Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
hanapospis píše:zanetka2712 píše:Ja se snazim po
holky možná další blbá otázka… četla jsem, že je lepší když žena po sexu leží aspon 15 minut nebo ještě lepší je dát nohy nahoru… jak to praktikujete vy? teda pokud mi to vůbec někdo napíše![]()
lezet ason 30min nekdy i hodinku kdyz mam cas. Nekdy opru nozky o zed ale moc casto ne, nevydrzim dele nez par minut.
Nejlepsi pro me je se![]()
tesne pred spanim a pak usnout. Protoze po tuleni mam nutkani jit na wc a tak to zaspim.
Tak to jsem na tom stejně, taky hned chodím spát a záchod a koupelnu neřeším
jen jsem chtěla vědět jestli to nedělám sama ![]()
Žádný takový ptákoviny nedělám
Akorát teda už nemůžu roky otěhotnět, ale tímhle to určitě není
Když pak vydržíš chvíli ležet, tak fajn, ale ani ta okamžitá sprcha není antikoncepce ![]()
gabi.design píše:
Podle mě teda ovulace ještě nebyla.
SANDRA75 píše:
ahojky ,tak kukám že už jsi na konci..jsi ještě celá..nebo už se chystáš do porodnice…tak at všechno dobře dopadne…držím pěstičky
gabi.design píše:
Podle mě teda ovulace ještě nebyla.
Kdepak, ještě jsem pořád celá. Malému se nějak na svět nechce i když bych byla ráda, kdyby šel sám. Je už dost veliký, tak nás zřejmě přenášet nenechají a v termínu by nás čekalo vyvolání. Ještě má na to sedm dnů, tak tajně doufám, že se třeba ještě rozhoupe. Jinak moc děkuji. ![]()
Prosím o radu, kdy podle vás byla ovulace? Ovulační test byl pozitivní jindy než ukazuje ff a navíc teplota nad 36,8 u mě byla vždy poovulační. Vaječník mě tentokrát hodně bolel 29.-31.8., ovulační hlen byl 27.8. - 30.8.. Díky
GRAF http://www.fertilityfriend.com/home/32bb56
ahoj myslím že ovulace byla tak jak ji graf vyznačil a nebo o den dříve než ji vyznačil.to že je pozitivní ovu test neznamená že je hned ovulace ta proběhne až cca za 2dny od pozitivního testu
myslím si,že tak 17 byla ovulace a dobré teploty nadějné velmi ![]()
Já si právě také myslím, že to bylo tak 17DC, tak mě ff pěkně mate. Moc bych si přála, aby to vyšlo ![]()
ahoj,
muzete se mne prosim podivat na grafik.. V sobotu a v nedeli sem spinila, teplota spadla z 37.0 na 36.7 ale dnes byla zase 37.0 MS mam dostat zitra.. Podbrisek me boli, tak jako bych to mela dostat.. Prosim o kouknuti na graf a napsani nazoru.. Diky
http://www.womenzone.cz/…l/grafy.aspx?…
aakaficko píše:
ahoj,
muzete se mne prosim podivat na grafik.. V sobotu a v nedeli sem spinila, teplota spadla z 37.0 na 36.7 ale dnes byla zase 37.0 MS mam dostat zitra.. Podbrisek me boli, tak jako bych to mela dostat.. Prosim o kouknuti na graf a napsani nazoru.. Diky
http://www.womenzone.cz/…l/grafy.aspx?…
Možná nidační špinění, vypadá to nadějně, co zkusit testík?
zkousela sem v sobotu - negativni.. Tak premyslim, ze vyzkousim zitra, to uz by mohlo byt neco videt?? Ale fakt me boli bricho, tak jak kdyz to mam normalne dostat.. ![]()
aakaficko píše:
zkousela sem v sobotu - negativni.. Tak premyslim, ze vyzkousim zitra, to uz by mohlo byt neco videt?? Ale fakt me boli bricho, tak jak kdyz to mam normalne dostat..
To je na začátku těhu běžné, buď se mimís zavrtává a roztahuje se děloha nebo to prostě fakt dostaneš, držím palce, ať se podaří, jak se přeješ ![]()
prala bych si moooc miminko, dekuju za radu, snad sem budu moct zitra napsat hezkou zpravu a rano uvidim ty // ![]()
krasny den