Porod na "truc lékařům"

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8112
22.12.14 21:20

Sekli se u mě i u švagrové. Mě kolem 17 hodiny na monitoru tvrdili, že jsem hysterka a že nepoznám poslíčky ( vyšetřili mě ve 12 a v těch 17 už ne ), poslali mě domů, znova jsme dojeli ve 21 hodin a ve 22:57 se malá narodila a to mi v těch 17 hodin tvrdili, že ten den rozhodně neporodím, že na monitoru nic není ( no jo, křížové bolesti se tam nezobrazují ). Švagrová byla už v porodnici ( praskla jí voda ), byla tam od cca 20 hodin, co hodinu chodila za sestřičkami, že rodí ( rodila druhé ), a ony, že ne, že dřív jak ráno to nebude. Asi kolem 23 hodiny to paní, co s ní byla na pokoji, to nevydržela a šla za sestrama, že švagrová fakt asi rodí, tak si ji vzaly na vyšetření a hned na sál, švagrová, takže na přípravu a ony, ne ne, už rodíte :zed: :zed:, takže asi tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
22.12.14 21:26
@Bibi239 píše:
http://www.nosenideti.cz/…iewtopic.php?…Prispevek od Stassy, nemusi verit ani ctvrtorodicce :lol:

teda, kdo jste to nečetly, přečtěte si je to fakt mazec 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
22.12.14 21:30

A ještě se teda vyjádřím k tématu - byla jsem ráno u dr. a na druhý den jsem porodila… kde je problém? - byla jsem ve 28tt!!! dr nejen nepoznal, že se něco děje, ale hlavně mě tak „kvalitně prošetřil“ :cert:, že mi v noci odešla hlenová zátka!!!… vyšetření bolelo jak hrom… pak teda ta zátka… myslím, že předčasnému porodu významně pomohl :think:

miminko se jmenuje Vojta, vážil 1070g, měřil 35cm, tři měsíce si poležel na neonatologii a už mu budou v únoru dva roky a je to kluk jako buk - 12kg a je naprosto zdravý! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
22.12.14 21:40

Jo pletou se zjevne moc casto…ja jeste nerodila, ale podobny prubeh mela kamaradka - na kontrole vubec nic, pry nebude rodit jeste dlouho, tak pres den ji zacalo byt divne, ale pry si myslela, ze si to namlouva (navic mela zrovna v ten den termin) a vecer jela na nalehani rodiny do porodnice a malem to ani nestihla ;) A to bylo druhe dite, takze ne ze by nevedela ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
22.12.14 21:43

No jo. Příroda je nevyspitatelna :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1726
22.12.14 21:52

Jo jo, pri prvnim tehotenstvi me vecer v devet v Podoli poslali domu, ze jsou to zarucene poslicci, ze se mic nechysta, a to jsem byla par dni po terminu. Rano jsem do porodnice dolezla po ctyrech a ejhle otevrena na sedm! To byly potom fofry :mrgreen: Ale zase jsem si to hezky odhekala doma v klidu :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8112
22.12.14 22:00

@kokomo : mě taky posílali z Podolí domu. A pak byl nakonec fofr :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
22.12.14 22:10
@Bibi239 píše:
Ctu ND uz hodne dlouho a matne si vybavuju, ze dotycna rodila treti dite tusim v sanitce. A i s takovou ji poslali dom.

Ja Stassy virtualne od videni znam, ale tenhle jeji pribeh mi utekl :)

• Citovat
  • Upravit
7009
22.12.14 22:14
@Anielka píše:
Ja Stassy virtualne od videni znam, ale tenhle jeji pribeh mi utekl :)

Si nepamatuju rok, ale vim, ze to bylo nejak tesne pred vanoci. Mozna tzo byla druha :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3030
22.12.14 22:17

Vezla jsem švagrovou do porodnice asi ve dvě odpolene., setra řekla, že do večera to nebude, v podstatě jí ani moc nebylo. Hlídala jsem její malou. Z nemocnice k nám je to asi 6km přes město. Když jsem dojela, zvonil mi telefon, švagrová mi říká, že se narodila malá, váhu, míru atd. Tak jsem jí řekla, že se asi nudí, ať si nedělá srandu. Takže to stihla asi za 25min.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
22.12.14 22:22

@jenika1 pane jo to byla rychlovka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43037
24.12.14 07:44
@Saroya píše:
S tím, ze Mudr prohlásí, ze určitě žena porodi co nevidět, nebo že naopak jeste rodit určitě nebude, se setkávám často. Ale většinou se netrefí, nechápu takové soudy, musí už dávno ze sve praxe vedet, ze to proste nepoznají. Stejne tak když se porod rychle rozběhne, tak tvrdí, ze to není možné, aby vás to tak bolelo, nutilo tlačit atd. A pak se obrovsky diví, ze už a nestíhají dobehnout. Stačí jen pročíst deníčky. Chtelo by to víc důvěry v pocity žen.

jenomze kdyz doktor prohlasi „jeste to nebude“ a ono to je fakt az za tyden, tak o tom dotycna asi denicek nenapise.
Zadna nema tolik sebemrskačství, aby napsala deník „hádala jsem se s doktorem, že porodím dnes a víte co? on měl pravdu a ne já“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85473
24.12.14 07:49
@Pudloslava píše:
jenomze kdyz doktor prohlasi „jeste to nebude“ a ono to je fakt az za tyden, tak o tom dotycna asi denicek nenapise.
Zadna nema tolik sebemrskačství, aby napsala deník „hádala jsem se s doktorem, že porodím dnes a víte co? on měl pravdu a ne já“

Právě :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
24.12.14 07:50

@Pudloslava to jistě ne. Ale porod je do velké míry nepředvídatelný a někdo chodí na prst měsíc a druhy se otevře během hodin. V téhle oblasti se pohybuju a stává se to prostě pravidelně, ze zeně lékař řekne, ze porodi driv a je to v terminu či po, nebo ze to na porod nevypadá a za par hodin jedem. Nevychází ta proroctví ve většině případů. Ale jde o mou zkušenost, třeba se pletu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
24.12.14 09:46

Ano kdyby měl doktor pravdu tak bych taky nedala diskuzi ale tim ze se moc s jinými maminkami nevidím tak jsem chtěla znát jak to je řezem po republice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí