Postava a rande

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
19.1.21 09:12

Holky, všem vám moc dekuju :kytka: Nečekala jsem tolik podpory :hug: Je pravda, že když jsem takhle sla s minulým ven, tak říkal, že jsem úplně normální. Jenže To vim, že cekal :D Zase 100 lidí, 100 chuti :) Já mu dneska poslu fotky a uvidim, jak bude reagovat. Zminoval, ze ho holka přitahovat musi, ale hlavně, aby si s ni rozuměl. Je to fakt po dlouhý době nekdo, s kym si takhle bezvadně rozumim. :) Ještě to trošku promyslím, ale s velkou pravděpodobností půjdu, nic horšího nez že se už neozve, se nestane :) Tak bude jinej :)

• Citovat
  • Upravit
7713
19.1.21 13:03
@Anonymní píše:
Ahoj,

Prosím o anonym, jinak smazat.

Jsem na seznamce, kde mám fotky jen obličeje. Poznala jsem tam fajn chlapa. Když došlo na téma postavy, tak říkal, že se mu driv líbily sportovní typy, ale poslední dobou ho od toho opustilo a trošku silnější nevadí. Mojí postavu zatim neviděl. Problém je v tom, že jsem silnější. Já jsem tu řekla, že ať se připraví na nejhorší. Zítra se máme vidět a já dost uvazuju nad tim, že to prostě zruším. Dneska bych mu chtěla poslat nějaký fotky, ale i tak. Jasně, tak při nejhorším to nevyjde, ale uz jsme si i volali a přišlo nám, že se známe hrozně dlouho, bylo to fajn. Tak teď nevim, vyprdnout se na to nebo to zkusit..

Tak já si myslím, že hlavně je chyba dávat na seznamku fotku jen obličeje. Proč ne hned i postavu, at´ ten chlap ví, do čeho jde. Obráceně bys taky chtěla férový jednání. A bud´ tě dotyčný osloví i přesto, že nemáš postavu modelky nebo ne. A o tom to je. Jéje, kolkrát jsem už slyšela, na rande ze seznamky, jak byli chlapi zklamaní nebo i naštvaní, že tam holka dala třeba pár let starou fotku, kde byla o poznání mladší nebo právě měla jen fotky obličeje a pak přišla, s prominutím, matrona. A oni rádi štíhlé.
Ted´ tam prostě normálně jdi, bylo by to trapný a nefér. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.1.21 15:00

Bohužel s tím nic dělat nemůžeš.. pokud to má být ten pravý, tak se mu budeš líbit taková jaká jsi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2085
19.1.21 15:37

Doporučuji na seznamce mít aktuální fotografie jak obličeje, tak postavy. Člověk si tím ušetří dost zklamání. Za mě ale to nemá šanci dopadnout, i kdybyste se mu líbila. Vy si totiž vůbec nevěříte a on zřejmě nebude vůbec mít šanci vám nějak dokázat, že se mu fakt líbíte… Vysabotujete si to sama…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová