Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
V Lidlu maj teď v akci posilovač břišních svalů za 400,– Kč. Nemáte někdo zkušenosti s tímto typem posilovačů?
Švagrová si ho kdysi koupila když to jelo furt v teleshopingu za nějaký ty jejich nesmyslný částky. Cvičila na tom jednou a pak to chytalo prach, tak vlastně ani nevim jaký to má účinek ![]()
Tak to je u nás stejný, vždycky nadšení a pak lapač prachu
, proto sem přestala být nadšencem ![]()
Podle me jsou to vyhozene penize, protoze casem skonci ve skrini
Bricho se mi zpevnilo po pravidelnem cviceni pilates (a to chodim na lekce pro zacatecniky) a obcas si doma udelam par klasickych cviku na bricho, ktere znam z aerobiku. Rozhodne nedelam stovky sedu-lehu a presto jsou vysledky videt. Pekac buchet nemam
, ale zpevnene bricho ano.
Navic si myslim, ze ta „kolebka“ nebude nutit tahnout ten pohyb brichem a clovek tak muze nevhodne zatezovat jinou cast tela.
Ahoj, já měla podobný a super - pokud ho používáš, já se ho zbavila při stěhování…tohle není nijak velký stroj takže moc místa nezabare
Podle mě je důležité cvičit všechny svaly břicha, takovýto stroj je zaměřen vesměs jen na část svalů břicha, a pak máte doma krám na nic. Jsem na svoje břicho dost pyšná a stačí mi na to série klasických známých cviků…