Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Holky prosim, kde jsou v Ostrave - Porube obchody s kocarky??? Znam ulice atd., orientace nebude problem, jen bych chtela radu kam jit ![]()
Kdo zna porubu, reknete prosim!!!
ahoj já vím jen o jednom obchůdku a to na Lenince,je to kojenecký obchod woko,jak bys jela od báňské dolů tak po pravé straně kočárků tam měli dost.
jinak ddalší nevím,možná jsou a třeba ještě někdo písne ![]()
Ajka a Domi píše:
a musí to být jen v porubě nebo po celé OV?
No, ted jen v Porube, protoze jinde v Ov uz mam da se rict vybrano… a to v Hrabuvce… jen jsem jeste predtim nez ho koupim, chtela mrknout i do jineho obchudku a v patek budu v porube ![]()
v tom jediném obchůdku mají dost omezený výběr. Záleží teda, co máš vybráno? Je to takový maličký krámek.
Když jsem bydlela v Porubě, tak jsem zvažovala koupit kočárek tady . Malý obchůdek, ale byli tenkrát ochotni mi v případě reklamace kočárku poskytnout kočárek náhradní. Prodavačky tam byly milé a ochotné.
Pak byl ještě obchůdek naproti drogerii Schlecker, ale nevím, zda ještě funguje. Tam měli kočárky jen z Polska.
to JUSt Go je kousek od mekáče
jinak v třebovicích je taky jeden obchůdek,ale nejsou tam kočárky,ale třeba by se ti něco odtamad líbilo,koukni na stránky
http://www.vbavlnce.cz/…jna-ostrava/
já se tam už taky chystám
jo ten woko obchod je sice malý ale mají to tam narvané a není problém objednat na prodejnu ![]()
obsluha super,poradí ![]()
Já kupovala kočárek tady není to teda Ostrava ale Studénka
http://www.promi.cz/?…
Dekuju, mrknu jak k soudu tak nahoru na Alsak, nicmene to asi bude na jedno brdo
Mam vybrane dva a nemuzu se rozhodnout… Espiro Magic a Joggy S. ![]()
BaraDolezal píše:
Dekuju, mrknu jak k soudu tak nahoru na Alsak, nicmene to asi bude na jedno brdoMam vybrane dva a nemuzu se rozhodnout… Espiro Magic a Joggy S.
tak v JUSTGO ho 100% nemají. Tam vedou jen TFK na prodejně a autosedačky. Na objednávku Jané.
v tom WOKO si nejsem jistá, jestli ho mají, ani jeden. Ono vůbec je to s některým sortimentem v Ostravě dost bídné ![]()
záleží jestli chceš malý skladný kočárek, golfky - pak bych vzala Espiro, ale jsou to fakt golfky, podle mě Knorr je spíš víc sporťákovitější, jako trojkolka bude lépe ovladatelná, s větším komfortem pro dítě (v golfkách se ty děti tak jako trochu otřásají), záleží, kde budeš jezdit a kam všude ho využiješ a taky jak staré máš dítko.
V Porubě ten Knorr asi k vidění nebude, já ho naživo neviděla ještě nikde
Nazivo ho maji tady u nas, ja prave vim ze oba jsou uplne jine
a stacil by mi espiro, po meste a tak a na chatu mam s nafukovacimi koly, ale zase ten Joggy je uuuzasny taky ![]()