Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Hmvpapir: clovek se musi fakt snazit:) bylo mi ze me na bliti ze jsem tak slaba:( a mimi bylo opravdu vytouzene a ja takova krava ze nevydrzim bez cigarety:) nekourim uz 5 mesicu a zacinat bych fakt nechtela:( maminka s pidi miminkem v kocarku a s cigarkem v ruce se mi fakt nelibi. Nejhorsi na tom je ze chut mam obrovskou a koureni miluju a vzdy mi chutnalo:( cigaretka ke kavicce:( cigaretka po cviceni:( cigaretka po jidle:( cigaretka vecer v lete na zahradce v hospode:( uz nikdy nebudeme spolu, cigaretko moje, marlborko moje zlata:( opoustim te !!!! ![]()
Janichka píše:
Nejhorsi na tom je ze chut mam obrovskou a koureni miluju a vzdy mi chutnalo:( cigaretka ke kavicce:( cigaretka po cviceni:( cigaretka po jidle:( cigaretka vecer v lete na zahradce v hospode:( uz nikdy nebudeme spolu, cigaretko moje, marlborko moje zlata:( opoustim te !!!!
to je pěkný ![]()
mám to taky tak ![]()
dneska jsem na to cígo zralá,ale jakmile se kouknu na tu mojí zlatou princeznu tady tak mě ta chuť přejde ![]()
Janichka píše:
Hmvpapir: clovek se musi fakt snazit:) bylo mi ze me na bliti ze jsem tak slaba:( a mimi bylo opravdu vytouzene a ja takova krava ze nevydrzim bez cigarety:) nekourim uz 5 mesicu a zacinat bych fakt nechtela:( maminka s pidi miminkem v kocarku a s cigarkem v ruce se mi fakt nelibi. Nejhorsi na tom je ze chut mam obrovskou a koureni miluju a vzdy mi chutnalo:( cigaretka ke kavicce:( cigaretka po cviceni:( cigaretka po jidle:( cigaretka vecer v lete na zahradce v hospode:( uz nikdy nebudeme spolu, cigaretko moje, marlborko moje zlata:( opoustim te !!!!
Mluvíte mi z duše ![]()