Poslat dítě do ZUŠ?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
44355
6.5.20 10:04

@g.sandova Díky za přání. Taky Ti přeji, ať klapne vše, co si naplánuješ a přeješ. A gratuluji k mimču :kytka: Máš SZ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22261
6.5.20 10:07
@Nadyn píše:
Zdravím maminky, dnes mi přišla zprává od paní učitelky ze ZUŠ, že se dcera může od pondělí vrátit do normální výuky. Doposud se to vše řešilo přes sociální sítě. Chtěla bych se zeptat, jestli je to podle vás dobrý nápad. Předem děkuji za odpovědi.

Pokud to bude na naší ZUŠ umožněno, budou obě děti docházet na výuku hudebního nástroje (tj. na hodinu „jeden na jednoho“).

Určitě ale nebudou docházet na hromadnou výuku hudební nauky a dcera se nebude účastnit ani vypsaných zkoušek svého pěveckého sboru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6445
6.5.20 10:14

Syn na piano pujde urcite, hudebni nauka nebude. Je s ucitelem v kontaktu online, ale neni to ono a ta přímá vyuka proste chybi. Navic ja ho jako hudebni nedouk moc korigovat nemuzu a manzel vecne neni doma. Rousku a rukavice zvladne, do ZUS chodi bezne sam, ma to par minut od baraku. Ano ma astma, manzel ma taky astma, oba jsou farmakologicky velmi dobre kompenzovani a ja muzu z prace prinest kdejakou infekci. Jsem si toho vedoma. Ted mam novy covid negativni test. Za stejnych podminek ho poslu i na krouzky v DDM, tez mi poslali informace a lejstro k podpisu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1229
6.5.20 10:59

My tedy v ddm kytara - ano syn půjde. Jsou s učitelem jeden na jednoho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3172
6.5.20 12:18
@janoma píše:
@snee ale ta čestná prohlášení nejsou o tom, zda je nebo není v kontaktu.( napr prarodiče nad 65 let). Ale o tom, ze to vis a přijímat to riziko.

no, přece, už z podstaty věci - čestné prohlášení, tudíž čestně prohlašuji, že to vím, nepodstupuju riziko a nepodepíšu.. náhoda je blbec, to se mě už několikrát osvědčilo. A ten měsíc a půl..o nic nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí