Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@mijah píše:
@kate02,, rušil chov, dostala jsem od něj cca 15 rybek, no a dokoupila jsem si pak ještě další druhy tlamovců a vlastně kvůli nim jsem pořizovala i větší akvárko![]()
@kate02 píše: Švagr je truhlář, tak bychom něco vymysleli… Na to vyztužení by stačily jen zbytky…
no tak co tady resis, hod to na strejdu ![]()
@Pudloslava píše:
no tak co tady resis, hod to na strejdu
Od strejdy se to blbě vozí…
A hlavně nám dělal už stěnu do předsíně, tak ho nechci zas tak moc zneužívat… ![]()
@kate02 přítel je taky truhlář a fakt udělal jen desku pod akvárko, a ty desky do skříně jako výztuhy
@mijah píše:
@kate02 přítel je taky truhlář a fakt udělal jen desku pod akvárko, a ty desky do skříně jako výztuhy
Uvidím, jak to nakonec dopadne u nás… ![]()
Tak se po delší době ozývám…
S akvárkem to dopadlo tak, že nakonec jsem včera objednala klukům malý 25l k nim do pokojíčku (chtěli ho tam, na větší tam momentálně moc místo není, navíc to malý se dá postavit v podstatě na cokoliv…
Takže uvidíme, kdy ho budeme moct vyzvednout a založíme ho s tím, že rybičky tam koupíme mladšímu hajdalákovi „k svátku“ za zhruba dva týdny, tak doufám, že už to akvárko ustojí… Nevím, proč jsem měla zafixovaný ty dva týdny „zabíhání“, když teď všude čtu, že to je ještě relativně málo… ![]()
Tak až něco vytvoříme, přijdu se kdyžtak „pochlubit“, i když takovým prckem se moc parády nenadělá, no… ![]()
Pokud to kluky bude dál bavit, je pořád otevřený to větší a tohle zůstane prostě jako akvárko navíc, no… ![]()