Poslíčci v 28. týdnu těhotenství?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
23.2.11 09:58

Poslíčci

Ahoj devcata, dnes v noci se mi stala takova zvlastni vec tak se jdu poradit sem k vam. Popisu situaci a doufám, ze to bude srozumitelné. Před 1 hodinou ráno mne vzbudila bolest břicha jako bych se jen potřebovala odvzdusnit (vyprdet). Ale nešlo to. Taková bolest přišla asi tak 4× první 3 rychle za sebou tak po 3 minutách a ta poslední tak po 5. Potom to dalo tak na 10 minut klid ale vrátilo se to taky bolestma ale jinýma tyhle byly už v podbřišku, byly asi 3 v různých čas. intervalech a potom už jen obcas tlak jinak nic. Celé to trvalo cca 45 minut, prcek byl asi nervózní protože hodně kopal. Jsem 28tt na poslicky se mi to zda brzy, ale bolest to byla dost veliká naštěstí to trvalo vždy jen malou chvilku. Co myslíte ze to bylo? Děkuji za odpovědi a preji prijemny den :-D

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21522
23.2.11 10:01

no, poslíčci to kidně být mohli… asi bych si zaběhla na kontrolu na gyndu. jen tak pro klid duše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
23.2.11 10:14

myslím, že to byla spíš děloha jak roste, tak to někdy bolí, může tlačit na nějaký orgán a potom to tak píchá a bolí, ale doktorovi bych to řekla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3153
23.2.11 10:15

Ahoj, na poslíčky to vypadá, ale každopádně si zajdi k dr. at víš víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
438
23.2.11 10:15

ahoj,
no já tohle měla týden před porodem…dřív ne…na poslíčky se mi to zdá brzy,přikláním se k názoru-raději běž na gyndu ať se nemusíš stresovat…:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5544
23.2.11 10:18
fontea píše:
ahoj,
no já tohle měla týden před porodem…dřív ne…na poslíčky se mi to zdá brzy,přikláním se k názoru-raději běž na gyndu ať se nemusíš stresovat…:-)

těžko říct,na poslíčky se mi to zdá moc brzy,ale raději běž na gyndu at skontroluje čípek jestli se něco nechystá,at to za včasu zastaví,hodně štěstí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1812
23.2.11 10:23

Muže to být rostoucí děloha, ale i poslíčci, mě se na ně dr. ptala už před 30tt, jestli je cítím, tak jsem na ní koukala, jestli to není brzo a prý ne. Ale raději si skoč na gyndu, btam ti řeknou víc a budeš mít klid :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
736
23.2.11 10:47
vendy111 píše:
Muže to být rostoucí děloha, ale i poslíčci, mě se na ně dr. ptala už před 30tt, jestli je cítím, tak jsem na ní koukala, jestli to není brzo a prý ne. Ale raději si skoč na gyndu, btam ti řeknou víc a budeš mít klid :-)

Souhlasím, to co jsi tady popsala mívám 5 x do týdne, ale jsem 38tt. Určitě bych se poradila s gynekologem, hlavně pro tvůj klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
23.2.11 11:14

anonimko,urco to mohli byt poslicci ja mela prvni ve 29tt a taky se mi to zdalo brzo,ale dr rikal ze je to normalni :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.7.17 11:23

Holky, prosím o radu

Ahoj, prosím Vas moc o radu. Jsem zdravotní sestra, ale stejne nevím, co dělat. Nyní 28tt. Jsem prvorodicka, ale z ničeho nesilim- nevysiluju až do dnes. K věci: Poslední 2 dny mne sem tam pobolivalo břicho, ale tak jsem si říkala, to nic není, zvětšuje se děloha apod. Včera jsme se ale doma hodně moc pohádali, přesněji řečeno sbalila jsem si věci a řekla jsem mu, ze už mne u nej v domě (kde jsme spolu bydleli už ) neuvidí, po tom co mi několikrát řekl, ať jdu. O dalších na dávkách nemluvě. Ve dvě ráno jsem dojela na svůj původní byt, kde jsem doteď. Ale už v noci mi bylo z toho neustalyho plakani zle. A ráno proste bolesti břicha i křeče jako když má přijít bolestiva menstruace. Od 7 do 10 hodin po 10-12 minutách, teď lepší ale když to už přijde tak to bolí víc. Po vane (což byla blbost) to bylo hrozny. Já mám porodnici cca 20 km a nemám se tam jak moc dostat (na auto - řízení se necítím na 100 procent, ale dala bych to asi) pohyby cítím, mele se tam kluk hodně. Cítím i pnutí a občas tvrdnuti (ale to není velké). Moc prosím o radu i nějakou sestřičku, nechci tam jet a zbytečne plasit ATd.

• Citovat
  • Upravit
3115
6.7.17 11:46

Nemusí to nic být a přeju, ať není, ale podle mě je lepší jet, než si pak evt. něco vyčítat… A ještě když se říká, že teplá vana poslíčky právě rozežene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
6.7.17 11:58

Rekla bych ze to bude navalem adrenalinu, to casto zpusobuje ze sespusti i oxytocin a muzes z toho mit mensi krece podobne menzes. Ja bych se hlavne hodila do klidu, neni to jednoduche, ale nejvic by ti pomohlo si pustit nejaky pekny film, vypnout mobil a dat si dobre jidlo. Pokud to do vecera neprejde urcite bych byt tebou tam sjela. Poslicci ve 28 tt jsou normalni, do 10× t rdnuti za den uplne normalni, ale kazdy jsme individual, takze dej na svoje pocity. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
6.7.17 12:00

Potřebuješ magnezium na uklidnění. Já beru Magnesii lactici, klidně i 4 tablety naráz. V každém případě by bylo ale lepší zajet do porodnice. Může ti začnout měknout čípek. Pokud jsou bolesti takhle intenzivní, zavolala bych si raději sanitku a klidně strávila dva dny v porodnici pod dohledem, než bych riskovala předčasné otevření a porod…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.7.17 12:10

Holky, jste moc hodný
Podpora a vlídná slovíčka pomáhají. Alespoň od vas Je pravda, ze jsem ubrecena a celkem na dne, ale zase už včera před hadkou už mi bylo zle. Já počkám ještě chvíli. Na jídlo nemám pomyšlení, ani tu téměř nic nemám. Sbalila jsem si jen veškeré oblečení. Zkusím teda ještě tu vanu. Registraci mám na Vinohradech. Přeju vám dobrou chuť k obědu. Jste hodne

• Citovat
  • Upravit
13475
6.7.17 12:18

Pokud jsi vystresovaná a unavená, rozhodně nesedej za volant, obzvlášť ne do provozu…sice je státní svátek, doprava asi nebude moc hustá, ale stejně. Pokud to nebude odeznívat, fakt si zavolej sanitku. Držím palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí