Poslíčci?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31594
21.3.13 20:21

@Seizdra vana by měla být o teplotě mezi 37-38 stupni, to má na svaly nejlepší relaxační účinky. Přesvědčení, že nerodíš, bych zas tak stoprocentní nebyla, však porodili i mnohem dřív jiné, to se může stát každému, jestli myslíš, že jsi byla u dr a řekl, že jsi zavřená, že se to nemůže během pár hodin změnit, tak může, v tomhle ohledu bych nějakýmu věštci z čípku fakt nevěřila.
Nicméně já tipuju střeva a že až si dojdeš na velkou, že ti bude líp 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
21.3.13 20:31
@Gladys píše:
@Seizdra vana by měla být o teplotě mezi 37-38 stupni, to má na svaly nejlepší relaxační účinky. Přesvědčení, že nerodíš, bych zas tak stoprocentní nebyla, však porodili i mnohem dřív jiné, to se může stát každému, jestli myslíš, že jsi byla u dr a řekl, že jsi zavřená, že se to nemůže během pár hodin změnit, tak může, v tomhle ohledu bych nějakýmu věštci z čípku fakt nevěřila.
Nicméně já tipuju střeva a že až si dojdeš na velkou, že ti bude líp 8)

No je fakt že mi břicho trochu tvrdne, ale na velkou to nevypadá. Kurňa, uvidíme co po vaně. Kdyby to aspoň bylo po celým spodku, že bych věděla, že to jsou posli, ale takhle :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
265
21.3.13 21:42

Ahojky holky chtěla jsem se vás zeptat jsem ve 34TT a dneska mi je celý den divně a mám křeče do břicha a pichlavé bolesti :nevim: myslíte že to jsou jen poslíčci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
22.3.13 11:09

@mixy Tak přesně kvůli takovým bolestem jsme měli v úterý s manželem výjezd a byli to jen poslíčci…pokud se bolest nestupňuje buď v klidu :pankac:

• Citovat
  • Upravit
265
22.3.13 12:20

@ikyki děkuju trochu jsi mě uklidnila :) bojím se aby se nám prďolka nenarodila dřív

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
22.3.13 15:05

@mixy Ještě ho tam aspoň dva týdny udrž :hug:

• Citovat
  • Upravit
755
28.3.13 09:17

Ahoj holky, jsem v 36tt a dnes v noci jsem poprvé zaznamenala něco, co by mohli být poslíčci, ale nejsem si tím jistá, tak se raději ptám. Probudila mě silnější tupá bolest v podbřišku jakobych měla dostat ms, ale nebylo to teda vůbec chvilkové, trvalo to docela dlouho než to polevilo, takových 15min určitě. Ráno ještě také dvakrát takové lehké pobolívání, ale to už nestálo ani za řeč. V noci to bylo docela husté, až jsem přemýšlela, zda budit manžela, ale nechtěla jsem stresovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
28.3.13 11:35
@Tinkyvinky píše:
Ahoj holky, jsem v 36tt a dnes v noci jsem poprvé zaznamenala něco, co by mohli být poslíčci, ale nejsem si tím jistá, tak se raději ptám. Probudila mě silnější tupá bolest v podbřišku jakobych měla dostat ms, ale nebylo to teda vůbec chvilkové, trvalo to docela dlouho než to polevilo, takových 15min určitě. Ráno ještě také dvakrát takové lehké pobolívání, ale to už nestálo ani za řeč. V noci to bylo docela husté, až jsem přemýšlela, zda budit manžela, ale nechtěla jsem stresovat.

poslíčky :pankac: a závidím, že to máš od 36tt já to měla dříve

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.4.13 12:31

Ahoj, potřebovala bych radu. V 29tt mě chytli zřejmě poslíčci, byly na 2hodiny, břicho tvrdé jak kámen, prckovi se to vůbec nelíbilo tak kopal. a menstruační bolest s bolestí v zádech po 5 minutách. Nakonec bolest ustala, vanu jsem v noci zkoušet nechtěla. Čípek dle poslední kontroli by měl být v pořádku, myslíte že mohla přijít nějaká změna?. Není to brzo na poslíčky? Jaké máte zkušenosti?

• Citovat
  • Upravit
4156
25.4.13 12:48

Já měla poslíčky po 5 minutách v 35. týdnu. Volala jsem do porodky a řekli mi, že vanu ani omylem a radši hned přijet na monitor. Na monitoru jsem měla normální kontrakce, ale jinak jsem byla zavřená, tak jsem dotala injekci na zklidnění a po ní to přešlo. Den jsem si odpočinula v porodnici a šla jsem domů. Bylo mi jasně řečeno, že pokud je před termínem, tak je lepší nic nezkoušet a přijet. V 29. týdnu bych na nic nečekala a zavolala doktorovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.5.13 11:57

Potřebuju opět poradit :think: břicho mi tvrne hlavně v noci + poslíčci, jsem 29tt. Za týden už 3×, mam poradnu příští týden a začínám mít obavy. Protože jsem měla v klidu tlak 140/100 ale otoky nemám :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.5.13 11:58

Dodám magnosolv beru 1× denně

• Citovat
  • Upravit
5668
2.5.13 12:01

Není nic lepšího než jak je tu už psáno zavolat doktorovi a hurá k němu nebo do nemocnice :palec: není radno si s tím zahrávat kort v takhle pokročilém těhu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.5.13 15:11

@samanta2208 no snažim se to vydržet do příštího týdne a mam strach jet v noci k dr. na pohotovost aby si mě tam nenechali :(

• Citovat
  • Upravit
5668
2.5.13 15:22

Vis ono je lepsi si tam tyden polezet s tim ze te budou mit na pozorovani a budes vedet ze jste oba zdravi nez to riskovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí