Porod v Třinci

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12092
2.1.13 20:28
@hvezdicka.zh píše:
Nikčo, jak se cítíš? Říkala jsem si, jestli toho po svatbě nemáte moc, když nepřišla odpověď… :D

Ahoj, ty já jsem ti psala email a čekám a čekám a ty dlouho nic. :nevim: Cítím se tak že to mám za pár :-D Jinač vše o. k.:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
3.1.13 19:15

Ty jo, já Ti psala taky a taky žádná odpověď :lol: Myslela jsem, že máte třeba po svatbě moc zařizování… Jsem ráda, že jsi v pohodě, za chvilku už budete tři :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12092
3.1.13 19:25
@hvezdicka.zh píše:
Ty jo, já Ti psala taky a taky žádná odpověď :lol: Myslela jsem, že máte třeba po svatbě moc zařizování… Jsem ráda, že jsi v pohodě, za chvilku už budete tři :mrgreen:

Jo jo jo budeme…:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
januska1989
20.1.13 11:51

Ja jsem rodila v roce 2009 a uz bych tam nesla, bohuzel jsem narazila na opravdu hroznou porodni asistntku, diky ktere byl porod horor :( misto pomoci a rady, jenom kritizovala jak dycham, co delam, byla arogantni nakonec kritizovala jak tlacim, misto rady jak teda to mam delat byla neprijemna… ale jsou tam urcite i jine asistentky, ale ja uz tam rodit nepujdu… 6nedeli des, ale tak to jsem cekala to je o Tricni zname, samozrejme taky ne vsechny sestry, ale vetsina… prostredi krasne, doktori taky jsem si nestezovala, ale sestry by se mely zamyslet…

• Citovat
  • Upravit
4611
20.1.13 12:00

Já tam rodila teď mezi svátkama a porodní asistentka taky děs, pořád jenom kritizovala. Ale na šestineděli jsem měla asi štěstí, všechny sestry byly moc příjemné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5842
20.1.13 12:06

Já už do Třince nejdu ani za nic! Radši pojedu x kilometrů, ale za to mi to teda stojí. Personál se choval pěkně hnusně, připadala jsem si jako kus hadru. Tam už nikdy. Když se podíváš na recenze porodnic, myslím, že třinecká má nejméně procent, má snad nejhorší hodnocení :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
24.1.13 11:19

To je zvláštní, znám ženskou, která naopak jela x kilometrů, aby v Třinci rodit mohla, ačkoliv blíž to měla do jiných porodnic… a jelikož tam rodila dvakrát, asi nešlo jen o její omyl, taky tam rodila její švagrová, tak nevím… Každopádně nemyslím, že by třinecká porodnice byla nejhorší… Možná kdysi. Já nenarazila na jedinýho nepříjemnýho člověka, všichni byli ochotní pomoct v kteroukoliv denní či noční hodinu… Na druhou stranu blbý den asi občas máme všichni… Nevím, ale na blbce můžete narazit všude, to ale není důvod pro tvrzení, že třinecká je nejhorší… Zjistěte si, jaký je „standard“ v republice - třinecká porodnice dělá vyšetření miminek navíc, která některé porodnice vůbec nedělají, nebo jen po propuštění, když si zažádáte, taky noční košile a oblečení pro miminko není všude k dispozici. Možná byste měly nejdřív rodit jinde, abyste si uvědomily, co to je špatná nemocnice (ale chápu, že srážka s blbou porodní asistentkou příjemná určitě není, i když já ani moje kamarádky, které tam v posledních třech letech rodily, jsme na žádnou takovou nenarazily, tak nevím…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611
24.1.13 12:24

@hvezdicka.zh Já si jinak nestěžovala, jen jsem psala, že ta porodní asistentka byla nepříjemná, místo toho, aby mi pomáhala a povzbudila, tak mě jenom kritizovala. A jako prvorodičku, která neví, co ji čeká, mě to docela mrzelo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
24.1.13 20:12

To samozřejmě chápu a rozhodně neomlouvám… Ale vzhledem ke zkušenostem svým a mnoha dalších si myslím, že jste prostě narazily na špatné konstelace, čert ví, čím způsobené. Spíš jsem reagovala na jiné příspěvky, nevím, prostě si myslím, že třinecká porodnice není zas tak hrozná a upřímně, to, že člověk narazí na asistentku, která má v lepším případě „jen“ blbý den, hrozí opravdu všude. Ale je mi líto, že máš podobnou zkušenost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
9.5.13 15:03

dr Fišara

Dobrý den.
Chtěla jsem se jen optat jestli vás rodil pan dr. Fišara na vyžadaní nebo byl zrovna přítomen na Sosně.. Vím, že má soukromou ambulanci, ale nevím jestli je možno ho mít na vyžadaní u porodu.. děkuji za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
9.5.13 15:22

Mě rodil Zielina. myslím, že Fišara na Sosně je jen jeden den. Pokud bys ho chtěla mimo ten den, tak to je asi nadstandardní péče, za kterou se platí…ale nevím, nějak jsem po tom nepátrala, i když jsem taky chtěla Fišaru, ale ve výsledku mi to bylo jedno, je tam spoustu jiných zkušených doktorů… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5842
9.5.13 18:36

Co se týče doktorů na porodním, tak to je paráda, rodí se tam dobře, všichni jsou myslím dobří…teď je tam nějaká mladá paní doktorka (byla jsem tam na kontrole, když jsem spadla) a byla naprosto famózní…takže toho bych se nebála…spíše bych se obávala sestřiček na oddělení šestinedělí…ty jsou k :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
9.5.13 20:36

@March7 na šestinedělí byly fajn sestřičky, s žádnou jsem neměla problém :-) ochotně pomohly, poradily, atd…člověk ale musí být trochu asertivní..a na novorozencích byly sestřičky ještě lepší :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5842
9.5.13 20:38

@Andulonka Asertivní… :zed:? No, já jdu teď rodit prostě jinam…právě kvůli sestřičkám, chovaly se hnusácky, nedokážu se přes jejich přístup přenést. Víckrát už ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
9.5.13 21:16

@March7 tak to je mi líto, že máš takovou zkušenost…já se snažila být asertivní, prože se na mě valilo ze všech stran, jak hrozné sestřičky bývají na šestinedělí…takže jsem se obrnila a nakonec jsem byla mile překvapená, ale je to o tom na koho člověk narazí, jaká je nálada, atd atd…vím, že tam byly méně sympatické sestřičky, ale jim jsem se vyhýbala…radši :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková