Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
@Pavel Ota píše:
Jóoo, tak jsem rád, že nejsem jedinej. Mám naprosto to samý… asi 7 Kg za 14 dní, zimomřivost, studený ruce a nechutenství, ráno šlo vše, co jsem snědl ven (spodem). Nicméně chuť už se mi vrátila, tak se snažím jíst a bojovat s dalším úbytkem. Únava a slabost už je asi jen důsledek. Nicméně jsem trpěl i „mozkovou mlhou“, která naopak ustupuje. Takže snad budu zase chytrej a navíc bez nadváhy
.
A muzu se zeptat, jestli nevolnost a zvraceni patřilo i příznakům, které jsi měl?
@edding400 píše:špatně jsem spala, čím jiným to podpořit?
AD?
@edding400 píše:
A muzu se zeptat, jestli nevolnost a zvraceni patřilo i příznakům, které jsi měl?
Nevolnost lehce, spíš nechutenství, hlasité trávení, nadýmání, průjem… celkově nedostatečné trávení. Občas jsem myslel, že dopadne i to zvracení, ale naštěstí ne.
@Pavel Ota píše:
Nevolnost lehce, spíš nechutenství, hlasité trávení, nadýmání, průjem… celkově nedostatečné trávení. Občas jsem myslel, že dopadne i to zvracení, ale naštěstí ne.
díky, no něco podobného máme doma, tak proto se ptám.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda měl někdo také těsně po covidu, bolesti svalů, hlavně v nohách, pálivé, píchavé. Které se nelepší a bolesti jsou nejsilnější večer? V pondělí jdu k lékaři, tak se snad dozvím.
Nicméně, kdo měl, jak jste řešili? Děkuji za odpovědi
Ahoj, momentálně mám covid podruhé, přesně po roce. Po prvním covidu se mně zhoršila Štítná žláza a našli mi něco na srdíčku, takže se fakt „těším“ co bude teď.
@Lucie 1131 mám úplně to stejné, mám těžké nohy, bolí mě, tak nějak divně a zvláštně, nedá se to popsat, je to jiná bolest než třeba po sportu, nepříjemná.
Beru od včerejška magnesium a minerály, tak uvidíme. Měla jsem to i po prvním covidu, taky mě bolí hodně kolena