Posedlá kamarádka

Anonymní
15.5.19 10:06

Posedlá kamarádka

Ahoj,
mam problem a nevim co si mam myslet.. znam jednu holcinu ani ne rok, bydli 10 km od nas, seznamili nas pratele, ktere ale tolik nevidame, jsou dost pracovne vytizeni. Ale k veci, prijde mi ze tato ma kamaradka, rikejme ji treba Lucka se mnou stala posedla, a snad uz bych podle ni nemela mit jine kmaradky. Jezdi k nam tak 5× do tydne, kdyz jsou u nas jiny znami, chce okamzite take prijet, asi abych si nemohla povidat s jinou kamaradkou, nekolikrat uz si kvuli me brala dovolenou nebo zacela jezdit do stejneho supermarketu, nosit stejne znacky, jist stejne jidlo (minule jsem varila jidlo kdyz byli u nas, a ona mi druhy den fotila jak varila to stejne atd.) vcera uz to uplne prehnala, byla jsem s kamaradkou na nakupech obleceni, chysta se na dovolenou, trochu se znaji a vim ze ji kamaradka psala, zda nechce jet na nakupy(nepsala ale, ze pojedu take) Luccka napsala ze nema penize, pote mi volala, co delam a ja ze jsme spolu na nakupech, ona mi zacla rvat do telefonu ze si snad delame pr*** a at jdeme do *** a urazila se, toto se stalo po nekolikate kdy zjistila, ze jsem nekam jela bez ni nebo sla nekam s jinou kamaradkou…
Lucka je hodna, rozumime si, ale uprimne si myslim ze se nekdy chova jako blazen, uz mi to zacina byt neprijemne, nekolikrat jsem ji i rekla ze to prehani, ale ona si z toho dela srandu ze to tak nemysli…
Myslite si ze to je nejaka choroba? Nebo co si o tom mam myslet?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16401
15.5.19 10:10

Nenapsala jsi, kolik let vam je. Ale asi jste uz dospele, kdyz mate sve domacnosti. Ja bych ubrala na kontaktu a rekla, te chci byt sama i s jinymi kamaradkami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.5.19 10:12

@tulipán 24 let, to uz se stalo nekolikrat ze jsem si treba napsala ze odpocivame nebo jedeme na nakup, a ona ze prijedou jen na chvilku nebo ze pojede na nakup s nama…

• Citovat
  • Upravit
15.5.19 10:14

V hororech většinou hlavní hrdinka prozře, až když jí kamarádka ve spánku ostříhá vlasy, do postele hodí mrtvou myš a svede manžela. Snad to nebude tvůj případ. Já bych si takhle pošahaný lidi do života nepouštěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16401
15.5.19 10:19
@Anonymní píše:
@tulipán 24 let, to uz se stalo nekolikrat ze jsem si treba napsala ze odpocivame nebo jedeme na nakup, a ona ze prijedou jen na chvilku nebo ze pojede na nakup s nama…

Tak uber na socialnich sitich a porad vse neventiluj. A ji rekni, ze ted navstevu nechces.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15180
15.5.19 10:23

Myslím si, že ta holka je magor, já bych takového parazita jako kamarádku nesnesla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2602

A nebo ji neodpovídej hned, ale třeba za pár hodin, že sis nevšimla, že ti psala, žes byla pryč. Nespecifikovala bych kde a s kým.. tím by se ten kontakt mohl omezit na dobu, kterou budeš určovat ty a ne ona..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

@tulipán to jsem napsala spatne :lol: napsala jsem ji ze odpocivam, kdyz se ptala co delam, facebookovy statusy jsou pro me dikybohu tabu :lol:

• Citovat
  • Upravit
1026

Ty jo, to je docela psycho, měla bych z toho upnutí strach…Ona nemá jiné přátele? Jak vychází s lidmi v práci a ve své rodině? Kontakt bych utla, tohle už je citová manipulace a závislost (nutí tě chovat se tak jak ona chce a pokud ji odmítneš, tak máš výčitky svědomí..) Může mít poruchu osobnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.5.19 10:25

@annasmyc psycho to posledni dobou je..ma, prave mame i docela dost spolecnych, ale k nimu se nechova tak jako ke me, ani neni tak extremne mila..

• Citovat
  • Upravit
6534
15.5.19 10:27

Podle mě se na tebe upnula, protože jako jediná jsi ní ještě „nevyběhla“. Jestli se ta holčina chová takhle ke každýmu, což asi ano, tak je jasný, že s ní ostatní kontakt rapidně zavčasu omezili. Jinak si myslím, že to je troll nebo budoucí článek někam do top dívky.

Příspěvek upraven 15.05.19 v 10:28

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.5.19 10:28

@jjanekk to by mi asi volala..a vetsinou se vyptava hned, co delame, kde jsme a s kym… kdyz napr. reknu ze jsme u jine kamaradky tak mi zacne vycitat proc jsme nejeli k nim a ze na ne kasleme a tak :zed:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.5.19 10:29

@Tableta prave ze nechova, mame par spolecnych pratel a takhle na nikoho upla nebyla, spis se k nik chova bez zajmu.. a opravdu troll to neni :zed:

• Citovat
  • Upravit
177
15.5.19 10:30

Není do tebe zamilovaná? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6534
15.5.19 10:30
@Anonymní píše:
@Tableta prave ze nechova, mame par spolecnych pratel a takhle na nikoho upla nebyla, spis se k nik chova bez zajmu.. a opravdu troll to neni :zed:

Jak to víš? Mluvilas s nima o tom? Bydlíš sama, resp. bez rodičů?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová