Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Anonymní píše:
Dobrý večer, dnes mi přestala na IPhonu klepat klávesnice a nevydává zvuk když telefon jakoby “vypínám” ne úplně jen prostě zhasnu obrazovku. V nastavení mám zapnuté i klapání klávesnice i zvuk zámku. Nevíte jak to spravit? Jsem z toho dost na nervy… Jinak pro hloupé dotazy, že s tím neumím, telefon mám týden s je mi 17 let.
Zkusila jsi to vypnout a zapnout? At se všechny apky znovu nactou. Uprimne, já mám nonstop zvuk vypnutý i na zvonění a když náhodou je zapnutý tak jsem skoro v šoku když to pipe
vše mi vyskakuje na hodinkách, takže manžel je šťastný, ze konečně někdy zvedam i telefon když mi vola ![]()
@Prostě Vodnář píše:
A nemáte úplně ztlumený zvuk? Resp. tichý režim?
Nemám.
@hospodki píše:Zkusila jsem to zapnout i vypnout..
Zkusila jsi to vypnout a zapnout? At se všechny apky znovu nactou. Uprimne, já mám nonstop zvuk vypnutý i na zvonění a když náhodou je zapnutý tak jsem skoro v šoku když to pipevše mi vyskakuje na hodinkách, takže manžel je šťastný, ze konečně někdy zvedam i telefon když mi vola
@Anonymní píše:
Zkusila jsem to zapnout i vypnout..
A noční režim? Mám napr ztlumene veškeré zvuky a volání 22-7 aby me to nerušilo pro spani
@Anonymní píše:
Jsem z toho dost na prášky..
Jakoze z toho ze ti to neustále netuka? Já bych byla na prášky z opačného případu ![]()
@hospodki píše:
A noční režim? Mám napr ztlumene veškeré zvuky a volání 22-7 aby me to nerušilo pro spani
Vše mám tak jak má byt.
@Anonymní píše:
Vše mám tak jak má byt.
Tak jedine to soupatko na tichý režim, případně jestli nemáš něco připojeného na Bluetooth a tím pádem tlacitkama na hlasitost nemenis hlasitost pro dane BT zařízení a ne pro telefon
jinak holt do iwant
@lucad77 píše:
Necvakla jsi omylem to šoupátko na boku?
Nevím co myslíte.
@hospodki píše:
Jakoze z toho ze ti to neustále netuka? Já bych byla na prášky z opačného případu
Jsem na prášky z toho, že to nefunguje jak má.
Dobrý večer, dnes mi přestala na IPhonu klepat klávesnice a nevydává zvuk když telefon jakoby “vypínám” ne úplně jen prostě zhasnu obrazovku. V nastavení mám zapnuté i klapání klávesnice i zvuk zámku. Nevíte jak to spravit? Jsem z toho dost na nervy… Jinak pro hloupé dotazy, že s tím neumím, telefon mám týden s je mi 17 let.