POZOR! ukradené bgb bee all black

367
7.5.14 12:10

POZOR! ukradené bgb bee all black

Ahoj,
dneska mi z auta ukradli bgb bee all black se soft pink letni striskou a podlozkou, madlem gesslein a sovou lamaze, seriove cislo: 160102135000513. Moc prosim vsechny maminky, kdyby si nekde vsimly takoveho kocarku napriklad na bazaru nebo tak, jestli byste nebyly tak hodny a daly mi vedet. Neni to uplne bezna barevna kombinace, a nejak to ten clovek prodat musi- pochybuju, ze to ukradl, aby v tom vozil dite:-(
Dekuju vsem!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1075
7.5.14 12:12

@88petra
No to snad ne 8o to je hnus… :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
7.5.14 12:13

No to je radost.. Kde? Vyhlídli si tě na nějakém parkovišti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
7.5.14 12:14

Aspon ze ma to seriovy cislo, ze kdyby se nekde objevil muzu dokazat, ze je muj. Je to nahlaseny na policii…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
7.5.14 12:15

@Sibyla0 pred barakem na Praze 8:-( a to mam cerny skla u kufru:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
7.5.14 12:16

@Sibyla0 a to ja ho pred tim barakem vubec nevyndavam, mam ho jako auto kocar…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
7.5.14 12:16

@88petra jestli tam parkuješ často, tak věřím tomu, že si to vyhlídli. Nebo tě viděli to tam dávat. Táta tím straší pořád.. My teda parkujeme v garáži a v práci před oknem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
530
7.5.14 12:17

No to je mazec :( :pocitac: doufam ze Vam ho najdou!! Mame Buffa a kdyby mi ho ukradli tak me asi vodvezou :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
7.5.14 12:17

@88petra No ale kufr otvíráš, ne? Tak jako tak je to velká škoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.5.14 12:19

@88petra to někdo viděl, když jsi třeba otevírala kufr, že tam je a počkal si, až odejdeš :( Obávám se, že už to bude pasé. Ale, objela bych zastavárny a bazárky s kočáry. Většinou to hodí hned do frcu. Tohle udělal někdo, kdo potřeboval rychle prachy. Takže buď budeš mít štěstí a někde v bazarech ho najdeš nebo v něm bude vozit dítě nějaká fetka, která si ho od toho dotyčného koupila nebo mu za to dala „materiál“.

• Citovat
  • Upravit
1075
7.5.14 12:20

Proto ho pořád nosím domu i když do 4patra bez výtahu..mam obyčejný bee plus ale hodně vysperkovany..to by mne asi hvizdlo :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1075
7.5.14 12:22

@88petra

Zkus si dat ruzne po netu poptávku že shánís bgb bee třeba se chytne Zloděj.
Napiš že das hotove klidně 15tis… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
7.5.14 12:23

No jo, Praha 8,tam znám pár partiček. Obejdi zastavárny kolem Palmovky, ale dost často to prodávají mimo Prahu :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
7.5.14 12:24

Prave, ze kufr skoro neotviram, mam tam ten kocar a jinak tam vlastne nic nedavam, nakupy jidla me vozi z itesco a kdyz mam sebou neco tak to hodim na sedacku vedle maly, ale tak jasne ze nekdy sem ho otevrela a nekdo me u toho mohl videt… A parkuju primo pred domem pod oknem, bydlime ve vilovy ctvrti (byt je ve stary vile)… Ja vim, ze se tam nema nic nechavat, ale mam zanet karpalniho tunelu a vyndavat denne kocar by mi ta ruka asi upadla:-( jinak mam i buffa, toho pouzivam na prochazky po okoli, takze bez kocaru nejsem, ale co vam budu povidat, nastve to hrozne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
7.5.14 12:25
@adelina3 píše:
@88petraZkus si dat ruzne po netu poptávku že shánís bgb bee třeba se chytne Zloděj.
Napiš že das hotove klidně 15tis… :kytka:

jo vidis, to udelam, diky za tip!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová