Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Zdravím maminky ![]()
Chtěla bych se zeptat chystá se teď některá rodit v Třinci ?? ![]()
Nebo pokud jste tam teď někdy rodily zajímaly by mě Vaše názory na tuto porodnici
![]()
Ahojky
jsem ráda za tuto otázku, ráda si přečtu vaše názory. Chtěla bych se ještě připtat, jakým způsobem a s jakým předstihem se tam nahlásit. Slyšela jsem, že tam je hrozná tlačenka, ale nemusí to být pravda… ![]()
ja rodila v dubnu a byli perfektni
az jsem to necekala
strasne ochotni, poradili a nebala ses o neco poprosit…mela jsem z nich dobry pocit ![]()
Ringle: hlasit se predem nemusis ![]()
Ahoj já tam rodila 3× poprvé v r.2002, to bylo všechno v pohodě, pak v r.2010, na porodnich sálech super perfektní personál ale na odd, šestineděli to byl děs, sestry věčně otrávené, pomoc stran kojení veškeré žádné, bylo mi řečeno že se na jedno prso nechytne a že ho hold budu odsavat, no děs, a naposled v prosinci 2011, sály opět v pohodě, a na odd.šestineděli jsem už byla psychicky připravena, nic jsem po nich nechtěla, všechno jsem zvladala prakticky sama, takže taky v klidu.
moje sestřenka tam rodila před 2 měsíci. když šla s malou na ko kyčlí (byli svátky, nestihli ji) tak tam zkolabovala- krvácela z dělohy. po revizi zjistili, že ji nechali kus placenty. ona sama řekla, že už nikdy.
já to beru spíš jako blbou náhodu, stát se to může všude, ale pochopitelně moc důvěry to v člověku nevzbudí. sama sem rodila v Havířově, a spokojená. podruhé tam půjdu zas. ale spíš z důvodu, že je to blízko. jinak si myslím, že rozdíl mezi porodnicemi není veliký. spíš je to o haluzi na koho zrovna trefíš ![]()
tak přeju hezký porod a ať jste oba(obě?) vpořádku! ![]()
já tam rodila 2010 a nemůžu si na nic stěžovat…
šla bych tam klidně zase ![]()
Já jsem tam rodila v lednu tohoto roku a byla jsem opět maximálně spokojená!
Souhlasím ale, že je to často o tom, na koho má člověk štěstí nebo smůlu. Je fakt, že když mamina zvládá všechno sama a hlavně se na nic neptá a neotravuje je, tak jsou opravdu zlatí!
Ale myslím, že to snad tak bude všude, ne? ![]()
tak ja si teda pro bolesti od cisarskeho rezu zvonila i v noci, aby mi pohly posteli a byly moc moc ochotne a mely pro vse pochopeni ![]()
Já rodila před měsícem a taky si nemůžu na nic ztěžovat.Porod,personál,ochota…vše v naprostém pořádku.Jinak přečti si recenze o porodnicích tady na emiminu,nahoře máš napsáno porodnice tak tam.ale hodně je tam zastaralých příspěvků a asi už to mnohdy není pravda.
Rodila jsem tam letos v březnu a maximální spokojenost.Jak na porodním boxu,tak i na oddělení šetinedělí. A se setřičkama jsem neměla žádný problém.Byly milé,ochotné. Opravdu mohu jen doporučit! ![]()
Ahoj, já jsem v Třinci rodila v listopadu a taky jsem byla naprosto spokojená, před samotným porodem jsme během asi půlhodiny třikrát zvonili na sestry, omlouvala jsem se, ale sestra s úsměvem pochválila manžela, že je první, kdo pochopil, k čemu je tam zvonek, byly úžasné, doktor při porodu pomohl jen ve chvíli, kdy to bylo třeba. Poporodní a novorozenecké taky úžasné, kdykoliv jsem cokoliv potřebovala, 24 hodin denně, s úsměvem (!) mi pomohly, ať už malou bolelo bříško, nebo bylo něco jiného. Paní, co ležela vedle mě, byla z Těrlicka, rodila tam už podruhé, protože zas nechtěla jít do Havířova, rodila císařem a taky byla maximálně spokojená. Já příště klidně zase porodím v Třinci ![]()
Ahojky. já čekám svoje třetí a pokaždé jsme rodila v Třinci a chystám se tam i tedka. vždy jsem byla maximálně spokojená..jediné co mi trošku vadilo byl čas kdy jsme byli propuštěni a asi hodinu jsme s malím čekali na chodbě na papíry propouštěcí. to byl jedinej malej problém jinak spokojenost. všude jsou ale nějaké mouchy tak třeba něco stačí jen přehlížet a mávnout rukou nad nepříjemnou sestrou která se třeba jen špatně vyspala. ![]()
Nevím, můj manžel všechno vyřídil dřív, než nás pustili, takže my jsme utíkali rovnou domů ![]()
Císařský řez
Dobrý den,
mám dotaz ohledně pana doktora Fišary. Jdu na plánovaný císařský řez a bude mě operovat on. Chtěla jsem se zeptat jaké máte zkušenosti? Děkuji moc za reakce. ![]()
Ahoj,
Já mám porod před sebou, tudíž nevím, jaký je Fišara u porodu, nicméně mám ho jako gynekologa a jsem s ním naprosto spokojená. Je precizní, kliďas, pravda že moc toho nenamluví, ale cokoli se zeptám, to mi vysvětlí
Neslyšela jsem nic negativního o něm…
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.