.fertilityfriend.com/home/33ca51
já měřím poprvé tak jsem z toho fakt celá hin
říští cyklus budu třeba chytřejší, poto mám tak blbé otázky, aspon si myslím:-)
zanetka2712 píše:
On pro plnou čáru vyžaduje minimálně dva údaje - sebejasnější graf jen z teploty mu stačí jen na čárkovanou…
holky možná další blbá otázka… četla jsem, že je lepší když žena po sexu leží aspon 15 minut nebo ještě lepší je dát nohy nahoru… jak to praktikujete vy? teda pokud mi to vůbec někdo napíše ![]()
ugluk píše:
On pro plnou čáru vyžaduje minimálně dva údaje - sebejasnější graf jen z teploty mu stačí jen na čárkovanou…
No ale ja temer zadny hled nemivam
i kdyz kolem ovulace mivam trosicku ale to nestoji ani za rec. Ale womanzone me to krasne vyznacuje.
zanetka2712 píše:
holky možná další blbá otázka… četla jsem, že je lepší když žena po sexu leží aspon 15 minut nebo ještě lepší je dát nohy nahoru… jak to praktikujete vy? teda pokud mi to vůbec někdo napíše
Ja se snazim po
lezet ason 30min nekdy i hodinku kdyz mam cas. Nekdy opru nozky o zed ale moc casto ne, nevydrzim dele nez par minut.
Nejlepsi pro me je se
tesne pred spanim a pak usnout. Protoze po tuleni mam nutkani jit na wc a tak to zaspim. ![]()