Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já sama mám s testem zkušenosti, že mi neodhalil vůbec nic. Samozřejmě sem si užívala, vesele jsem se opíjela, na diskotékách skákala, kouřila… no zkrátka děs, ale plodeček všechno přežil, bohudíky… potom jsem navštívila paní doktorku protože jsem měla problémy s bolestma v podbřišku, udělala mi ultrazvuk a odhalila drobka. udělala mi test a ukázala mi na něm čárku, kterou bych já sama vyhodnotila, jakože tam není, jak byla slaboučká. a to už sem byla asi tři týdny těhotná. ![]()
Jen jsem Vas jeste chtela pozdravit a podekovat. Uvedomila jsem si ale mimo jine, jak jsou tyhle diskuse osidne. Je to prirozene: kazda radi neco jineho, ma jiny nazor, od „nejsi tehotna“ po „jsi tehotna“, od „nekupuj a never testum“ po pravy opak. Ale to neni vytka, jen postreh, clovek to musi brat s rezervou, nicmene je to fajn!
Dnes jsem si udelala jeste baby-test a obe carky zas vylezly hned (ha, v pribalovem letaku se pise, ze „druha carka muze byt zretelna jiz za 40 vterin“, ale ja ji tam mela snad za 4 sekundy).
Ted jen doufam, ze Alpy neprobleju (vzhledem k tomu, ze posledni MS byla uz 7. ledna!) a samozrejme a hlavne a nejvic doufam, ze vsecko pujde, jak ma. K gyndr. naklusu hned po prijezdu z hor. I kdyz vlastne mozna to bude potiz: pred par mesici muj dr. odesel do duchodu a noveho zatim nemam. Neporadite nekoho nejlepe na Praze 6 nebo 7?Nemate nekdo zkuseosti s centrem Levret v Terronske?
Jeste jednou diky a specialni pozdraveni pro Dariu: moc a moc Ti drzim palce!
Hacina