Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Se divím teda že hodně ženských sí to pamatuje
![]()
Já když se ptala sestry tak ta si nepamatuje ani jedno jídlo před porodem
![]()
Mekáč.. Ještě jsem si dělala srandu, že snsd nebudu rodit, protože mekáč mě vždy prožene.. No a pět hodin potom jsme jeli ![]()
Ten den si pamatuju přesně. Vařila jsem manželovi špecle a guláš. Takže moje poslední jídlo byly právě špecle a guláš. A taky Is pamatuju jak jsem od rána cítila že se „něco děje“. Zvracela jsem, měla průjem, vše mě bolelo, ale to jídlo jsem uvařila. A manžel mi ještě „nadával“ proč jsem se s tím vařila a radši jsem neležela když mi nebylo dobře.
Zapečené těstoviny s tuňákem a k tomu kyselá okurka - říkám tomu Tuňákofleky ![]()
@Sovička 00 píše:
Ahoj holky zajímalo by mě zda si některá z vás pamatuje co měla k jídlu před porodem?
Já si pamatuji že to bylo smažený sýr s hranolkami a zeleninový salát a koukaly jsme na sám doma![]()
![]()
Jak jste to měly vy??
Dobré téma
moje poslední jídlo byla snídaně, ovesná kase. Pak mi dali něco v porodnici, ale to mi bylo tak zle, že jsem se na to ani nepodívala a porodila jsem další den nad ránem, takže jsem vlastně skoro 24 hodin nejedla plus jsem
jak zjednana, takze nějaké jídlo by stejně bylo zbytečné.
Vánočka ke snídani, oběd už jsem vynechala, bylo mi divně od žaludku, tak se najedl jen manžel a pak jsme jeli.
@Sovička 00 píše:
Ahoj holky zajímalo by mě zda si některá z vás pamatuje co měla k jídlu před porodem?
Já si pamatuji že to bylo smažený sýr s hranolkami a zeleninový salát a koukaly jsme na sám doma![]()
![]()
Jak jste to měly vy??
Absolutne netusim je to uz hooodne dlouho, ale kontrakce se rozjely v noci, takze vecere tedy urco neco studeneho.
Při prvním jsem osmažila čerstvé koblížky obalené ve skořicovém cukru a u druhého jsem si suše dala k večeři rohlík se šunkou.
Zajimave tema. U prvniho porodu (pred 6,5 lety) si nepamatuju veceri doma. Porod trval 41 hodin a vubec si nevybavuju, jestli mi pri nem davali neco jist v porodnici ![]()
U druheho (pred 4,5 lety) si nepamatuju obed doma. Ale s brutalnimi kontrakcemi po 2 minutach me z porodnice poslali na dvouhodinovou prochazku. Stavila jsem se v restauraci na hranolky. Chudaci personal restaurace. Ten pohled na me jim nezavidim.
A nepamatuju si ani posledni jidlo pred tretim (pred 3 lety) a ctvrtym porodem (pred 2 mesici) ![]()
Televizi nemame ![]()
Příspěvek upraven 22.04.21 v 22:45
Já asi nic, ale nad chlapem jsem stepovala at doji ten zbytek guláše od oběda a jedem ![]()
@Sovička 00 píše:
@Janča6 tak ten pohled si umím představit![]()
![]()
No chudak vyjeveny cisnik mi rikal: “Tady za rohem je porodnice. Muzu vas tam odvest?” Ja na to: “Ja vim, oni me prave poslali na dvouhodinovou prochazku.” ![]()
@Janča6 taky asi musel koukat že vás poslaly na procházku a vy jste si tam šla dát hranolky
![]()