Poslední jídlo před porodem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14719
23.4.21 11:50
@Sovička 00 píše:
@Janča6 taky asi musel koukat že vás poslaly na procházku a vy jste si tam šla dát hranolky :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

To asi taky :D Ale tak oni mi rekli, kam se tam v okoli da jit. A o te restauraci mluvili taky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2081
23.4.21 11:55

Ty jo, to je jak posledni jidlo pred popravou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76661
23.4.21 12:01

@Sovička 00 já už si nepamatuji, co to bylo, ale pořád jsem měla ukrutný hlad a pořád jsem jedla, jo míchané vajíčka jsem si dělala, a pak jsem to všechno vyzvracela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
370
23.4.21 14:05

@stinga to musí naštvat když si dáš jídlo na které máš chuť a pak to jde všechno ven :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
370
23.4.21 14:06

@Janča6 tak lepší do restaurace se najíst než jít jen na tu procházku :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76661
23.4.21 14:17

@Sovička 00 no cpala jsem se jak medvědice před zimním spánkem, tak to bylo „výživné“ při zpětném chodu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35415
23.4.21 14:59
@MadGirlNancy píše:
Ty jo, to je jak posledni jidlo pred popravou :mrgreen:

Popravdě jsem si sem prve šla přečíst, jaký poslední jídlo by si ostatní přáli :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14719
23.4.21 15:25
@Sovička 00 píše:
@Janča6 tak lepší do restaurace se najíst než jít jen na tu procházku :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Presne. No taky jsem poctive vychazela schody, aby se porod konecne rozjel. Ten den me uz rano poslali domu, ze to krvaceni, se kterym jsem prijela, jeste neznamena porod. Odpoledne me teda poslali na tu prochazku. Po ni jsem jim rekla, ze jestli me poslou domu, tak fakt nepoznam porod. Uznali, ze mam kontrakce jak prase (ani nesly zmerit monitorem), ale neotviram se. Ale na moje nalehani si me tam nechali.

A vtipne bylo, ze v tu chvili na vysetrovnu prisla dalsi pani a oni ji poslali na dvouhodinovou prochazku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
370
23.4.21 15:38

@Janča6 ona si šla asi pak dát taky něco dobrého do restaurace :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ta asi taky neměla moc radost když ji poslaly :mrgreen: :mrgreen:
A podle mě si byla ráda že už tu procházku máš za sebou :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14719
23.4.21 16:23
@Sovička 00 píše:
@Janča6 ona si šla asi pak dát taky něco dobrého do restaurace :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ta asi taky neměla moc radost když ji poslaly :mrgreen: :mrgreen:
A podle mě si byla ráda že už tu procházku máš za sebou :mrgreen: :mrgreen:

To teda! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
370
23.4.21 16:25

@Janča6 ani se ti nedivím :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
806
23.4.21 17:29

Já měla meloun, který po půl hodině letěl vrchem i spodem a do večera mi začaly kontrakce, takže jsem v porodnici nepotřebovala ani klystýr :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
390
23.4.21 18:44

Jablko, o pul druhe v noci. Kdyz jsem sla vyhodit ohryzek, prdla mi voda :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie