Posílání objednaných věcí - jak to funguje?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
mag
12862
31.8.13 22:08

Používám jako kupující PayU a preferuji ho i jako prodávající. Takže předem na účet, pak posílám balíček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
31.8.13 22:09

Já teda prodávám převážně na aukru, a i tady jsem pár věcí prodala. Na aukru dávám na výběr jak dobírku tak předem na účet, nikdy sem neměla žádný záser :nevim: tady jsem poslala zboží a až potom mi byli poslány peníze, a opět žádný průšvih :think: jen jedna mi poslala víc, takže teď jsem na ni naštvaná :mrgreen:
A když kupuju já, tak posílám předem na účet a opět vždy vše v pořádku.

• Citovat
  • Upravit
16694
31.8.13 22:17

@K-Black Taky tak. Já tedy v drtivé většině jedu přes aukro, takže když vidím, že kupující má mraky kladných hodnocení, tak posílám zboží dřív, než dorazí peníze. Jinak čekám, až se platba připíše a pak teprve posílám.
Jsem zvyklá když něco kupuji rovnou žádat číslo účtu. Na dobírku pouze dražší věci (v poslední době to byli třeba matrace).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12862
31.8.13 22:18

Ale to číslo účtu snad chodí s výherním emailem, ne? (Co je PayU, tak na účet neposílám, ale já ho mám u svých aukcí uvedené).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
31.8.13 22:27

@Bauli
Momentalne kalhoty velikosti XXS a detske atrapy crocsu. Mam to tu v bazaru. (A samozrejme i vsude mozne jinde).

• Citovat
  • Upravit
K-Black
31.8.13 22:30

@ncc1701 zkus přidat věci, ono málokdo si objedná jedny crocsy, když tam bude víc věcí, je to pro kupujícího výhodnější ;) a crocsy ukliď a vystav je na léto. To samé kalhoty, vystav k tomu ještě tričko, svetřík nebo mikču.

• Citovat
  • Upravit
1654
31.8.13 22:33

Emimino. Jiný svět 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
31.8.13 22:37

@K-Black
Ja nic jinyho nemam :(