Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nenapsala jsi, kolik let vam je. Ale asi jste uz dospele, kdyz mate sve domacnosti. Ja bych ubrala na kontaktu a rekla, te chci byt sama i s jinymi kamaradkami.
@tulipán 24 let, to uz se stalo nekolikrat ze jsem si treba napsala ze odpocivame nebo jedeme na nakup, a ona ze prijedou jen na chvilku nebo ze pojede na nakup s nama…
V hororech většinou hlavní hrdinka prozře, až když jí kamarádka ve spánku ostříhá vlasy, do postele hodí mrtvou myš a svede manžela. Snad to nebude tvůj případ. Já bych si takhle pošahaný lidi do života nepouštěla.
@Anonymní píše:
@tulipán 24 let, to uz se stalo nekolikrat ze jsem si treba napsala ze odpocivame nebo jedeme na nakup, a ona ze prijedou jen na chvilku nebo ze pojede na nakup s nama…
Tak uber na socialnich sitich a porad vse neventiluj. A ji rekni, ze ted navstevu nechces.
Myslím si, že ta holka je magor, já bych takového parazita jako kamarádku nesnesla.
A nebo ji neodpovídej hned, ale třeba za pár hodin, že sis nevšimla, že ti psala, žes byla pryč. Nespecifikovala bych kde a s kým.. tím by se ten kontakt mohl omezit na dobu, kterou budeš určovat ty a ne ona..
@tulipán to jsem napsala spatne
napsala jsem ji ze odpocivam, kdyz se ptala co delam, facebookovy statusy jsou pro me dikybohu tabu ![]()
Ty jo, to je docela psycho, měla bych z toho upnutí strach…Ona nemá jiné přátele? Jak vychází s lidmi v práci a ve své rodině? Kontakt bych utla, tohle už je citová manipulace a závislost (nutí tě chovat se tak jak ona chce a pokud ji odmítneš, tak máš výčitky svědomí..) Může mít poruchu osobnosti.
@annasmyc psycho to posledni dobou je..ma, prave mame i docela dost spolecnych, ale k nimu se nechova tak jako ke me, ani neni tak extremne mila..
Podle mě se na tebe upnula, protože jako jediná jsi ní ještě „nevyběhla“. Jestli se ta holčina chová takhle ke každýmu, což asi ano, tak je jasný, že s ní ostatní kontakt rapidně zavčasu omezili. Jinak si myslím, že to je troll nebo budoucí článek někam do top dívky.
Příspěvek upraven 15.05.19 v 10:28
@jjanekk to by mi asi volala..a vetsinou se vyptava hned, co delame, kde jsme a s kym… kdyz napr. reknu ze jsme u jine kamaradky tak mi zacne vycitat proc jsme nejeli k nim a ze na ne kasleme a tak ![]()
@Tableta prave ze nechova, mame par spolecnych pratel a takhle na nikoho upla nebyla, spis se k nik chova bez zajmu.. a opravdu troll to neni ![]()
@Anonymní píše:
@Tableta prave ze nechova, mame par spolecnych pratel a takhle na nikoho upla nebyla, spis se k nik chova bez zajmu.. a opravdu troll to neni
Jak to víš? Mluvilas s nima o tom? Bydlíš sama, resp. bez rodičů?
Ahoj,
mam problem a nevim co si mam myslet.. znam jednu holcinu ani ne rok, bydli 10 km od nas, seznamili nas pratele, ktere ale tolik nevidame, jsou dost pracovne vytizeni. Ale k veci, prijde mi ze tato ma kamaradka, rikejme ji treba Lucka se mnou stala posedla, a snad uz bych podle ni nemela mit jine kmaradky. Jezdi k nam tak 5× do tydne, kdyz jsou u nas jiny znami, chce okamzite take prijet, asi abych si nemohla povidat s jinou kamaradkou, nekolikrat uz si kvuli me brala dovolenou nebo zacela jezdit do stejneho supermarketu, nosit stejne znacky, jist stejne jidlo (minule jsem varila jidlo kdyz byli u nas, a ona mi druhy den fotila jak varila to stejne atd.) vcera uz to uplne prehnala, byla jsem s kamaradkou na nakupech obleceni, chysta se na dovolenou, trochu se znaji a vim ze ji kamaradka psala, zda nechce jet na nakupy(nepsala ale, ze pojedu take) Luccka napsala ze nema penize, pote mi volala, co delam a ja ze jsme spolu na nakupech, ona mi zacla rvat do telefonu ze si snad delame pr*** a at jdeme do *** a urazila se, toto se stalo po nekolikate kdy zjistila, ze jsem nekam jela bez ni nebo sla nekam s jinou kamaradkou…
Lucka je hodna, rozumime si, ale uprimne si myslim ze se nekdy chova jako blazen, uz mi to zacina byt neprijemne, nekolikrat jsem ji i rekla ze to prehani, ale ona si z toho dela srandu ze to tak nemysli…
Myslite si ze to je nejaka choroba? Nebo co si o tom mam myslet?