Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj Ahoj, tak by mě zajímalo jaké máte nazory na porodnici v Kyjově a jestli se nějaká maminka chystá v nejbližší době rodit v Kyjovské porodnici?
Hodne zalezi na koho narazis. Rodila jsem tam 3×, moc spokojena jsem byla v roce 2013- to tam byla super pani doktorka a bylo vse takovy intimni, prirozeny, rychly. Ted jsem tam rodila v cervnu a byla jsem zklamana oproti druhemu porodu. Dve pa a jedna sanitarka (ci co to bylo) nade mnou staly jak tri sudicky a vypravely si, co delaly v tydnu a kde byly nakupovat (pri cekani, az vyleze hlavicka ven, moc mi to neslo)
manzel ma trauma z toho salu- z ty mistnosti, prisel si jak na pitevne
ja jsem to moc nevnimala. Ale pokoje na sestinedeli pekny, barevny, kazdy pokoj ma sprchu a zachod. A sestricky taky mily, ale kdyz neco potrebujes, musis se ozvat- nectou myslenky ![]()
Ja rodila v Kyjove v prosinci a byla jsem nadsena. Mela jsem jen super porodni asistentku a doktorka me az potom prisla zasit. Na oddeleni sestinedeli jsem byla taky spokojena. Ale je fakt na koho natrefis…vsudemuzes narazit na vola ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.