Hlenová zátka. Kdy volat do porodnice?

235
25.10.12 10:29

Poradte prosim, hlenova zatka?

Ahoj holky, zitra rano jsem objednana na vyvolani porodu a od rana me bolela zada jako na menzes, sla jsem do sprchy horke to rozehnat a po sprse ze me vyteklo cosi (omlouvam se za popis) zluteho jako hustsi vytok s par nitkami tmavsi krve, vzala jsem si vlozku a cekam co bude dal. Zada me boli dal a je mi tak jako nevolno nevim jak to popsat lepe :mrgreen: Plodova voda vypada jinak ze? Tohle pravdepodobne podle me je zatka, akorat jsem cekala, ze je to hustsi a jak nektere z vas psaly jak zelatina. Co se tyce volani do porodnice mam asi pockat jestli prijdou nejake bolesti?
Omlouvam se ze dotazy splasene prvorodicky, ikdyz mam vse nacteno, kdyz to prislo mam pocit, ze nic nevim a nic si nepamatuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
589
25.10.12 10:33

@kucerat tohle bude hlenová zátka, každá ji má ale jinak :palec: já třeba jsem bez zátky už dva týdny a jsem po termínu, někdo do pár hodin od opuštění zátky odrodí, což si myslím, že je tvůj případ v souvislosti s těma zádama :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
25.10.12 10:33

Já měla něco jako hlen ale pokud tam jsou i nitky krve tak se otevíráš, takže gratuluji maminko a přeji rychlý a bezbolestný porod!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
589
25.10.12 10:35

Jo a jinak bych ještě do porodky asi nevolala..dokud nezačnou kontrakce nebo tě neopustí plodovka.. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1349
25.10.12 10:35

Podle mě to vypadá na hlenovou zátku. Prasklou vodu by jsi poznala to mi věř. Za mě rada zkusit počkat do večera, jestli bolesti ustoupí a nebo se rozjede porod. A taky bych si šla na tvém místě ješte na chvilku lehnout, at načerpáš síly k porodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
25.10.12 10:36

Diky moc holky tak si to ta nase princezna rozmyslela a pujde nakonec sama treba, bez vyvolani :palec: :dance: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
589
25.10.12 10:38

@kucerat tak čekej a držím pěsti at jde na svět sama :palec: mě hrozí příští týden vyvoláním taky, takže přemlouvám to naše princátko k činu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
25.10.12 10:42

Páni, přeju krásný porod. Já se tak těším, já už chci taky rodit :,( :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
25.10.12 10:42

@devanikola tak at si to taky rozmysli :) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
25.10.12 11:00

Jo jeste maly dotaz holky, zada me boli jako cert, ale vkuse, mam cekat na nejake pravidelne stahy coz? Poslicky - stahovani briska celkem i pravidelne mam uz 14 dni skoro kazdy vecer..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31281
25.10.12 11:27

Zkus se naložit do teplé vany a uvidíš, snad ty záda povolí, nebo se rozjedou stahy.
Jen s bolavýma zádama tě asi v porodce pošlou dom. Uvidíš jak se to vyvine třeba do odpoledne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3780
25.10.12 11:41

Jo jo, mě odešla hlenovka týden před porodem, ale pokud ti není dobře, tak se to asi rozjede. Počkej na kontrakce nebo na prasknutí plodovky…
Přeji bezproblémový porod!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2390
25.10.12 12:00

No vypadá to, že už se něco děje :-) Přeju rychlý bezbolestný porod :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4441
25.10.12 12:05

Mně ta nepravá odcházela v průběhu týdne (rodila jsem v neděli), to byl jen jakoby hlen bezbarvý, něco jako bílek, ta pravá mi odešla když jsem se čistila po klystýru, ta už byla s krví :-) Pěkný porod přeju!! :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
25.10.12 13:07

Ahoj, mne pred prvnim porodem taky hodne bolela zada, kontrakce samy od sebe nenastoupily (a zatka uz byla pryc).
V porodnici si me s tim nechali, ale asi proto, ze jsem mele cukrovku a byla i na inzulinu, tak me nechteli trapit nejakym vracenim se domu a cekanim.
Dostala jsem tabletku (nekdo by treba nebyl rad - ja byla) a do vecera byl kluk na svete.
bylo to 10 dni pred terminem

Drzim palce a napis potom :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí