Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Řeknu ti to naprosto přesně. Poprvé to byla knedlickova polévka, podruhé dyňová - obojí jsem tam vyblila.
Jidlo nevim, ale vim ze jsme se chtela dodivat na masterchefa když mě praskla voda a začaly kontrakce po 4 min tak sme radši jeli. Nedokoukala jsem.
Jídlo si nepamatuji
Ale dívala jsem se na český film Dukla 61 ![]()
Rohlík s maďarskou pomazankou. Byl totiž Silvestr a muž nakoupil, že si uděláme jednohubky. No tak ne, ohňostroj nám bouchal nad hlavou na porodním sále
![]()
Buřty na ohni. Udělalo se mi z nich tak špatně, že jsem z toho porodila a navíc jsem přes ty… buřty a z toho vyplývající trable dlouho ani nepostrehla, že už je to porod.
@Sovička 00 píše:
Holky a jak je to dlouho co jste po porodu![]()
já jsem 5 let
Po posledním 10 měsíců ![]()
@Sovička 00 píše:Špagety boloňské, praskla mi voda při vaření, dovarila jsem, najedla se a jelo se
Ahoj holky zajímalo by mě zda si některá z vás pamatuje co měla k jídlu před porodem?
Já si pamatuji že to bylo smažený sýr s hranolkami a zeleninový salát a koukaly jsme na sám doma![]()
![]()
Jak jste to měly vy??
@Sovička 00 píše:Čuměla jsem do noci na Sex ve městě, pak nemohla spát a ráno jsem nestihla kafe
@Fiducia
A pamatujete si co dávaly v tv![]()
Polévka z červené čočky. Ještě jsem ji sama uvařila, přitom jsem se synem dělala angličtinu, navečeřeli jsme se, syna jsem uložila a za 3 hodiny už měl bráchu na světě.
Tak já jídlo nevím, ale pití jo - vypila jsem decku červeného vína a za hodinu mi praskla voda, týden jsem přenášela
![]()
Horký kuřecí vývar, hezky mi rozjel kontrakce, u prvního. U druhýho Monte, na který jsem chodila o půlnoci. 4 a 3 roky. TV jsme neměli.
U prvního obloženy talíř a bylo mistrovství světa ve fotbale a hrálo Polsko, s kým to už nevím. U druhého vývar, vařila jsem ještě gulas, ale ten jsem už nechtěla, ale uvařit jsem ho stihla. S manželem jsme si pousteli ze záznamu Láska na první pohled a hrozně mě rozcilovala Natalka, do teď nechápu proč ji tak všichni rikali ![]()