Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Je to myslim Anturie a takto ji odchazi listy, cim to muze byt?
@Ewule0712 : asi mi chybí představivost. Foto by nebylo? ![]()
Edit: a, uz to vidím. Není malo zalita?
Bylo by dobré jí přesadit.
nemá ráda přímé slunce, dost světla, ale bez slunce. Má ráda vodu
ale ne přelití, vodu ne tvrdou, ale odstátou. Rosení jen litů, ne květy.
To zacala delat po presazeni
zalivam tak jednou za 10dni a listy rosim. Zemina je spis sucha, prelita neni, ma ji kousek od okna, ktere je ale na severozapad. ![]()
@Petule030 píše:
Nemůže být přemrzlá?
venku nebyla, mam ji uz pul roku.mam i druhou a ta to zacina delat taky ![]()
taky jsem jí měla, byla pěkná a pak snad ze dne na den tak jak tvoje ![]()
Dala jsem jí někomu, ten si jí vzal do práce a sviňucha je tam naprosto spokojená
![]()
@Ewule0712 Me prijde, ze je prelita.zkus ji vyndat, zkintrolovat koreny, ty suche nebo zhnile odstranit a poradne ocistit ve vode.Dej ji novy substrat.Ty zbyvajici listy taky muzes ostrihat, dulezity je koren.no a pak bych zvolila spis misku nez ten obal, tak ji spise prelijes.tak 2 tydny ji zalivej shora a pak uz zacni jen do misky.No a pak uz zbyva cekat jestli se vzpamatuje. Hodne stesti.PS a klidne pridej alespon trochu hnojiva, i kdyz je zima neuskodi ji to. ![]()
Holky pozor, nektere kytky se taklto zacinaji chovat, kdyz mate doma sporak na plyn a kytka se nekde v okoruhu, treba kuchynske okno, ci tak… jinak @TomyTomy ma pravdu…nej postup ![]()
@Ewule0712 píše:
TomyTomy diky moc, zkusim toodpojili
![]()
Tak jsem to vysypala, nektere koreny byly hnede, nechala jsem jen bile. Zemina byla vlhka, ale dnes jsem ji zalivala. Tak ji ted nebudu zalivat. Snad se vzpamatuje.