Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím chci se zeptat. Odstěhovala jsem se do jiného okresu… vlaastně na druhej konec čr. Složenka s rodičákem chodí na mou satrou adresu…dnes jsem říkala mamce at mi tu složenku pošle, a říkala mi že prej jí to poštačka nechtěla dát, tak se chci zeptat jak to je.
Podle mě se pošťačka zachovala v pořádku, ale nejsem z oboru. Ale chápu její jednání a spíš s ním souhlasím
@DeTer píše:
Podle mě se pošťačka zachovala v pořádku, ale nejsem z oboru. Ale chápu její jednání a spíš s ním souhlasím
Jako dobře spoustu žensých to tak má. A navíc sama ta ženská moc dobře ví že jsem se odstěhovala..a nechápu o co jí jde prostě to hodí do schránky a odejde
@patricie2014 je to do vlastnich rukou jen adresata? zalezi i na jakou castku to je
Tak složenka se snad hází do schránky, takže to jí určitě dát měla ![]()
@Oter píše:
Proč by to tvé matce měla dávat?
protože na uvedené adrese už nežiju. a na schránce je už jiné jméno… tak jsem poprosila mamku at řekne té ženské…at jí ten šek dá a ona mi ho obratem pošle… takže ho dá před ní do obálky a pošle na mou adresu..
Aby mohla přebírat maminka tvou poštu(doporučené, složenky a pod) musí mít od tebe podepsané dobrozdání(pošta má svůj vlastní „formulář“), bohužel ale pošťačka se zachovala naprosto správně, jak by se ti líbilo kdybys nebyla doma ale náhodou stála u tvého domu sousedka a a řekla že ti to přebere a pošťačka ji to dala(obyč dopis nebo tak ber čert ale třeba nějaké vyjádření od sociálky, šeky a pod.)
Tak mě to přijde zvláštní, pokud tam máš na schránce jméno
Nám totiž složenky na peníze hází normálně do schránky, nezvoní. Ale s rodičákem nemám zkušenost, ten mi chodí na účet, spíš různé přeplatky
Vždy ji hází do schránky, a je jedno, kdo z rodiny ji převezme. ![]()
Normálně rodičák 3800kč Každému to do té schránky hodí… je to normální složenka a není do vlastních rukou
Samozřejmě, že to Tvojí mamince pošťačka měla dát. Peníze ne.. ale poukaz?
U nás na poště není problém ani v tom, aby se to bezplatně přeposlalo jinam, stačí jen říct kam a pošlou to.
No už je to poslané jako ten šek už je v oběhu.. tak snad stačí říct poštatče že ho jen přepošle…
@cizova U nás dala složenku i sousedce. Pršelo, a ve schránce bylo mokro, tak ji dala vedle. Pochopím doporučený dopis, ale složenku??