Posilovač břišních svalů - Lidl

238
13.2.13 08:45

Posilovač břišních svalů - Lidl

V Lidlu maj teď v akci posilovač břišních svalů za 400,– Kč. Nemáte někdo zkušenosti s tímto typem posilovačů?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2570
13.2.13 08:51

Taky by mě to zajímalo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ohýnek
13.2.13 08:56

Švagrová si ho kdysi koupila když to jelo furt v teleshopingu za nějaký ty jejich nesmyslný částky. Cvičila na tom jednou a pak to chytalo prach, tak vlastně ani nevim jaký to má účinek :-D

• Citovat
  • Upravit
2570
13.2.13 09:14

Tak to je u nás stejný, vždycky nadšení a pak lapač prachu :-D, proto sem přestala být nadšencem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lamicka
13.2.13 09:14

Podle me jsou to vyhozene penize, protoze casem skonci ve skrini :-) Bricho se mi zpevnilo po pravidelnem cviceni pilates (a to chodim na lekce pro zacatecniky) a obcas si doma udelam par klasickych cviku na bricho, ktere znam z aerobiku. Rozhodne nedelam stovky sedu-lehu a presto jsou vysledky videt. Pekac buchet nemam :-), ale zpevnene bricho ano.

Navic si myslim, ze ta „kolebka“ nebude nutit tahnout ten pohyb brichem a clovek tak muze nevhodne zatezovat jinou cast tela.

• Citovat
  • Upravit
852
13.2.13 09:40

Ahoj, já měla podobný a super - pokud ho používáš, já se ho zbavila při stěhování…tohle není nijak velký stroj takže moc místa nezabare

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
13.2.13 18:23

Podle mě je to tak na zničení zad. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
16.8.14 00:08

Podle mě je důležité cvičit všechny svaly břicha, takovýto stroj je zaměřen vesměs jen na část svalů břicha, a pak máte doma krám na nic. Jsem na svoje břicho dost pyšná a stačí mi na to série klasických známých cviků…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková