Poslední jídlo před porodem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
370
21.4.21 22:42

Se divím teda že hodně ženských sí to pamatuje :mrgreen: :mrgreen:
Já když se ptala sestry tak ta si nepamatuje ani jedno jídlo před porodem :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
21.4.21 22:44

Mekáč.. Ještě jsem si dělala srandu, že snsd nebudu rodit, protože mekáč mě vždy prožene.. No a pět hodin potom jsme jeli :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
21.4.21 22:45

Ten den si pamatuju přesně. Vařila jsem manželovi špecle a guláš. Takže moje poslední jídlo byly právě špecle a guláš. A taky Is pamatuju jak jsem od rána cítila že se „něco děje“. Zvracela jsem, měla průjem, vše mě bolelo, ale to jídlo jsem uvařila. A manžel mi ještě „nadával“ proč jsem se s tím vařila a radši jsem neležela když mi nebylo dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
370
21.4.21 23:05

@MarketaC4 oběd musí být uvaření i kdyby se stalo cokoliv :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1866
21.4.21 23:49

Zapečené těstoviny s tuňákem a k tomu kyselá okurka - říkám tomu Tuňákofleky ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10651
22.4.21 01:17
@Sovička 00 píše:
Ahoj holky zajímalo by mě zda si některá z vás pamatuje co měla k jídlu před porodem?
Já si pamatuji že to bylo smažený sýr s hranolkami a zeleninový salát a koukaly jsme na sám doma :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Jak jste to měly vy??

Dobré téma :palec: moje poslední jídlo byla snídaně, ovesná kase. Pak mi dali něco v porodnici, ale to mi bylo tak zle, že jsem se na to ani nepodívala a porodila jsem další den nad ránem, takže jsem vlastně skoro 24 hodin nejedla plus jsem :poblion: jak zjednana, takze nějaké jídlo by stejně bylo zbytečné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K92
2035
22.4.21 06:43

Vánočka ke snídani, oběd už jsem vynechala, bylo mi divně od žaludku, tak se najedl jen manžel a pak jsme jeli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12624
22.4.21 07:16
@Sovička 00 píše:
Ahoj holky zajímalo by mě zda si některá z vás pamatuje co měla k jídlu před porodem?
Já si pamatuji že to bylo smažený sýr s hranolkami a zeleninový salát a koukaly jsme na sám doma :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Jak jste to měly vy??

Absolutne netusim je to uz hooodne dlouho, ale kontrakce se rozjely v noci, takze vecere tedy urco neco studeneho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
22.4.21 07:45

Müsli s jogurtem k snídani, hodinu na to mi praskla voda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
22.4.21 08:42

Při prvním jsem osmažila čerstvé koblížky obalené ve skořicovém cukru a u druhého jsem si suše dala k večeři rohlík se šunkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14726
22.4.21 21:23

Zajimave tema. U prvniho porodu (pred 6,5 lety) si nepamatuju veceri doma. Porod trval 41 hodin a vubec si nevybavuju, jestli mi pri nem davali neco jist v porodnici :D

U druheho (pred 4,5 lety) si nepamatuju obed doma. Ale s brutalnimi kontrakcemi po 2 minutach me z porodnice poslali na dvouhodinovou prochazku. Stavila jsem se v restauraci na hranolky. Chudaci personal restaurace. Ten pohled na me jim nezavidim.

A nepamatuju si ani posledni jidlo pred tretim (pred 3 lety) a ctvrtym porodem (pred 2 mesici) :D

Televizi nemame :)

Příspěvek upraven 22.04.21 v 22:45

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
370
22.4.21 21:36

@Janča6 tak ten pohled si umím představit :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18668
22.4.21 23:03

Já asi nic, ale nad chlapem jsem stepovala at doji ten zbytek guláše od oběda a jedem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14726
23.4.21 02:34
@Sovička 00 píše:
@Janča6 tak ten pohled si umím představit :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

No chudak vyjeveny cisnik mi rikal: “Tady za rohem je porodnice. Muzu vas tam odvest?” Ja na to: “Ja vim, oni me prave poslali na dvouhodinovou prochazku.” :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
370
23.4.21 09:10

@Janča6 taky asi musel koukat že vás poslaly na procházku a vy jste si tam šla dát hranolky :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová