Iphone a klávesnice . poraďte prosím

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
6.6.22 21:09

Poraďte prosím s Iphonem.

Dobrý večer, dnes mi přestala na IPhonu klepat klávesnice a nevydává zvuk když telefon jakoby “vypínám” ne úplně jen prostě zhasnu obrazovku. V nastavení mám zapnuté i klapání klávesnice i zvuk zámku. Nevíte jak to spravit? Jsem z toho dost na nervy… Jinak pro hloupé dotazy, že s tím neumím, telefon mám týden s je mi 17 let.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Prostě Vodnář
6.6.22 21:12

A nemáte úplně ztlumený zvuk? Resp. tichý režim?

• Citovat
  • Upravit
18505
6.6.22 21:14
@Anonymní píše:
Dobrý večer, dnes mi přestala na IPhonu klepat klávesnice a nevydává zvuk když telefon jakoby “vypínám” ne úplně jen prostě zhasnu obrazovku. V nastavení mám zapnuté i klapání klávesnice i zvuk zámku. Nevíte jak to spravit? Jsem z toho dost na nervy… Jinak pro hloupé dotazy, že s tím neumím, telefon mám týden s je mi 17 let.

Zkusila jsi to vypnout a zapnout? At se všechny apky znovu nactou. Uprimne, já mám nonstop zvuk vypnutý i na zvonění a když náhodou je zapnutý tak jsem skoro v šoku když to pipe :lol: vše mi vyskakuje na hodinkách, takže manžel je šťastný, ze konečně někdy zvedam i telefon když mi vola :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.6.22 21:14
@Prostě Vodnář píše:
A nemáte úplně ztlumený zvuk? Resp. tichý režim?

Nemám.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.6.22 21:15
@hospodki píše:
Zkusila jsi to vypnout a zapnout? At se všechny apky znovu nactou. Uprimne, já mám nonstop zvuk vypnutý i na zvonění a když náhodou je zapnutý tak jsem skoro v šoku když to pipe :lol: vše mi vyskakuje na hodinkách, takže manžel je šťastný, ze konečně někdy zvedam i telefon když mi vola :lol:
Zkusila jsem to zapnout i vypnout..
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.6.22 21:16

Jsem z toho dost na prášky..

• Citovat
  • Upravit
18505
6.6.22 21:16
@Anonymní píše:
Zkusila jsem to zapnout i vypnout..

A noční režim? Mám napr ztlumene veškeré zvuky a volání 22-7 aby me to nerušilo pro spani

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18505
6.6.22 21:17
@Anonymní píše:
Jsem z toho dost na prášky..

Jakoze z toho ze ti to neustále netuka? Já bych byla na prášky z opačného případu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.6.22 21:18
@hospodki píše:
A noční režim? Mám napr ztlumene veškeré zvuky a volání 22-7 aby me to nerušilo pro spani

Vše mám tak jak má byt.

• Citovat
  • Upravit
18505
6.6.22 21:21
@Anonymní píše:
Vše mám tak jak má byt.

Tak jedine to soupatko na tichý režim, případně jestli nemáš něco připojeného na Bluetooth a tím pádem tlacitkama na hlasitost nemenis hlasitost pro dane BT zařízení a ne pro telefon :think: jinak holt do iwant

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Prostě Vodnář
6.6.22 21:21
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.6.22 21:24

• Citovat
  • Upravit
24536
6.6.22 21:29

Necvakla jsi omylem to šoupátko na boku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.6.22 21:31
@lucad77 píše:
Necvakla jsi omylem to šoupátko na boku?

Nevím co myslíte.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.6.22 21:35
@hospodki píše:
Jakoze z toho ze ti to neustále netuka? Já bych byla na prášky z opačného případu :lol:

Jsem na prášky z toho, že to nefunguje jak má.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák