Posazovat dítě?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7674
18.6.20 14:43
@Gargamel píše:
@Russet No já jsem teda na to posazování dost háklivá, hlavně sedátka typu bumbo, to bych zakázala. Když dala moje moc dobrá kamarádka na FB fotku cca čtyř až pětimesíční dcery, jak sedí v bumbu půjčeném u kamarádky, tak mi to nedalo a napsala jsem jí asi nevyžádanou radu, že tohle posazování nesedících dětí do sedátek je nebezpečné, že můžou přepadnout a praštit se do hlavičky. Nevím, zda-li si to vzala k srdci, snad ano. Každopádně nám tyhle sedátka a chodítka nesmí přes práh.Ale chápu, že to je na každé mamince a jejím selském rozumu, jaké produkty jsou vhodné nebo ne. Ale když tchýně dělala s malým nebo pak s mladšíma dcerama něco, co mi mateřský instinkt velel zastavit, tak jsem nemlčela. Asi i proto, že často hlídala, tak aby věděla, že i v mé nepřítomnosti si to nepřeju.

Kurde to sedátko bumbo jsem vůbec neznala… koukam na to… povolený věk 3měsíce, to snad nemyslí vážně??? To je síla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
18.6.20 15:43
@Gargamel píše:
@Russet No já jsem teda na to posazování dost háklivá, hlavně sedátka typu bumbo, to bych zakázala. Když dala moje moc dobrá kamarádka na FB fotku cca čtyř až pětimesíční dcery, jak sedí v bumbu půjčeném u kamarádky, tak mi to nedalo a napsala jsem jí asi nevyžádanou radu, že tohle posazování nesedících dětí do sedátek je nebezpečné, že můžou přepadnout a praštit se do hlavičky. Nevím, zda-li si to vzala k srdci, snad ano. Každopádně nám tyhle sedátka a chodítka nesmí přes práh.Ale chápu, že to je na každé mamince a jejím selském rozumu, jaké produkty jsou vhodné nebo ne. Ale když tchýně dělala s malým nebo pak s mladšíma dcerama něco, co mi mateřský instinkt velel zastavit, tak jsem nemlčela. Asi i proto, že často hlídala, tak aby věděla, že i v mé nepřítomnosti si to nepřeju.

To sedátko jsem viděla jen v nějakém cizím filmu. Nikdo ze známých ho nemá. Dobré kamarádce bych určitě nevyžádaně radila, ale když jsem viděla něco venku, kousla jsem se radši do jazyku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
488
18.6.20 15:59

@Russet No právě, mně na té její holčičce záleží, tak jsem jí to jemně naznačila, že tohle sedátko mělo nehody, tak ať to raději pro malou nekupuje. Od těch nehod k tomu přidali nějaké popruhy, ale stejně nechápu, že to dál prodávají a vůbec k čemu tro je dobré posazovat tak malé děti. Žiju v cizině, ale myslím, že je k dostání i u nás, co jsem koukala na Seznamu. Ale snad u nás není moc rozšířené, což je jen dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
18.6.20 16:03
@Gargamel píše:
@Russet No právě, mně na té její holčičce záleží, tak jsem jí to jemně naznačila, že tohle sedátko mělo nehody, tak ať to raději pro malou nekupuje. Od těch nehod k tomu přidali nějaké popruhy, ale stejně nechápu, že to dál prodávají a vůbec k čemu tro je dobré posazovat tak malé děti. Žiju v cizině, ale myslím, že je k dostání i u nás, co jsem koukala na Seznamu. Ale snad u nás není moc rozšířené, což je jen dobře.

Já to snad dokonce viděla Přátelích nebo kde :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect